cilt bakımı,

Project Pan - Zeynep

02:50 Unknown 19 Comments



Merhaba!
Bugün Blana'nın beni davet ve teşvik etmesiyle katıldığım, Sihirli Mavi'nin başlattığı Project Pan ürünlerime bir göz atacağız! Kendisinin Project Pan'ını ŞURADAN inceleyebiliriniz.

Yaklaşık 9 yıldır blog okuyorum, ve kaç Project Pan yazısı okudum bilmiyorum! Ama ilk kez birini yapıyor ve yazıyor olmak çok heyecanlı ve eğlenceli!! :)

Bu proje'ye Ece'yi de sürüklememek olmazdı, voltran önemli çünkü birilerinin beni kontrol altına alması lazım ve ne kadar çok o kadar iyi :D
Beni teşvik eden Blanacığımın project pan yazısına BURADAN, dünyanın en inanılır en mantıklı project pan'ını yapan Ecoşumun yazısına ise BURADAN ışınlanabilirsiniz. Yine Nisa'nın insaflıama birkaç  ürününde aklımı bıraktığım project pan'ına BURADAN ulaşabilirsiniz.

Gelelim benim bol bol konuştuğum bir yazı olmuş olan Project Pan Ürünlerime;





L'oreal Expert Silver Şampuan: Oldukça severek kullandığım bir ürün, ama geriye 1/3'ü kadarı kaldı ve yerine 1 kiloluk Bonacure Silver Şampuan aldım, artık onu denemek istiyorum.

Ogx Sea Mineral Moisture Şampuan: Bu şampuanı da çok seviyorum, hatta ŞURADA Blana ile ortak bir inceleme yazısı yazdık, bu da bitsin ki yine kendisine muadil aldığım Bonacure Kick Moisture şampuanı denemeye başlayabileyim.

Morfose Milk Therapy Saç Maskesi: Maske olarak yeterli olmasa da saç kremi olarak güzel bir ürün ve misler gibi kokuyor, fazla kullanamadım ama 1 ay içinde biter diye düşünüyorum.

Palmolive Body Butter Şeftali Büyüsü Duş Jeli: Ben bunu boyu küçük(!) diye seyahat için aldım, ama I am Big in Japan olduğundan seyahat için çok büyük olduğunu eve gelince anladım. Bitse de gitsek.

L'oreal Mucizevi Yağ: Kaç şişe kullandım bilmiyorum, çok da seviyorum fakat Urban Care Shake 'n Repair daha pratik geldiiğinden bir köşeye koymuşum. 




Douglas Body Stylist Buttock Shaper & Slimming Anti-Cellulite Cream: Bu ürünleri promosyonda 10'ar TL'ye almıştım; şaka gibi değil mi?! En sağdaki popo şekillendirme, ortadaki incelterek selüliti azaltma vaadinde bulunuyor. İkisini bir kapta karıştırarak uygulamayı planlıyorum, hatta içine biberiye ve portakal yağı ekleyeceğim. Pek umudum yok, açıkçası bu ürünler ne bu popoyu kaldırır ne bu selülitleri giderir gibi, ama bitmeleri artık şart!

VS Wild Scarlet Vücut Nemlendiricisi: Popoma üst bacaklarıma bir şeyler sürerken geri kalan kısımları da atlamayayım bir zahmet. Bunun kokusuna bayılıyorum,nemlendirmesi de ortalama; havalar soğurken idare edecektir. Vücuduma nemlendirici sürmeye deli gibi eriniyorum, haliyle bu ürün hiç yoktan iyi olacaktır; ama bana da hak verin 1.82 boy var ve maalesef 3 boyutlu bir dünyada yaşıyoruz, sür sür bitmiyorum. Düzenli kullanırsam 2 haftada biter gibi :)





Orlane Masque Eclat Vitalité : Kendisi diğer Orlane ürünleri gibi sample boy, merakla denemeyi bekliyorum, umarım beğenmem, çünkü markanın fiyatları insanın içine öküzü gel buyur edip oturtuyor.

