cilt bakımı,

Lola Bomb Sherbet Lemon Lip Scrub Dudak Peelingi

16:54 Glam Sight 2 Comments




Bu yazı Lush gitti diye karalar bağlayıp üzülenlere gelsin öncelikle, size iyi haberlerim var :)

İngiltere'nin ünlü Handmade Cosmetics markası Bomb Cosmetics, Lola Bomb ismiyle kısa bir süre önceTürkiye'ye geldi. Online olarak alışveriş yapabileceğiniz gibi yakında Boyner mağazalarından da ulaşabileceksiniz!




Kendisi ülkemize gelmeden önce, kış ayazının mahvettiği dudaklarımızı bahara hazırlamak için Sherbet Lemon isimli dudak scrubını tanıtmak istedim. Lola Bomb için detaylı bir yazımız da ilerleyen günlerde blogumuzda olacak. Takipte kalın ;)




Öncelikle bu ürün ve aslında Bomb markasının çoğu ürünü İngiltere'de Lush'a uygun fiyatlı dupe olarak gösteriliyor. Yani Lush Bubblegum 'ı sadece kokusu için değil, etkisi için de özlüyorsanız aynı etkiyi limonata kokan Sherbet Lemon 'la da yakalayabilirsiniz.

Gelelim benim fikirlerime:


İçinde toz şeker tanecikleri bulunan katı bir yağ formunda ürün. Dudak ısısıyla eriyor ve şekerleri de peeling görevi görüyor. Ben bir süre dudağımda tutup -eğer yalamamayı başarmışsam- sonra disk pamuk ile siliyorum. Üzerine de Blistex Med Plus uyguluyorum. En iyi verimi böyle yakaladım, dudaklarım yumuşacık oluyor ve sürdüğüm her ruj daha güzel görünüyor. Yalamamayı başarmışsam ayrıntısına dikkat etmişsinizdir, hayatımda tadı bu kadar güzel olan başka bir dudak ürünü daha görmedim. Dudaklarınıza sürdüğünüz her lip balm elbet ağzınızda kötü bir kimyasal tadı bırakır ya, o tat bunda yok. Jelibon gibi bir şey, acaip.

Ben çok memnun kaldım, bittiği zaman yenisini alacağım bir ürün oldu. Bir de lip balmlarını merak ediyorum onu da Zeynep inceleyip paylaştığında sizinle beraber öğreneceğim :)



Sevgiler

You Might Also Like

2 yorum:

  1. Ya bunu okumam çok iyi oldu, evde yapmaya üşeniyorum ama dudak peelingi her daim lazım bana! Hemen siteye bakalım :) Sevgiler!

    YanıtlaSil