alışveriş,

Yves Rocher Alışverişim (Monoi de Tahiti Saç ve Vücut Yağı & Monoi Eau des Vahinés EDT 100ml)

23:30 Ece Ruşen 5 Comments



2-3 senedir güneş yağı kokan parfümlere karşı aşırı bir zaafım var. Ülkemize geldiği zamanlara bu zaafımı Guerlain Terracotta Le Parfum ile kapatmıştım ancak kendisi sınırlı üretimdi ve halihazırda pahalı bir parfümdü. 

Ancak mis gibi kokuyordu, ara ara aklıma geliyordu hüzünleniyordum falan.

1-2 hafta önce bir instagram postunda bu güzelliğe rastladım. Paylaşımı yapan kişinin yaptığı "güneş yağı" benzetmesini görür görmez internetten parfümünün ve yağının siparişini verdim. İkisi birden toplam 61tl tuttuğu için yanılma riskim umrumda olmadı açıkçası. İşin en güzel tarafı da yanılmadım :) Parfümün detaylarını ayrı bir postta paylaşacağım.


Saç ve vücut bakım yağını neden aldım bilmiyorum. Öncelikle saçım yağ kullanmaya müsait değil. Kalın telli olduğu için ve çoğunu yakmış bulunduğum için yağı emmiyor, yağlı yağlı duruyor öyle saç. Vücut için kullanımı da bronzlaştırma etkili ve arkadaşlar ben bronzlaşmaktan nefret ederim. Peki niye aldın diye soracak olursanız, duştan sonra saçımı havluyla kurutup çok az yağ sürüp kurutma makinesi ile kurutunca ertesi gün saçımdan buram buram kokusu geliyor. Sanki 2 saat önce denize girmişim de acil bir işim çıkmış duş almadan bir yere yetişiyormuşum gibi. Evet tatile ihtiyacım var ve ben Bağcılar'da çalışıyorum :) Kendimi böyle küçük küçük kandırarak rahatlıyorum anlayacağınız. 
Yağın da detaylarını başka bir postta anlatacağım. 

O küçük sabun da Yves Rocher 'un alışveriş hediyesi. Paketi açar açmaz buram buram mango kokusu geldi burnuma. Açıp da kullanmaya kıyabileceğimi sanmıyorum ama bakalım :) 

Ürünleri merak ediyorsanız beklemede kalın,


Sevgiler
Ece

You Might Also Like

5 yorum:

  1. Ya Ece, deli gibi merak ediyorum ben bu parfümü! Bu yağı daha önce kullanıp kokusuna bayılmıştım. Parfümünün de fiyatı çok uygun ama mağazadan almak istiyorum, kartımdaki puanlarımı da araya sıkıştırıp başka başka hediyeler de katma peşindeyim ^_^ güle güle kullan, detayları bekliyorum! Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dün ilk defa serin havada kullanabilme şansım oldu :) terlemediğim müddetçe tende duran kokusu da enfes <3 yazıyorum, Zeynep'in dönüşünü bekleyeceğim zira 1 ürün 2 yorum olarak sizi bekliyor olacak ^^
      teşekkür ederim :)

      Sil
  2. Ben yağa bayılıyorum parfümü de gördüm ama henüz alamadım İstanbul a döner dönmez alacağım :)

    YanıtlaSil
  3. Ben de bir iki güne Yves Rocher'a gideceğim doğum günü avantajlarım var. Bu ürünlere muhakkak bakayım, okurken heveslendim😃😍

    YanıtlaSil
  4. Ece made me buy it! İyi ki de sebep oldun, kalp kalp kalp! Bu arada o sabunun duş jeli de efsane kokmakta kesin ve gereksiz masraf bilgisi (: (:

    YanıtlaSil