Orlane Creme Royale Eyes & Creme Royale Face: İçinde arı sütü bulunan -Kraliçe arı sütü bile olabilir- kuru ciltlere yönelik iki ürün. Yüz kreminin fiyatının 1500 TL olduğunu görünce bu sample'lara elim giderken biraz titriyor açıkçası. Hem mucize bekliyorum hem de beğenmemeyi umuyorum.

Yves Rocher Sensitive Vegetal: Ortalama nem veren, cildimi rahatsız etmeyen fakat vaadettiği gibi kızarıklığı azaltmayan bir ürün. Hassas ciltlere uygun hemen hemen tüm ürünler bende alerji yaptığı için bu ürünün yapmaması benim için bir takdir sebebi :) Daha iyi bir ürün bulmayı tercih ettiğimden tekrar almam.

Marilou Bio Creme de Jour: Çok hafif yapılı bir nemlendirici, bana yeterli gelmiyor ama yağlı ciltler severmiş fakat sanırım artık Gratislerde bulunmuyor.

Marilou Bio Creme de Nuit: Gündüz kremi olan kardeşinin aksine deli gibi nem veren yoğun yapılı bir krem, fakat arka arkaya sürersem cildime ağır geliyor. Ayrıca soğukta egzama olan ellerime de sürüp bitireceğim. Doğal içerikli olduklarından dayanma süreleri uzun değil, hatta yaz boyu dolapta beklettim bozulmasınlar diye sıcaktan.

La Source El Kremi: Ambalajına bayılıyorum çünkü bana çok sevdiğim L'occitane el kremlerini hatırlatıyor. Kışın çantamda taşımak için aldım ama soğuktan çorak çöllere dönen ellerim adeta alay ettiler bu ürünün yetersizliğine. Elleriniz sorunlu değilse seversiniz yine de.











Vichy Idealia BB Creme: Kendisine nefretimi hangi kelimelerle anlatsam? Kendisi hakkında özel bir yazı da hazırlayabilirim. İnanın dünyanın en işlevsiz ürünü. İlk çıktığında bir takım bloggerlar öv öve bitirememişti. Onlar da artık yoklar...

Revlon Colorstay Fondöten (Kuru Ciltler): Piyasada ten rengime en yakın olan uygun fiyatlı fondöten. Ama mümkünatı yok cildime oturmuyor yüzümde maske gibi duruyor. Ben mi kullanmayı bilemedim diye düşünüyorum, çünkü kullananlar hep çok memnun. Bu süreçte artık iyice keşfedicem,umarım biter.

Gosh BB Cream: Severek kullanıyorum, kapatıcılığı az dewy bitişli; kardeşi olan ve artık satılmayan CC Cream kadar sevemedim ama olsun, keşke bir iki ton daha açık olsaydı.

Nyx HD Concealer (11) Lavender : Benim canımın içi, hunharca kullanıyorum çünkü kendisi benim için kapatıcılarımın rengini açma görevine nail oldu. Nyx'in diğer rengini de kullanmaya karar verince ekürisi olmazsa olmazdı, 1/3'ü kaldı, biter bitmez alınacaklardan. İHTİYAÇ! :)

MUFE Ultra HD Kapatıcı (Y21): Tüm piyasadaki en açık kapatıcı, ama göz altı için ı ıh asla işe yaramıyor, yüzümdeki kızarıklıkları kapatıyorum o konuda bir tık daha iyi, yazısını yazayım bari.

Nyx HD Concelaer 02 (Fair): Serinin en açık rengi (01'den daha açık ve daha pembe) ama yine de koyu, ondan 11 numarayla birlikteler her zaman. Renk dışında performansını beğeniyorum ama bu ürün de diğerleri gibi Maybelline Fit Me'nin yerini tutamıyor. Fit me'ye ulaşırsam almam.

L'oreal Lumi Magique Base: Kendisi benim için doğal makyajlarda aydınlatıcı görevi gördüğü gibi benim için fondöten açıcı görevini görüyor. Seviyorum, ama alalı 1 sene olacak ve artık bitmeli, yerine Nyx'ten bir ürün deneyebilirim. Değişiklik iyidir.







Maybelline Affinitone Allık- 77 Rose: Doğal pembe diye aldım ama kırılması dışında bolca bakışıp durduk, inanılmaz az pigmentli ve taş yapılı, artık gittiği yere kadar. Artık piyasada bile yok sanırım ya da ambalaj değişti, genç kızlarımıza uygun olur.

Max Factor Creme Puff Allık -10 Nude Mauve: Çok çok seviyorum. Her makyajla anlaşıyor ama birazcık azalsın bari!

Mac MSF Lightscapade: Ordan bakınca adeta pazardan almışımcasına alakasız bir renk gibi duruyor, çünkü bu ürün bir zamanlar LE idi ve koleksiyonla çıkınca elimde tuzla koştum. Kötü bir  batch'ti çünkü renk, yapı, pigmentasyon olması gerekenden çok daha az. O yüzden hata riskiniz yok, çok doğal bir sonuç veriyor; ıslak sünger veya fırçayla biraz daha yoğunlaşıyor. Hatta kendisini Meteorites almadan evvel aynı etkiyi verir diye geceleri finishing powder olarak da kullanıyordum. Şimdi de öyle yaparım.Seviyorum ama azalsın, bitsin; ben de düzgün olan halini alayım.

Biotherm Loose Powder: Artık satılmıyor ama severek kullanıyorum, cildi kurutmadan germeden donuklaştırmadan sabitliyor ama toz yapıda olduğundan yanımda taşıyamıyorum. Yerine Başak'ın beğenmiş olduğu Nyx'in kompakt pudrasını almayı planlıyorum.





Maybelline Full 'n Soft Maskara: Benim makyaja başladığımda kullandığım ikinci maskaraydı ve reklamlarında Buffy'nin yıldızı Sarah Michelle Geller var diye binbir ısrarla anneme aldırtmıştım. Yaş 14 :) Çok güzel hacim veriyor uzatıyor fakat zaman içinde güzelleşen maskaralarddan ve fakat artık ülkemizde satılmıyor, Amerika'dan getirtmiştim.

Estee Lauder Sumptous Extreme: AY HİÇ SEVMİYORUM! Diyeceklerim bu kadar.

Rimmel Brow This Way: Ortalama bir ürün, ve artık vedalaşma vakti geldi. Kendisi bitince Nyx'inkini alacağım. (Ben Nyx'le eve çıkacağım babacım.)

Mac Paint Pot Painterly: Bitmek bilmeyen ürün! Alalı 3 sene oldu ama dibini göremedim, bozulmadı da kurumadı da, ama bir dibini görsem elimden çıkartıcam. Rengi de göz kapaklarımı nötrlemek için biraz koyu. Yerine Maybelline'in Color Tattoo serisindeki ürünü alıcam, sarı alt tonlu ama renk olarak daha açık, daha aydınlık gösteriyor.

Pastel Matte Eyeliner- Nude: SEVİYORUM! Nude kalem istiyorsanız bunu tercih edebilirsiniz.






Wet'n Wild Bare&Beautiful: Çok sevim ben bunu, performansı fiyatı rüya gibi, doğal tonlar sevdiğimden biraz azaltırım diye umuyorum.

Mac Stormy & Artificial Earth: Stormy ortadaki, Artifial Earth de soldaki.Türkiye'de çıkmayan bir Mac koleksiyonunu görüp delirmiş limited edition olduklarını görünce de daha da delirip Amerika'dan sipariş etmiştim. O sıralar Ecoşla daha yeni tanışmıştık ve beni çok yüreklendirmişti almam için :) Şimdi bir köşede oturuyorlar oysa güzel renkler :)

Flormar Quartet Eyeshadow -(402) Pink Flamingos: İsmine kurban! Flamingoları çok sevdiğimi biliyor muydunuz? Ayrıca çekmecede unuttum ama bu far paletini de çok seviyorum, hep o koyu kızılcık, bordo tonlar yüzünden. Monolid bir arkadaşımın kirpik diplerinde görüp ben de alıcam diye koşmuştum Flormar'a, arkadaşımda daha güzel duruyordu, iş biraz da gözde; ama severek kullanacağım.

MUFE Aqua Eyes Krem Far- 13: Kendisi kendime doğumgünü hediyemdi. Güzel bir şampanya rengi, ama üstüne başka bir far uygulayamıyorum biraz yama yama duruyor ama aydınlık gözler için tek başına güzel bir ürün.

H&M Global Fusion Eye Pot - Aubergine Sheen: Bunu h&m'de görüp aklımı orada bırakıp almadan çıktım, sonra Başak ŞURADA bahsedince bu bir işaret olmalı dedim ve tabii ki koşarak aldım, iyi ki de aldım. Araya yaz girdi pek kullanamadım ama şahane bir far, renk, yapı müthiş. Bu seriye bakmanızı öneririm.

Mac Soft Serve Shadow- So So Saucy: Ben bu yaz ıslak gibi duran gözlere taktım; bundan bahsetmedim, değil mi? Bu takıntının sonucu peydahlanan ürün de bu oldu. İyi ki de almışım, oh çok da seviyorum. Yazısı da geliyor.






Dax Mixup! Sulphur: Ben 1 aydır tırnaklarıma kafayı taktım. Çünkü abartısız 2 günde 1 kırılıyorlardı. Bu ürünün methini duyunca tabii ki yine koştum! (SHOPPING IS MY CARDIO) 3 haftadır kullanıyorum, memnunum da. Yazısı geliyor.

Rimmel- When I Grow Up: En sevdiğim ojelerimde ilk 5'e girer, çok sevince bir daha bulamam diye yedeğini almıştım. Rengi buzlu lilamsı gümüş ve sürdüğünüzde ışıltılı dururken kuruyunca saten mat, buzlu bir görüntüsü oluyor. Bunu da Mavi Ojeli Kız'da görüp çıldırmış ve yine koşmuştum :D Duruşunu ŞURADA görebilirsiniz.

Sally Hansen -Midnight in NY:  Bana siyah deyin, ışıltı deyin; ben alırım. Hayalim hep tırnaklarımda yıldızlı bir gökyüzü görmek nedense. Onu yapacak ürünü de buldum ama bu o değil. Çok dayanıksız, 1 günde çıkıyor ve genelde Sally Hansen ojelerinde ben bu durumu yaşıyorum. Project Pan'de bol bol sürerim biter; koyu renk isteyince elim buna gidecek artık mecbur.

Yves Rocher Vert Agave: Bu ojeyi mağazada görünce gözümden bir takım yıldız, ışık falan fırladı ve tabii ki koşarak kasaya gittim. Bir baktım ki zaten internet bu ojeyle yıkılıyormuş. Hala sürmedim, tırnaklarımı kendisine layık görmedim bir türlü. Artık göreceğim inşallah.

Pastel Nude- Dust: Serideki en güzel en naif renklerden, -sanki diğerleri cartlaktı- ama yapısı çok kalın ve istediğim kadar kolay sürülmediğinden bir kenarı koydum.Oje inceletici aldığımdan beri oejelerimle fazla oynar oldum, buna da ekledim umarım artık daha kullanılabilir olur çünkü rengi çok çok güzel.

Rimmel Nail Nurse Tırnak Sertleştirici&Limon Suyu: Tırnaklarıma 1 aydır değen tek tırnak ürünü. Sadece 1 gün güzelliğine dayanamayıp No Way Rose'yi (Tık Tık) sürdüm :) ) Tırnaklarım uzun zamandır ilk kez uzadı, sertleşti ve artık sadece zorlarsam haftada 1 kırılıyor ve bu büyük gelişme demek çünkü tırnaklarım kağıt inceliğindeydi. Bu ürünü eklememin tek nedeni istikrarla kullanmaya devam etmek. Seviyorum. Ama aklımda Blana'nın önerdiği ve indirimde bulamadığım Sally Hansen mavi şişedeki ürün de var.





