cilt bakımı,

La Roche Posay Anthelios Face Mist Spf50 Yüz Spreyi

19:19 Unknown 4 Comments



Merhaba!
Ufak bir aradan sonra tekrar geldik! Temmuz oldukça yoğun bir aydı, hem kişisel hem de ülke gündemimiz çok hareketliydi. Ağustos huzurla gelir umarız!

Bugün La Roche Posay'ın GKF 50 içeren ferahlatıcı yüz spreyini anlatacağım.


Bioderma'nin spf'li yüz spreyini çok beğenmiş fakat fiyatını yüksek spf'ini ve ml'ini düşük bulmuştum. Spreyin püskürtme mekanizması da arızalanabiliyordu okuduğum yorumlara göre.



Ağır alerji sebebiyle acile kaldırılıp taburcu edilirken verilen ilaçları almak için eczaneye uğrayınca kasada La Roche Posay'in bu yeni yüz spreyini gördüm.

Fiyati 39.90 TL idi ve boyutu Bioderma'nin yanında daha büyük duruyordu.


Spf 50 olmasi da gönlümü fethetti ve acilden çıkan ben değilmişimcesine bir heyecanla aldım.


İlk izlenim olarak uygularken iz kalmaması ve püskürtme mekanizmasının çok güzel çalışıyor olması hoşuma gitti. 




Daha sonrasında kullandıkça bu durumun değişmesinden korktuğumdan hemen hüküm vermek istemedim fakat kullandıkça mekanizmada tutukluk vs. olmadı gayet güzel çalışıyor. Yüzüme sıktığımda ıslaklık hissi oluşmuyor. Yani yapı olarak Mac fix plus gibi değil.

Yüzde iz bırakmıyor zaten 'invisible mist' diyor ve görünmeme vaadini gerçekleştiriyor. Yüzdeki ufak tüylere tutunma gibi bir durum olmadı. 


Bu benim için ekstradan önemli çünkü genelde ufak tüylere tutunabilen ürünler benim rozesa yüzünden pullanmaya meyilli cildimde kuruluklara tutunup onları olduklarından kötü gösterebiliyorlar. 


Bu ürün makyaj altına ve üstüne kullanılabildiğinden eğer yüzdeki kurulukları ya da tüyleri vurgulasaydı sonuç oldukça korkunç olurdu. Ama korktuğum başıma gelmedi hatta diyebilirim ki makyaj üstüne çok güzel bir sprey. Makyaj üstüne uyguladığımda yüzüme güzel bir canlılık katıyor daha doğrusu pudramsı/donuk görünümü ortadan kaldırıyor. 

Sabitleme  özelliği de var gibi geliyor bana çünkü ne zaman bu ürünü kullansam makyajımı sildiğimde pamuğa daha fazla ürün geliyor.






Aldığıma en memnun olduğum ürünlerden. Havuz başında serinlemek ve güneş koruyucunuzu tazelemek için harika! 

Havuzdan/denizden çıkıp yüzüme krem sürmeye üşendiğinide hemen bu ürünü sürerek hem tembellikten bir şey kaybetmez hem de içini rahat eder.
Fiyat gramaj performans olarak çok karlı bir ürün. Aldın, kullanın, kullandırtın!

Sevgiler,
Zeynep

You Might Also Like

4 yorum:

  1. Zeynepcim, bu ürünü Bioderma'dan sonra çıkarttılar sanıyorum, çünkü fark ettiğimde ben Bioderma'yı çoktan almıştım. Bioderma tek başına bana güven vermiyor, hem spf si hem de sprey şeklinde olması, sanki yüzüme homojen ve etkin şekilde ürün uygulamıyormuşum hissi veriyor. Ben de güneş koruyucumu tazelemek amaçlı çantamda taşıyorum. Bioderma'dan önce La Roche'u görseydim, tercihimi kesinlikle La Roche'dan yana kullanırdım. Benim sprey mekanizmamda bir sorun olmadı ama çok kişiden bozulduğunu duydum.
    Bu arada çok çok geçmiş olsun. Öpüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Blanacağım, Bioderma'dan sonra çıktı; sanırım 1,5 ay sonrasında. Benim de spf'i içime sinmemişti ilk gördüğümde keşke spf50'si çıksa diyordum, dualarıma La Roche Posay cevap verdi. Bioderma minnak bir ürün o bittiğinde bunu tercih edebilirsin. Sprey mekanizması sonradan düzeltilmiş sanırım, sende de sorun çıkmamasına sevindim. Gün içinde makyajı bozmadan güneş korumasını tazelemek oldukça güzel oldu, bu ürünler bu yaz hayat kurtardı :)
      Çok teşekkür ederim, geçti gitti çok şükür. ^_^
      Öpüyorum çok!

      Sil
  2. ben de yeni kullanmaya başladım bakalım şimdilik memnunum gün içinde de rahatça tazeleyebiliyorum ama bioderma kadar makyajı sabitleyemedi bence ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bioderma'yı denemedim, La Roche Posay'in sabitlemesini güzel buldum ama demek ki bu konuda Bioderma çok daha başarılıymış. Fakat güneşe çok çabuk ve ağır reaksiyon gösteren tenimle Bioderma spf 50 çıkarmazsa yoluma LRP ile devam ederim; maalesef spf30 bana hiç yeterli gelmiyor. Siz de güle güle kullanın iremciğim.

      Sil