cilt bakımı,

Project Pan - Ece

02:49 Ece Ruşen 24 Comments



Merhaba! Bugün Zeynep'le beraber katıldığımız Project Pan ürünlerimizi bir inceleyeceğiz. Zeynep'in hangi ürünlerle katıldığını merak ederseniz BURADAN Günlük ihtiyaçlarım dahilinde benim için en kullanışlı ürünler ile oluşturdum diyebilirim bu seriyi. Aralık'a kadar hepsini olmasa da birçoğunu bitiririm diye düşünüyorum. Project pan bitimi sonrası yerine almak istediklerimi yazıda ürünlerin yanında da belirttim. Birçok katılım olmuş sanırım, hepinize bol şans diliyorum :) Gelelim benim seçtiklerime;






Cilt Bakım Ürünleri

1/ L'oreal Paris Micellar Yatıştırıcı Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu- Bu ürünü Cyrene'in kargosunu bekleyecek vaktim olmadığından acil bir durum için aldım ama beklediğim kadar kötü çıkmadı. Sivilce yapmıyor, iritasyona sebep olmuyor, makyajı Garnier'nin benzer amaçlı suyundan daha kolay temizliyor. Bittiğinde tekrar almam çünkü zaten Cyrene'in miselar suyundan gayet memnunum.

2/ La Roche Posay Effaclar Hassas ve Yağlı ciltler için Yüz Temizleme Jeli - Cilt bakım ürünleri konusunda aşırı bağnazım, kullandığım ve memnun kaldığım bir ürün varsa o asla değişmez. Bu yüzden bu ürün de kolayca dahil oldu bu projeye. Gramajı açısından Aralık'a kadar bitebileceğini pek sanmıyorum ama deneyeceğim :) Bazen kaçamaklar yapıp yüzümü sadece su ile yıkadığım da olabiliyor çünkü.

3/ La Roche Posay Effaclar Duo + -  Cilt Bozukluklarına ve Akne Lekelerine Karşı Düzeltici Bakım Kremi - Bu hemencecik bitecek eminim ve bittiğinde yoluma yine aynı başarıya sahip başka kremlerle devam etmek istiyorum. Cildim alıştıkça etkisi azalıyor bu nedenle aralıklar vererek kullanmak zorunda kalıyorum bu da hoş değil benim için. Bittiği anda tavsiyelerinize açık olacağım.










Parfümler

1/ Yves Rocher Monoi Parfüm - Biliyorum ki ben bu kokuyu saklamak için tutsam, bozulana kadar tek bir fıs bile sıkmayacağım bu yüzden bitmeli :) Bittiğinde hala stoklarda duruyor olursa kendisinden bir şişe daha edinmeyi planlıyorum, bakalım.

2/ Givenchy Ange ou Demon Le Secret Poetry of a Winter Parfüm - Bu da kullanmaya kıyamadığım için öylece beklettiklerimden ama hazır mevsimi de geliyorken çabucak bitireceğim kendisini. Ev son damlasını kullanmaya kıyamadığım parfümlerle doldu çünkü

3/ Lancome Tresor Midnight Rose Parfüm - Bu da bitmeli dediklerimden. Hatta Givenchy ile ikisi bittiğinde onların yerine kendimi bir şişe Bvlgari Jasmin Noir ile ödüllendirmeyi planlıyorum. Diğer şişem bitti gibi ve en güzel koktuğu mevsimi onsuz geçireceğim :(








Göz Makyajı Ürünleri


1/ Pastel Dipliner - Yola far, kalem olmadan sadece likit eyeliner ile devam edeceğim artık.

2/ Mac Paint Pot Painterly - Kurtarıcı ürünüm ama projeye dahil etmek benim için ne kadar akıllıca oldu bilemedim zira kendisini istisnasız her makyajımda kullanıyor olsam da 1 senedir yarısına bile gelemedim. Sağlam bir challenge olacak, hadi bakalım.

3/ Maybelline Falsies Volume Express Maskara - Bu arkadaşı bitirmeliyim zira kafamda Collistar Art Design Panoramic Volume maskara var ve ona kavuşmak için sabırsızlanıyorum. Sample ürününden çok memnun kalmıştım.

4/ Maybelline Fit Me Concealer - Bu ürünü ağlayarak bitireceğim. Diğeri biter bitmez Zeynep imdadıma yetişmiş ve yeni bir adet hediye etmişti. Instagram satıcılarının aşırı gereksiz fiyatlandırması yüzünden kendilerinden edinmedim hiç. Bakalım yerine ne koyabileceğim, belki dayanamaz yurt dışından sipariş ederim.








Ojeler

1/ Pastel Nude Oje serisinden Blush/Suet/Rose - Tırnaklarıma gündelik hayatta sadece nude ojeler sürmeyi planlıyorum bu sonbahar ve kış boyu. Renk olarak da blush, suet ve rose renklerini seçtim zira tenimde en bakımlı ve şık duran renkler bu üçü oldu. Beyaz kazak vakti geldiğinde ne yapacağım için ise ikinci maddeye geçiniz :)

2/ Nyx Nail Lacquer Venus - Benim sonbahar ve kış boyunca beyaz kazak ve özel gün ojem olacak bu oje. Ciddi anlamda bu iki durumda sadece bu rengi kullanacağım. Gereksiz yere alıp hiç kullanmadığım aynı renk bir sürü ojem var. En azından biri bitmeli.







Bakım Kremleri ve Yağları


1/Yves Rocher Monoi de Tahiti Saç ve Vücut Bakım Yağı - Kışın bacaklarım pul pul oluyor, işin garip tarafı sadece kışın oluyor bu. Bu yağ bu duruma iyi gelecektir. Üstelik yazdan bir esinti hissetmek istediğimde bu yağı sürünüp gezmek süper olacak. E haliyle de bitecek.

2/ Blistex Medplus Lip Balm - Bu ürün bitti bitecek zaten. Bittiğinde kendimi Lola Bomb'ın bir lip balmı ile ödüllendireceğim.

3/ Lola Bomb Lemon Sherbet Lip Scrub - Tembelliğimden yazın yarısında hiç kullanmadım kendisini. Oysa ki 1 dakika bile almayacak bir işlem, neyin tembelliğini yaptıysam. Ama bittiğinde yine kendisini alacağım için çok da bir şey değişmeyecek.

4/ Creightons Vanilla&Macadamia Cocoon El Kremi - Kokusuna hayran kalıp aldım, bir iki kere sürdüm, sonra çekmecemde unuttum kendisini. Aralık'a kadar bitireceğim yoksa o hayran kaldığım kokusu bozularak yok olacak -.-







Rujlar

1/ The Balm Meet Matt(e) Hughes Charming/Sincere - Yine 3 ay boyunca bu iki rujdan başka ruj sürmeyeceğim. Gerek gündelik hayatta gerek özel davetlerde gerek gece gezmelerinde (bakın kırmızı ruj bile değil) bu ikisini kullanacağım. Neden kendime böyle bir challenge yaptım? Çünkü gözüm Armani Lip Maestro rujların diğer renklerinde :)


You Might Also Like

24 yorum:

  1. Ece gerçekten ciddi challange olacak seninki (kendi açımdan bakarak konuşuyorum) zira ben renkli kozmetikte 1 ay sora aynı renklerden feci sıkılıp deliriveriyorum :) Ama benim gibi değilsen, süper olur, orası ayrı! Ya beyaz kazak ojesi seçmekle ne iyi yapmışsın! Aslında ben de Fiji'nin yanına öyle bir renk ekleseydim diyorum ama kendimi bildiğim için sıkıntıya sokmadım :) Haydi hepimize kolay gelsin diyorum, öpüyorum!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. biri bitmeden aynı rengin başka bir markasını almaktan bozulan bir sürü ürünüm var artık bunu yapmam gerekiyordu, umarım başarırım :)

      fotoğraflarda belli olmamış ama beyaz kazak ojem siyaha dönük koyu bordo, tüylü-kırçıllı kazaklarla o kadar tatlı duruyor ki <3

      kolay gelsin ^^

      Sil
  2. kolay gelsin :-)) o monoi parfüm çabucak bitecek bence ben de çok sevdim fos fos sıkıyorum ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ay ben de yarın yokmuşçasına sıkıyorum deli gibi, en kolay biten o olacak cidden :)

      Sil
  3. Ece içimizde yere en sağlam basan insan sensin kesin yani :) Ben o paletleri nasıl üç ayda bitireceğim, bir fikrim yok. Hangi akla hizmet ettiğimi de bilmiyorum :)
    Hepimize kolay gelsin, birbirimize sahip çıkalım :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benim far paletleri hayatta bitmez, imkanı yok bitmez ama senin yerinde olsam uygun renkleri allık, kontür gibi işlemlerde de kullanırdım :)

      kolay gelsin hepimize <3

      Sil
  4. Ecoşum, bacım öncelikle seni buradan da kutlamak istedim; hayatımda gördüğüm en aklı başında project pan'e sahipsin.
    Ama bir şey çok merakımı cezbetti, sormam lazım! Alkol almıyorum deyip parfümleri mi içiyosun ya? Hemen hemen ayni zamanlarda aldık ben daha omuzlarındayım şişenin; bunu nasil başariyorsun kuzu ya jdkskdkfkdks
    Fit me ile ilgili de güzel gelişmeler olabilir ama hayalkırıklığı yaşamak ve yaşatmamak için cool takılıyorum şimdilik

