avokado gözkremi,

Neal's Yard Remedies Rose Formula Hydrating Eye Creme - Göz Kremi

09:00 Glam Sight 0 Comments



Bir önceki yazımda size ürünlerini severek kullandığım, etik değerlerini ve temiz içeriğini,organik bileşenlerini takdir ettiğim Neal's Yard Remedies'i ve günlük nemlendirilerinden POWER BERRY'i tanıtmıştım. Marka ile ilgili daha fazla bilgi sahibi olmak, günlük nemlendiricisi hakkında fikir almak isterseniz. Sizi Neal's Yard Remedies & Power Berry Nemlendirici İncelemesi



Rose Formula Hydrating Eye Cream

Bugün incelemesini yapacağım diğer ürünleri bir göz kremi. Severek ve düzenli kullandığım tek göz kremi oldu kendisi. Diğer Neal's Yard Remedies ürünleri gibi bu üründe de Paraben, Mineral Yağlar, Phthalate, EDTA, Silikon, Yapay Esans ve Renklendiriciler bulunmuyor. Bu ürünlerin zararlarını bir yukarıda linkini verdiğim yazıma eklemiştim. Oradan inceleyebilirsiniz.


Ambalajı çok güzel, pompalı bir şişede ve hijyenik olarak kullanılması ve saklanması için avantajlı. Aynı zamanda kalın camdan bir ürün, elinizden düşerse kırılmıyor, ve cam ambalajlı olması çok büyük bir artı.
Her tür cilde uygun bir göz çevresi kremi. İçeriğindeki yaban gülü, avokado yağı, nar yağı var ve içeriğinin omega 3 ve omega 6 yönünden zengin bileşenleriyle amino asitlerle birleşerek cildinizi pürüzsüzleştirmek ve güçlendirme vaadinde bulunuyor. 
İçeriğinin ilk sırasında hamamelis otu (cadı fındığı) yer almakta ve cilt bakımına ilgisi olanlar bu bitkinin ne kadar faydalı olduğunu öğrenmişlerdir. Çok yetkin olmadığım için fazla bir şey söylemek istemiyorum fakat, cildin onarımına sıkılaşmasına, yaraların iyileşmesine, cilt enflamasyonuna oldukça yardımcıdır. 







Yapı olarak hafif, zaten listede ikinci sırada su var, fakat sürerken kıvamı artıyor fakat emilimi makyajınızı yapmaya engel veya makyajınızın bozulmasına sebep olmuyor, göz çevresinde bir ferahlık ve kendinizi daha uyanmış hissediyorsunuz; gözleriniz açılmış gibi Milia veya yağ butoncuklarına sebep olmadı kullandığım dönem içerisinde. Kullanırken de gözümün altındaki bölgeye uygulamadım, zaten kabında  da göz çevresine uygulayınız diyor. Kazayağı denen çizgilerin çıktığı yere dağıtıp pıt pıt yaparak yedirdim. Kalan nemi ise hafifçe göz altlarıma doğru sürükledim. Göz çevrem nemli ve daha dinç gözüktü bu süre içerisinde. Listede üst sıralarda yer alan gliserinin de bu konuda katkısı olduğunu düşünüyorum.

Ürünün içeriği bu şekilde.



Şişlik ve morluk gibi sıkıntılarım uyku düzenim iyi olduğu sürece olmadığından bu konularda etkisi hakkında bir fikrim yok. Fakat gözaltı morlukları krem gibi ürünlerle tedavi edilemeyeceğinden hiçbir zaman bir kremden böyle bir performans beklemeyeceğim.

Düzenli olarak kullanmalı ve bitirmeye azmetmelisiniz çünkü açıldıktan sonra kullanım süresi 6 ay ve şaka yapmıyorlar. Ürün 6. ayın sonunda koku değişimine uğruyor, uyguladığınız noktada kaşıntıya sebep oluyor. 
Belki olumsuz görünüyor ama ben bunu çok sevdim, yani elimdeki ürün bozuluyor, diğer bazı ürünlerde bunu söylüyor ama bozulmuyor, ürünün bozulması içeriğinde 100 yıl bozulmadan tutacak koruyucuların veya muadillerinin gerçekten de olmadığına güzel bir kanıt. 

Kokusu çok güzel bir gül kokusu, ki bunu gül kokusundan hoşlanmayan biri olarak söylüyorum. Lancome'un gül suyu kokulu ürünleri gibi kokmuyor, gülü burnunuza sokup en dibini kokladığınızdaki o yeşilliklere has koku ile gülün kendine has kokusunu alıyorsunuz. 
Bu ürün de alınacaklar listesinde,tabii cildimin ihtiyacına göre farklı bir ürün tavsiye etmezlerse. Sanırım en güzeli danışanlarının bilgili olması, önerilerine güvenebileceğimi biliyorum.

Umarım bu inceleme yazım yardımcı olmuş, hoşunuza gitmiştir.
Bir sonraki yazıda görüşmek üzere,
Zeynep

You Might Also Like

0 yorum: