aydınlatıcı,

Maybelline Color Show Far - Lustrous Beige (34)

02:00 Glam Sight 4 Comments




Bugün Maybelline'in gölgede kalmış bir serisi olan Color Show tekli farlarından 'Lustrous Beige' rengini inceleyeceğiz. Bu seri bence hak ettiği yere gelememiş bir seri, koleksiyondan 2 renk kullandım ve ikisini de çok sevdim; fakat bugünün yıldızına dönelim.
Lustrous Beige içinde soğuk yansımalar olan olan sarı alt tabanlı bir şampanya rengi. Işığa göre gümüş lila yansımalar da görebiliyorsunuz ve sarı alt tabanlı bu fardaki yansımalar onun güzelliğine daha bir kapılmanıza sebep oluyor. Zıt alt tonların harmanlanması olduğu için her ten ve göz rengine yakışacağına inanıyorum. 








Yapıları renklerine göre değişiyor, elimdeki diğer rengi daha yumuşak bu daha tok,fakat ikisi de oldukça pigmentli. Parmağa da fırçaya da hemen geliyorlar fakat en güzeli yassı bir fırça kullanmak bence. İçindeki ufak ışıltılar uçuşmaya müsait,açtığınız anda paketin etrafı mikro boy ışıltılarla doluyor ama her yanınıza bulaşıp sizi assolist öpmüşe çevirmiyor; kısacası tozutmaya müsait, bu noktada yassı fırçanın önemi artıyor, fakat deli gibi tozutuyor durum yok. Mesela The Balm farları kadar tozutmuyor. Normal kullanımında mevcut mu bilmiyorum fakat ıslak ve kuru biçimde kullanılabiliyor. Islak kullanım sonrasında farın üzerinde taşlaşma durumu oluşmuyor. Islak fırçayla kullanınca tozutmasının ve içindeki ışıltıların uçuşmasının önüne rahatça geçebiliyorsunuz,zaten pigmentli olan üründen daha güçlü bir renk verme performansı alıyorsunuz.






Kalıcılık konusunda hiç sorun yaşamadım, mesela dün öğleden sonra 3 gibi yaptığım makyaj gece 4'te solmadan silinmeden duruyordu. 
Bu rengi tek başına sürüp bir kalem veya eyeliner ve maskara ile tamamlayıp fresh ve her gün kullanabileceğiniz bir makyaj da elde edebilirsiniz, gölgeli makyajlarda gözün iç kısımlarına ve göz pınarlarına uygulayarak da kullanabilirsiniz. Fotoğraflarda görebileceğiniz gibi ben ikinci yöntem ile kullandım. 



Göz kapağının iç ve orta kısımlarında Lustrous Beige


Gel gelelim bu farın gizli süper gücüne. Bu farı aldığım gece kendisiyle ilgili düşünmekteydim (!). Yaptığım swatchları düşünürken birden aklıma bu farın aslında çok güzel bir aydınlatıcı potansiyeli taşıdığı oldu. "Gece aniden gelen makyaj yapma isteği"ni atlayıp sabah olması için sabırsızlandım. 



Göz pınarları ve dudak çukuruna uygulanmış şekli.

Farı fan brush denen yelpaze fırçaya alıp hafifçe elmacık kemiklerime uyguladım, duruma göre duracak veya devamedecektim. İçgüdülerimde haklı çıktım ve biraz daha sürerek tam kararında ama tıpkı moda dergisi çekimindeki mankenlerin yanaklarındaki o ıslak, aydınlık ve hafif metaliksi görüntüye kavuştum. Farı dudak üstüme ve göz pınarlarıma da uyguladım ve sonuçtan çok memnun kaldım. Gece makyajlarında veya özel yerlere giderken, daha yoğun makyajlarınızda bu ürünü fırçanızı ve hatta süngerinizi ıslatarak uygulayıp daha yoğun ve belirgin sonuçlar da elde edebilirsiniz.



Lustrous Beige'in elmacık kemiğine uygulanmış hali.

Farın içinde ufak ışıltılar olduğunu söylemiştim fakat yanakta sim sim durmuyor, The Balm  - Mary Lou-Manizer gibi yoğun parlaklıkta veya Mac -Msf Soft&Gentle gibi simli ürünlerin yanında oldukça masum ve sakin kalıyor. Bu ürüne sahipseniz ve aydınlatıcı olarak kullanmamışsanız mutlaka deneyin. 
Benim gibi yanında fazla makyaj malzemesi taşımaktan hoşlanmıyorsanız bu ürün hem far hem de aydınlatıcı olarak kullanmak için çok işlevselliği ve ufak kompakt boyuyla yanınızda rahatlıkla taşıyabileceğiniz bir ürün.  Eğer hem günlük kullanılacak hem de gölgeli bir makyajda taban renk olacak bir far rengi arıyorsanız, aydınlatıcı sahibi değilseniz ve aydınlatıcılarla anlaşabilecek misiniz bilmeden pek de para vermek istemiyorsanız, kalıcılık ve ton olarak da çok başarılı bulduğum bu farı almanızı tavsiye ediyorum. Hem çok amaçlı hem uygun fiyatlı.
Maybelline markasını bir çok kozmetik mağazasında bulabilirsiniz, ben Gratis'ten 8.25TL gibi bir fiyata aldım.

Color Show farlar indirimsiz 13.90 TL, indirimli dönemlerde çok daha ucuza alabilirsiniz. Gitmişken diğer tonlarına da bir göz atmanızı öneririm. :)

Umarım yararlı olmuşumdur,
Bir sonraki yazıda görüşmek üzere,
Zeynep

You Might Also Like

4 yorum:

  1. Bendede var canım çok severek kullanıyorum güle güle kullan sende :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, uygun fiyatlı vee güzel performanslı bir ürün gerçekten de :) Sen de güle güle kullan,
      Sevgiler!

      Sil
  2. Bu farı ben de aldım Zeynep'cim ama bir fırsat bulup fotoğraflarını çekemediğimden hala kullanamadım. Bir de copper fizz galiba, bir rengi daha var ve o da çok güzel😊 Sür çık farlara bayılıyorum ben, bir de çok amaçlı kullanılıyorsa harika oluyor😃 Öpüyorum❤️❤️

    YanıtlaSil
  3. Blanacım en kısa sürede fotoğraflayıp kullan, bence çok seveceksin :) far ne sürsem aydınlatıcı ne sürsem diye afaganlar bastığında direkt eelim buna gidiyor, iki sorum da ortadan kalkıyor :) Copper fizz de var ben de ve dediğin gibi çok güzel, onu da ıslak fırçayla kullanmayı çok seviyorum, çok güzel bir tonu var; bizden daha çook 1 ürün 2 yorum yazısı çıkar bence hahaha :)
    Öperim çok! <3 <3

    YanıtlaSil