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. afjkhjdkfhjks zeynuş inan fotoğrafı çekerken aynısını düşündüm. hadi midnight rose neyse de monoi daha 2 aylık
      bende kalıcılığı çok az oluyor o yüzden hem evden çıkmadan baştan aşağı sürünüp(bülent ersoy stayla) hem de sürekli yanımda taşıyıp tazeliyorum, böyle böyle bitiyor sanırım

      fit me için de en azından alternatif bulduk ^^ sürprizini yerim ayrıca

      Sil
    2. Adeta ışık hızına yaklaşan bir zaman akışında ürün tüketiyorum zira ışık hızına yaklaştıkça zaman yavaşlıyor fdgjdlgjdl
      parfüm sıkınca midesi bulanan biri olarak gereksiz bir parfüm nüfusum var, ama bir taşının da evine parfüm koklamaya gelicem, ağrı kesici, kova (midem bulanabilir) ve kahveyi hazırlaa! Casal Mendes'ler benden jfgdkfd
      Fit me alternatifi çok da iyi güzel oldu!
      Sevdiklerime küçük sürprizler yaparım >> https://67.media.tumblr.com/200098bc86a90fd1c4c003f0376f82ea/tumblr_mqdzvaXv6t1spb3xso1_250.jpg

      Sil
  5. Sanırım bu projeyi en kolay tamamlayacaklardan birisin. Rahatça bitireceğini düşünüyorum bu ürünleri.

    Keyifli kullanmalar sana ve katılan herkese...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim :) niyeti bozmaz da aralarına başka bir ürün sokmazsam umarım başarıyla tamamlayacağım

      Sil
  6. Bloğunu yeni keşfettim takibe aldım bana da beklerim http://sengulasikkutlu.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederiz, biz de ziyaretinize geliyoruz hemen ^^

      Sil
  7. Hem minimal hem de hakkı verilecek bir project pan olmuş, parfümler belki bitmez ama.. şimdiden kolay gelsin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kendimi tanıyorsam biter ama keşke bitmeseler :)
      çok teşekkür ederim, hepimize bol şans ^^

      Sil
    2. İlkecim, ben de Ece'yi birazcık tanıyorsam ilk bitecekler parfümlerdir diyebilirim :D :D
      -Ece benim projemdeki parfümlere de yardım etsene!-

      Sil
    3. AY SEVE SEVE afjdhfkjs

      Sil
  8. Tresor Midnight benim bebegim 😍 Bayiliyorum kokusuna. Fit Me 'yi bende bitmesin dedim , dibini siyirdim en son vazgectim. Onun yerini tutan kapatici bulamadim ben. Bulan varsa buyursun😂 Fit me 'nin agiz kismindaki basincli yeri cikarirsan cimbizla falan aplikatoru cikardiginda fazlaligi almiyor , dibini siyirabiliyosun haberin olsun 😘 Kolay gelsin Ece'cim!

    YanıtlaSil
  9. Harika bir Project Pan hazırlığı olmuş. Bitmemesi imkansız diyorum seçimlerin için :)
    Sen bitir, ben sana alırım yurtdışından Fit Me ;)
    Katılımın için teşekkürler, çok eğlenceli geçeceğine eminim etkinliğimizin :)
    Ve ben de yayındayım:
    Sanıyorum çok ses getirecek bir çalışmaya imza atıyoruz :)
    Yayındayıııım:
    http://sihirlimavi.blogspot.com/2016/09/maviyleprojectpan-gumbur-gumbur-basladi.html

    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  10. BU projede başarılar, ben kendime güvenemiyorum açıkçası. Eminim hepsi bitecektir. Güzel ürünler var çünkü.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler :)
      ben de güvenemiyorum kendime ama bir şekilde başlamak lazım, bir süre sonra o kozmetik kalabalığı boğuyor beni :(

      Sil
  11. Projen icin kolay gelsin. Renklerin her gun kullanilmayacak gibi degiller, bence kesin bitirirsin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım :) ama inat gibi bitmediler murphy kanunları <3
      acaba bitmesini istemediğim her ürünü projeye mi dahil etsem artık

      Sil