Revlon Just Bitten Kissable Balm Stain - 005 Crush Beguin: Ben bu ürünü çok seviyorum, rengi de kalıcılığı da gayet güzel, ister hafif ister yoğun bir görüntü elde edebiliyorsunuz. Rengi de bu aralar kullanmaya çok uygun. Gözüm bol bol bordolarıma takılacaktır ama azimliyim. Project Pan bitiminde boyu ne kadar azalacak göreceğiz.

Mac - Creme Cup: Elimdeki tek nude pembe ruj bu. Kendisini bir seviyor bir meh diyorum ama bu aralar sevdiğim dönemdeyim. Boyu tam olarak bu kadar kaldı,bitimde tekrar güncelleyeeğim. İşin ilginci biterse tekrar alır mıyım, almasam ne alırım bu tonlarda; hiçbir fikrim yok.

Golden Rose Long Stay Likit Mat Ruj - 10: Bu ruju çok seviyorum tonundan dolayı. Kalıcılığı bende çok değil ama bu da bu proje için gayet uygun. Biterse tekrar alırım diyeceğim renklerden.







Zara Floral Bouquet for a Sunset in the Market & Zara Musk For a Perfect Walk:

Zara parfümlerine karşı bir zaafım var ve aldığım hiçbir parfümünden pişman olmadım. Hem uygun fiyatlılar hem de kalıcıkları benim tenimde gayet iyi. Bu iki parfümü yanlışlıkla üst üste sıkıp ortaya çıkan harmana vurulmuştum, sonrasında kalıcılığı tenimde saatler, atkımda günler sürünce bilin bakalım naptım? Tabii ki koştum! Ama biraz zor oldu; çünkü ikisini aynı anda bulmak zaman aldı. Severek kullanacağım.

Zara Black Amber: Açıkçası bu parfümü son anda kattım, çünkü bunu soğuyan havalarda kullanamama düşüncesi beni üzdü (projemi büyük ciddiyetle yapacağım.) 
İnanılmaz yumuşacık sıcacık bir koku ve yine çok kalıcı. Ben bu parfümü bir arkadaşımla arkadaşımızın kazağında duyduk ve resmen kazağa sarılarak yattık, o anki ruh halimi şömine önünde bir kedi olarak niteleyebilirim. Bir parfüme dupe olabilir çünkü Zara bunu çok sık yapıyor. Ayaklı fragrantica'm Ece'ye koklatarak bu soruya cevap bulacağıma inanıyorum :) Hala Zaralarda görüyorum, bir deneyin derim :)






Geldik projenin üvey evlatlarına, kendilerini fotoğraflamadığımı son anda hatırlayıp adeta bir mug shot çekimi yapar gibi çektim.

Garnier Çift Fazlı Micellar Su: Blana'nın şu yazısından sonra elimi süremedim desem yeridir. Zaten mikrofiber bezle makyaj temizlemeye başladıktan beri elim makyaj temizleme sularına hiç gitmiyor ve hayat böyle çok güzel, cildim daha mutlu. Bu ürünü de gözüme değdirmeden cilt makyajımı temizlemek için kullanmaya çalışacağım.

Lady Speed Stick - Fruity Splash Jel Deodorant: Ben kendisinin kokusunu pek severdim, ama artık kokladığım anda baş ağrısı ve mide bulantısı veriyor. Yedekli yedekli kokusu olan ürün alışverişini acilen bırakmalıyım arkadaşlar. Artık genzimi tıkıycam görevimi yapıcam :(

Sanırım 55 ürün oldu! Başak'ın listesini (tık tık) görünce kendisi için pek endişelenmiştim ama benim de ondan çok uzakta olmayan bir sonucum oldu. 

