Christian Dior,

Dior Hydra Life Close-up Pore Reducing Pro-Youth Moisturizer (Dior Nemlendirici Krem)

16:59 Glam Sight 1 Comments





Merhaba,
Bugün evde şans eseri sample boyunu bulduğum ve uzun zamandır Dior'un bakım ürünlerini merak ettiğim için hemen denemeye başladığım bir üründen bahsedeceğim:

Dior Hydra Life Close-Up Gözenek Küçültücü Nemlendirici Krem

Öncelikle ben ne kozmetikte, ne de bakım ürünlerinde Dior meraklısı biri olmadım. Daha çok YSL'ciyimdir. Ancak son zamanlarda bazı fondötenlerinin bazı instagram kullanıcılarında ne kadar başarılı durduğunu gördüm ve merak saldım. Ancak henüz fondötenini hedefime koymadım, elimde bitirmem gereken 2 fondöten var zira.

Her neyse lafı uzatmadan konuya geleyim. Ürünü 4 gündür sabah akşam kullanıyorum, dolayısıyla uzun vadeli bir kullanımdan bahsedemeyeceğim. Ancak bu kısa sürede bile başarısını gözlemleme imkanım oldu.




Akışkan bir kıvamda, çabucak emiliyor. Benim cildim karmadan yağlıya dönüktür, buna rağmen hemen emildi ve rahatsızlık vermedi. Yapışkan değil, parlama yapmıyor. Gün içerisinde de parlamaya engel olduğunu ve yüzünüzde glowy bir yansıma sağladığını söyleyebilirim. Nemlendirmesi -benim cildim için- idealdi. Normalde nemlendiriciler akşama doğru beni rahatsız etmeye başlar ve yüzümü hemen yıkamak isterim. Ama bunda böyle bir sorun yaşamadım.

Öte yandan gözenek küçültücü etkisi hakkında bir şey söylemek için henüz çok erken. Ama ben bu sorunun kremlerle çözülebileceğini sanmıyorum açıkçası. Bu tarz kremler sadece görüntüyü azaltır, kesin çözüm sunmaz. Yani tedavi etmez, sorunu gizler sadece. Yine de bakalım belki fikirlerim değişebilir.

Koku hassasiyetiniz varsa ürün parfümlü bir ürün. Ancak işin ilginç tarafı bu tarz parfümlü ürünler benim cildimde sivilce ve kızarıklığa sebep olabiliyorken bu üründe ne sivilce ne de kızarıklığa dair hiçbir sıkıntı yaşamadım.


Ürünün fiyatı Boyner'de 284tl. Linki buraya bırakayım.


Şu anki mevcut maddi durumum bu ürünün tam boyunu almama engel olsa da, alabildiğim ilk zamanda alacağım bir ürün kendisi.

Sevgiler,

Ece

You Might Also Like

1 yorum:

  1. Bu ürünü boyner Ankara panora avmden pesin olarak satın aldım,mağazada ürünün olmadığını hemen tedarik edeceklerini söylediler ve bir hafta sonra ürünü bulamadık gelin paranızı iade edelim dediler,anneler gününde ürünün fiyatı her yerde 70-80 lira ucuzdu şimdi tüm kampanyalar bitti,stoklarini kontrol etmeden pesin parayla urun satıp bulamadık diyerek edimini ifa etmeyen boyner tam bir ilkesizlik örneği gösterdi

    YanıtlaSil