brow set,

The Balm, Flormar, Maybelline, L'oreal, Essence & Mac ile Sonbahar Makyajı / Pre-Fall Makeup 2015

01:32 Glam Sight 0 Comments




**AVAILABLE IN ENGLISH TOO**


Eylüle girmemize yaza veda edemediğimiz şu günlere uygun bir makyaj yapmıştım. Eğer taze fakat güze de yakışır bir makyaj isterseniz. Bu Makyajımı nasıl uyguladığımı sizlerle paylaşmak istedim.


September is here but we absolutely feelthe summer vibe. If you want a freshpre-fall makeup look I tell you how to have this look step by step for you. 





Yüz/Face 
  • Solante Telerubor spf50
  • Benefit Hello Flawless Oxygene wow
  • L'oreal Lumi Magique Base
  • Maybelline Fit Me Concealer
  • Mac Lured to Love Blush/Allık
  • Flormar Lily Fields Far-Aydınlatıcı olarak /Highlighter

Yüzümü yıkanıp nemlendirdikten sonra Solante Teleruboru yüz-boyun ve göğsüme uyguladım. Cildim kremi emdikten sonra Benefit Hello Flawless fondötenin en açık rengini L'oreal Lumi Magique baz ile karıştırarak rengini açıp tenime uygun renge getirip (genelde 1 ölçek fondöten 2 ölçek baz oluyor oranlar), nemli Yves Rocher makyaj süngeriyle pıt pıt yaparak uyguladım.Göz altlarıve iç yanak bölgesi ve burun kenarlarına Maybelline Fit Me kapatıcıyı yine biraz Lumi Magique ile açarak uyguladım ve yine süngerle dağıttım.

Açık bir şeftali somon rengi olan Mac Lured to Love rengini yanaklarımdan şakağa doğru Real Techniques DuoFiber fırça ile uyguladım. Flormar'ın Lily Fields simli şampanya renkli farını üst elmacık kemiği bölgesine aydınlatıcı olarak kullandım. Uygulamak için nemli Eklips makyaj süngerini kullandım.Kesinlikle mükemmel bir aydınlatıcı ürün oldu.




I applied Solante Telerubor spf 50 creme on my face neck and chest After I washed my face and applied my moisturizer. After the creme is sinked into my skin, I mixed Benefit Hello Flawless Foundation in the lightest shade with L'oreal Lumi Magique Base (generally the ratio is 1 pump foundation 2 pumps base) I applied withYves Rocher Sponge by patting into my skin. Then I applied my concealer to under my eyes, around my nose and inner cheek part and dabbed it with the same sponge.
I applied Mc Lured to Love which is a light salmon-peach coloured Blush on the apples of my cheek. As a Highlighter,I used Flormar LilyFields which is actually a champagne coloured creme eyeshadow on my cheekbones with damp Eklips sponge. And it looked absolutely gorgeous.




Gözler/Eyes:
  • Mac Prolongwear Brow Set - Emphatically Blonde
  • Flormar Lily Fields 
  • Maybelline Colour Tattoo-Pomegranate Punk
  • The Balm-Mont Balm ( Cortina-Aspen-Whistler)
  • Essence Nude liner
  • Maybelline Full 'n Soft Mascara
  • Gosh Waterproof Volume Mascara




Mac 
 Prolongwear Brow Set kaş maskarasının Emphatically Blonde rengini kaşlarıma uyguladım.