Ben de ufak bir disclaimer eklemek isterim ki, hesapladım tam olarak 2,5 seneyi aşkın süre sonra Sephora indirimimle uzun zamandır alacağım Naked3 paletimi bu proje'de yasak olan alışverişe katmıyorum. Ayrıca Başak beni Kiko allıkları almam için kandırabilir, sorumluluk kabul etmiyorum :D





Ayrıca projenin hemen öncesi sipariş ettiğim geleceği meçhul Fit Me kapatıcılar da kapsam dışıdır. Onun dışında güçlü kalacağım ve alışveriş yapmayacağım. Siz de başarabilirsiniz! Birlikte daha güçlüyüz :)

Ben şimdiden proje sonu ödüllerimi listelemeye başladım; ama ne zaman sonlanır bilmem. Şu an listede olanlar;
1. Kevyn Aucoin Neo Bronzer
2. Burberry Velvet Foundation (çünkü Armani Luminous Silk'e Blind Buy yapmayı gözüm yemedi.)
3.Zoeva Cocoa Blend
4. Urban Decay Naked Ultimate Basics
5. Cover Fx Enhancer Drops - Celestial
0. AKIL FİKİR!

Kİmler Project Pan'e katıldı? Link olarak aşağıya bırakırsanız okumak isterim:) Ve peki sizin proje sonu ödül listenizde hangi ürünler var? Hadi istek listeme birkaç ürün de siz katın! :))

Herkese başarılar, dibi gelmiş ürünler diliyorum.
Bir sonraki Makyaj macerasında görüşmek üzere!
Zeynep

You Might Also Like

19 yorum:

  1. Akıl fikir ajshdnhgfsks :)))))))) Ay öldüm :)))))

    Ya işte bir anda 50+ ürün oluveriyor (Ece'ninkine daha bakmadım, du bakayım, evet baktım; gerçekten mantıklıymış). Zeynep gerçekten vücut bakım ürünü kullanma konusundaki sıkıntını anlıyorum. Ben yalnızca bacdaklarıma nemlendirici sürünce bile yoruluyorum (ki iki bacağımı toplasam senin bir tanesinin boyuna ulaşmayabilir), seni düşünemedim :)
    Bu arada, Ece galiba geçenlerde Black Amber'i yorumladı ya... o başka mıydı yoksa? Aaa başkaymış, ok (sohbet eder gibi yorum yazmasam iyi olabilir).
    Aubergine Sheen'i aslında ben de eklesem mi diye çok düşündüm; fakat sonra vaz geçtim. Ama bu demek değildir ki arada kullanmayacağım :)
    Bu arada, Kiko allıklar (1) karaborsaymış, (2) yapıları güzel değilmiş diye iki duyum aldım ama birlikte o mağazadan içeri girdiğimizde "yaaa ama ambalajı çok güzeeeel" diye saldıracağımızı hissetmiyor değilim ehehehe :)
    Kolaylıklar diliyorum hepimize, we can do it!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben cidden, Kiko'dan birer çuvalı sürükleyerek çıkarken hayal ediyorum bizi :))) Edebiliyorum yani, o kötü :)

      Sil
    2. Hahahahah Blana, bak NYX desen, o hayale katılırım. Ama Kiko'nun fiyatları bana sanki bir tık fazla gelecek ve o allık/bronzerları da bulamazsam "piki madem" deyip bir şey almadan çıkacakmış gibi hissediyorum. Bak buna yoğunlaşalım bence :D

