aydınlatıcı,

Guerlain Meteorites Baby Glow İncelemesi

14:28 Glam Sight 0 Comments

Görsel alıntıdır.



Guerlain Meteorites Baby Glow 


Ürün tüp bir ambalajda ve pompalı bir kapakla geliyor. Guerlain her zamanki gibi paketlemeyi oldukça şık tutmuş. 

Pompası ve kıvamı sayesinde ihtiyacınızdan fazla ürün gelmiyor, israfa kapalı bir ürün. Kokusuna bayıldım, ancak koku hassasiyetiniz varsa biraz ağır gelebilir çünkü buram buram kokuyor :) 

Hafif renk veren, az kapatıcılığa sahip ürünler arasında gayet başarılı bir kapatıcılığı olduğunu söyleyebilirim. Tek sürüşte renk eşitsizliklerini, iki kat sürüşte ise tüm cildi güzelce kapatıyor.



Gözenek sıkıntısı yaşayan bir kişi olarak gözeneklerimi oldukça güzel gizledi, alttaki fotoğrafta da duruşunu göreceksiniz. T bölgesi aşırı yağlanan biri olarak ben bu ürünü Meteorites pudra ile kullandım. İkisi güçlerini birleştirince daha aydınlık ve daha doğal bir bitiş yarattı. Ortalama 5 saate kadar ciltteki duruşunu bozulmadan koruyor, ancak benim gibi bir cildiniz varsa 5 saatten sonra cildiniz yağ kusabiliyor ve yakın görüşte alnınızda hafif pütürler oluşturabiliyor. Ama cildimin diğer bölgelerinde böyle bir sıkıntıyla karşılaşmadım, dediğim gibi cildinizin yapısıyla alakalı bu durum. Ama eğer benim gibi bir cildiniz varsa ortalama 5 saat yarın yokmuşçasına rahat edeceğinizi söyleyebilirim :)

Cildim çoğu ürüne reaksiyon gösterir, tabii ki buna da gösterdi ertesi gün. Ancak bu reaksiyon sabah cilt temizliğinizi yaptıktan 2-3 saat sonra kayboluyor. Dolayısıyla kalıcı bir sıkıntı yaratmadı.

Gelelim özete, yapısı yoğun olduğundan ve iki pompa tüm yüze yettiğinden uzun süre gidecek bir ürün ve duruşunu çok ama çok sevdim. Bu nedenle fiyatını hakediyor. Zaten pudrada da olduğu gibi, önce bir pudra için neden bu kadar para vereyim diye düşünüp sonra alıp kullandığınız zaman neden o fiyatta olduğunu anlıyorsunuz. Daha aydınlık, daha sağlıklı bir cilt görünümü için baz+fondoten+highlighter kombinasyonu yerine tek bu ürünü alabilir, gönül rahatlığıyla baharı karşılayabilirsiniz <3





Soldaki fotoğrafta ten ürünü olarak sadece göz altlarıma kapatıcı kullandım.
Sağdaki fotoğrafta ise ten ürünü olarak göz altlarıma uyguladığım kapatıcı haricinde baby glow+meteorites pudra var.

Fiyat: 177TL

You Might Also Like

0 yorum: