benefit,

Benefit They're Real Tinted Primer

01:14 Glam Sight 4 Comments



Merhaba!
Bugün sizlere ilk kullandığım andan itibaren çok severek kullandığım, tüm beklentilerimi, vaad ettiklerini karşılamış bir üründen bahsetmek istiyorum.

Geçen seneden beri hakkıyla 'no makeup makeup' yani 'yok gibi makyaj' yapabilmek için böyle bir ürün arıyordum. Kendi kirpiklerim ince ve sarıya dönük olduğu için (adeta Nuri Alço kirpikleri) hiçbir maskara bu beklentimi karşılayamadı. Bu ürünü gördüğümde ise gözlerimden yıldızlar fışkırdı!

Benefit They're Real Tinted primer, hem bir maskara bazı hem de hafif makyajlar için ideal bir maskara.









They're Real serisinin normal maskarasının kirpiklerime etkisinden de, çıkarmasının zorluğundan da hoşlanmamış biri olarak bu ürüne de biraz şüpheli yaklaştım fakat normal maskarasını ne kadar sevmediysem bu ürünü de bir o kadar sevdim.

Yapı olarak yumuşacık, kirpiklerinize uyguladığınızda kirpiklerinizi sertleştirmiyor, aksine kendi kirpikleriniz gibi yumuşacık kalıyor, ağırlaştırmıyor; tüm kirpiklerinizi boyayıp daha gür görünmesini sağlıyor, uzatıyor ve kıvırıyor.

Rengi siyah değil, kahvemsi bir ton fakat gözünüze kahverengi maskara sürmüşsünüz gibi boyalı durmuyor.- Kahverengi maskaralarda istediğim yokmuş gibi görünümü kirpikleri bir katman olarak kaplamasından ötürü elde edemedim hiçbir zaman; doğal makyaja uygun fakat yokmuş gibi makyaja uygun değildi.-
Bu noktada maskara kullanan, kullanmak isteyen ve doğallıktan ödün vermek istemeyen erkekler için de harika bir ürün.






They're Real Tinted Primer'ın bu konuda başarısının sebebinin formülünün kremsi değil de jel olmasından ötürü olduğunu düşünüyorum. Tam bir 'my lashes but better' görüntüsü yani 'yok canım, kendi kirpiklerim' diyebileceğiniz bir sonuç veriyor.
Bu noktada bu maskaranın bu işlevi ve gerekliliği tamamen sizin arayışınızın bu olmasına bağlı diyebilirim.


They're Real Tinted Primer tam sevdiğim yapıda, 'water-resistant' bir maskara. Waterproof  maskaralar gibi kirpikleri sertleştirmeyen,çıkartması işkence olmayan aynı zamanda sıradan maskaralar gibi akmayan bulaşmayan güzel ürünlerdir water resistant maskaralar.

Günlük yaşamımda sürdükten sonra aktı bulaştı derdi olmadan, gün içinde dökülme akma gibi problemler yaşatmadan, ilerleyen saatlerde kirpiklerde ağırlaşmadan, spora dahi giderken rahatlıkla kullanabildiğim bir maskara oldu. Bu maskarayı tek kat uyguladığımda çok doğal bir biçimde daha gür ve uzun kirpiklerim varmış gibi dururken ikinci katta daha yoğun ve biraz daha maskara kullandığım belli bir sonuç elde ediyorum, yani yoğunluğu keyfe göre arttırılabilir bir ürün.







Bir diğer güzel yanı, ilerleyen saatlerde daha yoğun bir göz makyajı istediğimde normal maskaramı bu ürünün üzerine rahatça uygulayabilmem ve  bir maskara bazı olmasından ötürü üzerine sürülen maskaranın performansını yükseltmesi.

Normalde günlük bir maskara kullandığım makyajımı yoğunlaştırmak istediğimde güzel bir sonuç elde etmek için mevcut olan maskaramı silmem gerekirdi fakat bu ürünle bu angaryadan kurtuldum.
İçerisinde bulunan vitamin B5 kirpikleri beslemeyi ve nemlendirmeyi vaat ediyor.

Fırçasını çok seviyorum, tüm They're Real maskaralarında sevebileceğim tek ortak nokta bu olabilir. Fırçanın ucundaki diken diken duran fırçası hem alt kirpiklere daha rahat uygulama sağlıyor hem de üst kirpiklerdeki ulaşması zor olan iç kısımdaki kirpiklere uygulamayı kolaylaştırıyor. Tek beğenmedim diyebileceğim nokta ürünün fırçanın ucunda çok toplanmış olarak çıkması, tüpünden sıyırarak çıkarmak gerekiyor.





Renginin hafif yapısının jel olmasından ötürü  bu maskarayı bir de kirpiklerime kullandım, nasıl duracağını merak ettiğim için ve beklediğim gibi çok doğal bir sonuç verdi. Makyaj çantanızda yeriniz kısıtlıysa veya yanınıza kaşlarınızı boyamak, sabitlemek için bir ürün almayı unuttuğunuzda bu ürün size kaş maskarası dublörü olarak da eşlik edebilir.

Genelde pahalı ürünlere mutlaka almalısınız yaklaşımından hoşlanmıyorum, pek sık da böyle bir şey dile getirmemeye çalışıyorum. Bu ürün bir temel bir makyaj çantasının demirbaşı değil, fakat, eğer beklentileriniz benim beklentilerim gibiyse, siz de böyle bir ürün arıyorsanız gönül rahatlığıyla tavsiye edeceğim, memnun kalacağınıza emin olduğum bir ürün oldu bu.



Üst/Top: Doğal Kirpikler /Natural Lashes
Alt/Bottom: Benefit They'Re Real Tinted Primer, 1 kat / 1 Layer



Ürün hediye olduğu için fiyatından emin değilim ama sanırım 120TL civarında ve Sephora'larda satılıyor.
Bir başka kozmetik macerasında görüşmek üzere!

Kendinize iyi bakıyosunuz,
Öpüyorsunuz.
Zeynep

You Might Also Like

4 yorum:

  1. Zeynep gerçekten süper durmuş ya, hakikaten "my lashes but better"! Fiyatı çok çılgın gelmişti ama bu amaçla kullanmak için ben de bazen rimel arıyorum evde ve hepsi göz kapağıma bulaşıp oldukça yoğun duran türde olunca sinir oluyorum. O zaman bir Sephora indiriminde kendisini edineyim :) Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yüksek fiyatlı ürünleri önermeyi çok sevmesem de bu ürün türünün tek örneği, tavsiye etmeden geçemiyorum. Her açıdan performansını çok sevdim; her seferinde bir kusur arıyorum, bulamıyorum. Fiyatı insanın içine oturuyor ama indirimde sineye çekilip alınabilir :)) bir de Sephora daha sık indirim ve kampanya yapsa!
      Sevgiler!

      Sil
  2. Bir They're Real hastası olarak bu ürünü nasıl kaçırmışım. İlk indirimde alınacak.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kendi alanında tek, favori makyaj malzemelerimden; umarım siz de memnun kalırsınız. Sevgiler!

      Sil