Kaş kemiğime ve gözlerin iç kısmından ortasına kadar Flormar Lily Fields'ı,orta kısımdan dışa kısmına kadar da MaybellineColour Tattoo Pomegranate Punk isimli vişne çürüğü-açık bordo tonlarında krem farı uyguladım. The Balm Mont Balm 4lü Palet'inden Whistler rengini göz kapağının orta kısmına iki kez,ince katmanlar halinde uygulayarak, önceki iki krem farın arasındaki geçişi rötuşlamak için pıt pıt yaparak uyguladım. Bu uygulama gözleri daha aydınlık ve büyük göstermek açısından da yararlı. Aspen adında bordo renkli farı gözün dış kısmına The Balm Crease Love and Happiness adlı ikiuçlu fırçasının dağıtma fırçası olan kısmıyla uygulayıp karıştırdım. Cortina adındaki krem rengini katlanma bölgesinin biraz üstüne uygulayarak keskin geçişi azaltıp farın geçişinin daha yumuşak olması için uyguladım. Alt kirpiklere 1 Kat Maybelline ve 1 kat Gosh Maskara uygulayıp. Alt göz içine Essence'ın nude renkli kalemini uyguladım.


I started by using 
 Prolongwear Brow Setin Emphatically Blonde on my Brows.

I applied Flormar Lily Fields on my brow bone and my eyes from inner corner to the middle of the lid and applied Maybelline Colour Tattoo Pomegranate Punk from the middle to the outer part of my eye lid.

Then I applied the colour Whistler from the Mont Balm palette on the middle of my eyelids. It helped me to camouflage the transition between the two base creme eyeshadows and made my eyes look bigger brighter and more awake. Then with a blending brush I applied the colour named Aspen on the outer V part of my eyes and blended it until it looks homogeneous. Then I took the colour Cortina on my brush and applied iton my crease to blend any harsh lines and faked a transition colour. I applied one coat of Maybelline Mascara and 1 coat of Gosh Mascara on both upper and lower lashes. To look more healthy and awake I applied Essence's nude eyeliner on my waterline. 


Dudak/Lips:

  • Emily Lipliner 211
  • Mac Creme Cup

Emily lipliner ile dudaklarımı çerçeveleyip doldurdum ve üstüne Mac Creme Cup ruju sürdüm.

I framed and filled my lips with the lipliner and then I put on Creme Cup as a lipstick.


Brushes & Applicators / Kullanılan Fırça & Aplikatörler:


  • Yves Rocher Sponge/Sünger- Fondöten için/For Foundation
  • Eklips  Sponge/Sünger- Aydınlatıcı için/For Highlighter
  • Real Rechniques Duo Fiber Brush
  • The Balm Crease Love and Happiness Brush (Mont Balm için/ For Mont Balm)




Thanks Samsung, to give me a huger nose in pics than it is in real life.

Bu Fotoğraf gece 2 sularında çekildi.
Oldukça sıcak bir günün öğleninde yapılmış makyajım, 12 saat sonra hala yüzümdeydi. Fondöten ve allıkta solma oldu fakat göz makyajım hala yerindeydi. Çok sıcak ve nemli bir günde neden yüz makyajım sabit kalmadı diyecek kadar şımarık değilim. :):)
Colour tattoo farların sabitlenme başarısı zaten malum.Aynı şekilde Lily fields da oldukça başarılı bir ürün çıktı.Mont Balm paletin pigmentasyonundan memnunum,sadece azıcık tozutuyor. Bu makyajdaki kalıcılık performansının yüksekliğinde baz olarak kullanılmış krem farların da etkisi olmuştur.
Benim sevdiğim bir makyaj denemesi oldu,
Umarım siz de beğenmişsinizdir. 
Tekrar görüşene kadar,
Kendinize güzel bakın.

This photo was taken around 2 a.m
I put on this make up in a very hot early afternoon and it was still on my face after 12 hours. My foundation and blush faded away,mildly, however my eye makeup was as good as new.
After a very hot and humid day, I am not as spoiled as to wait my face makeup stay as good as I applied first. The success of Maybelline Colour Tatto Eyeshadows are well-known and well-deserved. Flormar Lily Fields is successful product as well. I am happy with the pigmentation of The Mont Balm Palette, only thing is it is a bit dusty. I believe creme eyeshadows had an effect on the staying power of this palette.
I liked wearing this makeup,
Hope you liked it too!
Til next time,

Zeynep

You Might Also Like

0 yorum: