anti redness,

GOSH Click and Conceal 04 Anti Redness

18:04 Glam Sight 2 Comments









Merhaba!
Bugün Gosh'ın Click and Conceal serisinin correctorlarından 04 Anti Redness adlı Yeşil Corrector'ını inceleyeceğiz. 

Bilmeyenler için kısaca özetlemek gerekirse, renk çarkında kırmızı tonlarının karşısında yeşil tonları yer alır dolayısıyla birbirini nötrleyerek daha küllü bir ton yaratarak cildinizi makyaj yapmak ve kapatmak için daha iyi bir zemin hazırlarlar. 






Cildinizdeki istenmeyen kızarıklıklar, sivilce gibi cilt problemlerinizde yeşil bazlı bir corrector kullandıktan sonra kapatıcı ve fondöten kullanırsanız cilt makyajınızda daha iyi bir sonuç elde edersiniz.

Rozasea'dan muzdarip biri olarak dönemsel olarak kızarıklarım arttığında elimin altında olmasını en sevdiğim ürünlerdendir yeşil corrector. 






Gosh'ın bugüne dek kullandığım ürünlerinin hepsini severek kullandım ve performanslarından memnun kaldım. Bu corrector'ını yaklaşık 6 aydır kullanıyorum; bir çok farklı şekilde denedim fakat maalesef sevemedim.

Ürün arkadan basmalı; oldukça pratik gibi görünse de maalesef ki istikrarlı değil. Bazen 2 kez basmamla ürün gelirken bazen 8 kez basmama rağmen ürün çıkmak bilmiyor; bazense tek basmayla ihtiyacımdan fazla ürün çıkarıyor. Sürekli tedirgin ve tetikte hissettim ürün almaya çalışırken.






Ürün yapı olarak çok sıvı, çok akışkan. Bu da daha ufak bölgelere uygulama yaptığınızda; örneğin sivilce üzerine uyguladığınızda ve ürünü yedirdiğinizde hiçbir fark yaratmıyor. Ürün adeta buharlaşıyor; yok oluyor. 

Ürünün akışkan yapısı yüzünden uygulama sonrasında birkaç dakika bekleyerek ürüne havanın nüfuz etmesini ve biraz kıvamını arttırmasını bekledikten sonra karıştırmayı denedim; ürünün kıvamı biraz koyulaşsa da maalesef cilde yedirildiğinde yine arkasında bir iz bırakmadan kayboldu.







Ürünün performansı geniş alanlar uygulandığında bir tık artıyor; en azından cilde yedirdiğinizde  hiçbir şey sürmemişsiniz gibi durmuyor. Nötrleme konusunda ise pek bir maharetini göremiyorsunuz. Sadece cildiniz kurumuşsa ve pul pul olmuşsa o pullanmış yüzeye tutunup sizi sinirlendirmek konusunda güzel bir mahareti var.

Fırça, ıslak sünger, parmak ile uygulama, az uygulama,yoğun uygulama; hepsini denedim fakat beni memnun eden bir sonuca ulaşamadım.
Açıkçası kullandığımda bitsin diye kullanıyorum artık. 





Benim için oldukça hayal kırıklığı oldu; başta da belirttiğim gibi Gosh'ın kullandığım diğer bütün ürünlerinden memnun kaldım ve bundan ötürü alırken memnun kalacağım beklentisiyle almıştım. Ürünü indirimde aldığımdan fiyatını tam olarak bilemiyorum fakat indirimlerde yaklaşık 14 liraya Gratisler'de bulabilirsiniz. 

 Click and Conceal serisinin diğer renklerini denemediğimden seriden uzak durun demiyorum fakat bu renginden memnun kalma ihtimalinizin oldukça düşük olacağını söylemekte sakınca görmüyorum.
Sizin sevdiğiniz ve önerebileceğiniz yeşil corrector var mı?

Umarım bu yazı fikir edinmenizde yardımcı olmuştur. 

Kendinize iyi bakıyorsunuz,
Öpüyorsunuz.
Zeynep

You Might Also Like

2 yorum:

  1. Sanırım yeşil correctorlar için krem yapı en mantıklısı :/ benim aklımda Catrice ve NYX var ama bakalım :) Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yakınımda hiç Rossmann olmadığından Catrice'e de ulaşamıyoru; Rossmann' uğrama şansım olduğunda da hep bir stok sorunu oluyor. :/
      Benim de aklımda Nyx var Başakcım! Hem yeşil hem de lila renklisini almayı düşünüyorum; lila renkli olanı kapatıcılarla karıştırıp rengini açıyorlarmış açık tenliler. Garip bir biçimde alt tonum mavi lila arası bir şey olduğundan iyi olur gibi geldi. Bir açılsa da mağazası rahat rahat kurcalasak!
      Sevgiler!

      Sil