      Sil
    3. Akıl fikir proje sonunu beklemek zorunda değil tabii hemen gelebilir 😂😂
      Erkek arkadaşıma okuttum yazıyı; tepkiler müthişti! Okurken resmen darlanmış, o kadar ürün nasıl bitermiş? Jdjskskdjs, çok haklı! Sonra da o kadar kimyasaldan insan zehirlenmez mi dedi 😂😂 Bunda da çok haklı jdjskejr
      Ya bu ürünleri sürecek bir robot geliştirmek şart, sonra hayat çok farklı olur; cidden hayatimdan çalinan dakikalar gibi geliyor o kremlendiğim süre!
      Yok o black sapphire'dı, lütfen ırkçılık yapma Başak ajdkskaodokd ( bu arada sohbet eder gibi yorum yazmak daha güzel ^^)
      Aubergine sheen'i daha fazla kullanmiş olsam kullanmaya korkardim biter diye (bunu hep yapiyorum ben ya) ama aldigimdan beri tadini cikartamadim bari bahane olsun dedim.
      Başakcim yarin Forum Istanbul'da Kiko açiliyor, dolayisiyla büyük ihtimal tüm stoklari oraya yiğdilar; ama ay sonuna kadar durum ne olur hiç bilmiyorum. Insallah hic yakismaz bize! 😁
      Nyx konusunda sana katiliyorum, Blana hala Nyx maģazasina gitmedi sanirim; ama orada o çuval sürükleme hayali ciddi ciddi gerçek olur. Ay bak Nyx'ten allik almak istiyordum; onu da ekliyim hemen listeye -vloggerlar övdü diye stok sıkıntısı yoktur umarım :/-
      Mağazalardan eli boş çıkmaya kaldırıyorum kadehimi!

      Sil
  2. hadi bakalım kolay gelsin ben de ürünleri ayırmaya başladım inşallah hemen olmasa da yazıp katılacağım bu projeye :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Iremcim, sana da şimdiden hayırlı olsun; merakla bekleyeceğim yazıyı bakalım kaç ürün olacak 😊😊

      Sil
  3. Zeynep, vücut kremiyle ilgili iki haftada bitirme planını okuyunca kahkaha attım :D Yves Rocher ojeler çabuk bitiyor, bende bir tane var :) Ben de yayınladım yazıyı, hayırlısı diyorum :D
    Ece cidden çok mantıklı ya, bizim halimiz ne olacak :)))
    Hepimize kolaylık diliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay çok gerçekçi plan ama o Blana valla jdjskdkf güncellemede görürsünüz bak düzenli kullanmişsam biter 😂
      Yves Rocher'yi sirf artik süreyim diye ekledim; alalı 1 sene oldu sürekli tirnaklarımı beğenmemeken sonra sonra diyerek erteledim 😒
      Ece'ninkini okuyunca kendimi adeta ailenin gerizekalı hayalperest çocuğu gibi hissettim; Ece'nin ayaklari yere basan planı karşısında biraz öyle oldu -projeye 8 far katmak nedir yani-
      Hemen Blog'una işinlanıyorum; allahim aşiri zevkli bir şey project pan okumak (kimse benim gibi destan yazmiş olmasa da)
      Aşırı amin, inşallah su gibi biter çoğu ürün! 😁😁

      Sil
    2. Ay çok gerçekçi plan ama o Blana valla jdjskdkf güncellemede görürsünüz bak düzenli kullanmişsam biter 😂
      Yves Rocher'yi sirf artik süreyim diye ekledim; alalı 1 sene oldu sürekli tirnaklarımı beğenmemeken sonra sonra diyerek erteledim 😒
      Ece'ninkini okuyunca kendimi adeta ailenin gerizekalı hayalperest çocuğu gibi hissettim; Ece'nin ayaklari yere basan planı karşısında biraz öyle oldu -projeye 8 far katmak nedir yani-
      Hemen Blog'una işinlanıyorum; allahim aşiri zevkli bir şey project pan okumak (kimse benim gibi destan yazmiş olmasa da)
      Aşırı amin, inşallah su gibi biter çoğu ürün! 😁😁

      Sil
  4. "Birlikte daha güçlüyüz" Eveeeet

    Bu kadar çaba sonrası istek listesi hazırlamak, uzun sürecek diyet zamanlarında verilen nefiss bir tatlı ödülü olacak bana. Listemi düşünmeye başlayayım şimdiden.

