cilt bakımı,

Nuxe Prodigieux Duş Yağı / Nuxe Prodigieux huile de douche Shower Oil

17:50 Ece Ruşen 4 Comments

Fotograf alıntıdır.


Nuxe'un kuru yağının da, portakal özlü duş jelinin de kokusuna hayran olduğum için eczanede bunu görünce direkt kaptım. Kokusunu deneme fırsatım olmadı zira kapağı ambalajlı şekilde satılıyor.
Bu hem iyi bir şey, hem de fiyatını baz aldığımızda riskli bir şey.

Çünkü bu ürün ne kuru yağı gibi ne de duş jeli gibi kokuyor. Evet yine hoş bir kokusu var ama aradığım koku değil. Üstelik yabancı forumlarda bahsedildiği gibi tende de kalmıyor kokusu. Nihayetinde duş yağıdır dedim, daha yoğun bir koku bırakır dedim ama ı ıh. Hani Gratislerden alacağınız şu Creightons duş jelleri bile daha çok kalıyor tende. Onunla ilgili ayrı bir yazı yazacağım unutturmayın :)

Yabancı bloglarda bu ürünü arattıysanız bazıları abarttıkça abartmışlar, yok kuru yağ ile tamamen aynı kokuyormuş da yok body lotion safhasına gerek bırakmıyormuş da. Bunların hepsi reklam kuzucuklarım, kanmayın dış mihrakların oyunu hepsi.

Nemlendirmesine gelecek olursak eh işte, aynı segmentteki rakipleri kadar nemlendiriyor. Ama bir duş yağına 55tl veriyorsam sonrasında krem kullandırmak zorunda kalmasın isterim.

İçindeki parıltılar, duşta gördüğünüzde sizi korkutmasın. Kuru yağın bıraktığından da az parıltı bırakıyor cildinizde ama uzun süre de kalıyor. Doğal olduğu için bu bana göre bir avantaj.

%92 doğal içeriğe sahip, bu sebeple de çok köpürmesini beklemeyin.

Manolya, portakal çiçeği, tatlı badem, vanilya kokuları içeriyormuş. Bana buram buram vanilya geldi. Güzel kokuyor ona lafım yok ama işte farklı beklentilerle alınca biraz trip atmadım değil kokusuna.

Ha bir de, yağa dair hiçbir şey bulamadım ben kullanırken. Bildiğimiz ince yapılı duş jeli resmen.


Fiyatı: 55tl (internette daha uyguna bulunabilir belki)

Hakediyor mu, asla.
Bir daha alır mıyım, ı ıh.

Bakın kötü bir ürün demiyorum ama vaadettiklerini yapamıyor e 200ml bir duş jeli hele ki bu yaz günlerinde ne kadar dayanır en fazla, bunları düşününce gerek yok yani. İlla Nuxe düşkünüyüm diyorsanız da tavsiyem (hakkında bir yazı yazacağım) Nuxe Gel Douche Fondant Melting Shower Gel olacaktır. Mis gibi kokuyor hem :)

Öptüm!

You Might Also Like

4 yorum:

  1. Nuxe kuru yağı ben de kullanıyorum, hem performansını hem kokusunu çok seviyorum. Duş yağı deyince, heyecanlanmıştım ama okurken adım adım söndü🙂 Ben de görseydim, sanırım aynı düşünceyle alıp denemek isterdim😌

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benim yüksek beklentilerle almamdan kaynaklanmış olabilir bu hayal kırıklığı ama fiyatı nedeniyle blind buy yapılabilecek bir ürün değil :) piyasada cidden daha başarılı ürünler varken hem de.

      sevgiler :)

      Sil
  2. ben de Nuxe'un başka bir duş jeli var onun kokusu yok gibi dediğin gibi normal bir duş jeli ayarındalar bence..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sadece bir favorim var nuxe duş jelleri arasında, o da yazının sonunda bahsettiğim ürün. bazı markalar çeşit arttıracağım diye kaliteyi düşürmeseler keşke :)

      sevgiler :)

      Sil