70s,

LookBook #31: 70's

01:17 Unknown 10 Comments



They Always Say That Time Changes Things,
But Actually You Have To Change Them Yourself.
                                                     -Andy Warhol









Sunglasses/Gözlükler: Koton
Kimono: Mango
Top/Üst: Mango
Jeans/Kot: Zara
Clutch/ Çanta: Koton
Sandals/ Sandalet: Deichmann

Bracelet/Bileklik: River Island

You Might Also Like

10 yorum:

  1. Pantolona bayıldım Zeynepcim, çok çok yakışmış, hem şık hem rahat. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Blanacığım, gerçekten güzel bir kumaşı var, rahat ettiriyor :) Zara indiriminden aldım, eğer böyle bir model istiyorsan bakabilirsin. Ben giyince kendimi 70'lerdeki Tarık Akan gibi hissediyorum :D

      Sil
  2. Kimono lar çok rahat ve hoş oluyor ben de sık sık kullanıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, tam mevsimlik ürünler ve kıyafeti şıklaştıran parçalar :)

      Sil
  3. Ya şu derin V'leri layığı ile taşıyan kadınlara hastayım! Ben giyince mahallenin Nurten Teyze'si gibi oluyorum ya! Kimonoya ve İspanyol paça kota bayıldım! Look zaten on numara olmuş, güle güle giy hepsini güzellik!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Başakcım, beğenmene çok sevindim! ^_^ Derrin V yakaları çok severim, ama bence kendine haksızlık ediyorsun, senin için doru derin V'yi beraber bulalım bence :)
      Öperim kocaman!

      Sil
    2. Hiiii! Bulur muyuz Zeynep??? Ya bak 30'unda seni sabahtan akşama çok pis kitleyebilirim, sonra mesajlarıma yanıt vermezsen de anlarım yani :))) Valla böyle benim elimden tutup bana alışveriş yaptıracak, bak sana bu bu bu olur falan diyecek birilerine çok ihtiyacım var. Allah için beyim de iyidir o konuda ama ben galiba biraz kadın gözü istiyorum hihihih :)
      Öperim!

      Sil
    3. Bence buluruz ya bu konuda çok yüksek umutlarım var! Hiç kitlemezsin şekerim merak etme ^^
      Ya ben elinden tutup alışveriş yaptırırım da, benim en zayıf noktam basic parçalar; zira dolabımda basic hiçbir şey yok (çünkü basic parçaya para vermeyi sevmiyorum), ne kadar acayip parça var onları topluyorum (çünkü hepsinde kendine özgü bir şey var ondan parayı hak ediyor) sonra da ben giyicem diye kara kara düşünüyorum. Belki sen de basic parça seçmemde yardım edersin. :)) Beyinin bu konuda iyi olması ne kadar güzel, benim erkek arkadaşım, sağolsun, her şeye güzel durmuş diyor; o kadar. Ama kadın gözü ayrı bir şey erkeklerde olmayan uygulamalar yüklü bizde ^^
      Öptüm!

      Sil
    4. Ay iyi çok mutlu oldum! İşte bende de acayip parçaları "neyle giyerim ki ben bunu" diye almayıp, sonra herkeste görüp, çok beğenip, yine de alamama olayı var. Basicleri yapıştırırım ama. İdeal ikili oluruz, heheh :)
      Ya evet, kadın beyni ayrı işliyor; o olmayan uygulamalar en iyisini bile eksik bırakıyor :D
      Ben de öptüm!

      Sil
    5. Ya iş hayatının güzel ve doğru basic parça seçmekte yadsınamaz bir etkisi var bence.. Benim işimde uniforma giyildiğinden kıyafet zevkim de ehlileşemedi :D :D Ama garip garip parçaları ver, bir gün üzerine hayal kurar hazır kombin fikirleriyle gelirim :))
      Oooo ben en iyisi bir süre kredi kartımı bir yerlere kilitliyim de alışverişe hazır olsun hahaha :)

      Sil