    Kolay gelsin, hepsi çabucak bitsin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekteni birlikte daha güçlüyüz=)
      İstek listesini tatlı ödülü olarak nitelemen tam isabet!
      Benim istek listem de bitirme listem gibi gerçek dışı oldu biraz ama neyse artık, hayali bedava :D :D
      Çok teşekkürler, hepimize kolaylıklar ve muvaffakiyetler diliyorum ^_^

      Sil
  5. Bu projede dolu dolu :)) Vichy BB Kremi bende sevmiştim. Aman aman olmazsa olmaz değildi ama cilt tonunu güzel dengeleyip sağlıklı bir ışıltı veriyordu. =)
    Proje'de kolaylıklar diliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu projede bir ben yokum diycem ama ben de varım fdjldfjg :))
      Formülasyonu mu değişti sonradan acaba, çünkü ben yüzümü becelle sıvamışım gibi duruyor, başka bir şey yaptığı yok ki bu arada çok kuru bir cildim var :D
      Çok teşekkür ederim, umarım çoğu biter azı kalır :)

      Sil
  6. Hic mi ortak urunumuz olmaz.😂 Ruj bitirmek beni yoruyor vallahi. BITMICEKLER GIBI. 😑 Ultimate Basics benim radarimda .Geldigini gordum mu Cadde'ye kosucam ama arada Nyx'e yolum sasabilir. Guven olmaz ajdjandjsjd

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahaha Nisacım 1 adet lumi magique var minik :)) aslında ortak ürünlerimiz varmış ama ben onları bitirmeye çalışmıyorum, allah bir tane kafa vermiş ama 10 kafalık kozmetik tutkusu vererek orada bol kepçe davranmış jfgkdfg
      Ruju ben hobi olarak günde 10 kez sürmeye karar verdim, yoksa bitmeyi geçtim azalmazlar bile!
      Ya sorma Nyx'e bir adet Zeynep mıknatısı koymuşlar galiba, o yüzden Caddebostan Saudiye Göztepe semtlerine yaklaşmıyorum çünkü gözümü açtığımda kendimi Nyx kasasında bulabilirim ahahhaha
      -Açıkçası Nyx'in warm neutrals paleti de pek güzel!-

      Sil
  7. Akıl fikir???
    Yahu bizde hiç olmamış ki, bu kadar ürün sahibi olduğunu farkedince anlıyor insan :)
    Etkinliğime katıldığın için çok teşekkür ederim. İnanılmaz eğlenceli bir 3-3,5 ay bizi bekliyor.
    Etkinlik sonrası hepimizin yayınlayacağına yürekten inandığım "Yılbaşı İndiriminde Neler Aldım?" başlıklı yazıları ise şimdiden okuyabiliyorum.
    Kolay gelsin ve ben de yayındayıııım:
    Sanıyorum çok ses getirecek bir çalışmaya imza atıyoruz :)
    Yayındayıııım:
    http://sihirlimavi.blogspot.com/2016/09/maviyleprojectpan-gumbur-gumbur-basladi.html

    YanıtlaSil
  8. Ürünler azalınca belki akıl fikir depomuz artar, bir umudum o yönde hahaha
    Etkinliği başlattığın için ben teşekkür ederim, güzel bir etkinlik ve koalisyon olacak; eğleneceğimize şüphem yok!
    Ama sanırım sadece yılbaşında cüzdan boşaltıp çekmece dolduracağım gibi!
    Hemenn bloga ışınlanıyorum,
    Sevgiler!

    YanıtlaSil
  9. Kolay gelsiin, hepinizin bitirme projelerini merakla takip ediyorum :)

    YanıtlaSil
  10. Ausecim bu uzunn romanımı okuduğun için seni tebrik ediyorum; yazılarımın uzunluğunu boyuma uygun yazarım fgjdfljg
    Çoluğunuzu çocuğunuzu aç bırakın ama güzel gözükün demiş Orlane, ben bunu anlıyorum ancak :D :D
    Zara parfümler çok güzel, bu sezon iki üç dupe parfüm daha var ve evet şişeleme çok güzel bence de. Mutlaka bak =)
    Hepimize kolay gelsin bol hit the pan'li PP'ler diliyorum,
    Öptüm!
    Sevgiler.

    YanıtlaSil