aydınlatıcı,

LookBook #34: Pow(d)er Puff Girl

23:51 Unknown 13 Comments



There's Nothing Wrong With Talking To Yourself.
                                                        - Bubbles

İtiraf etmeliyim ki kendi kendime çok sık konuşuyorum. Hatta bazen münazaralar tertipleyip en az 2 ile başlayıp sınır olmayan taraflar yaratıyorum; aynı zamanda hakem de ben olduğumdan bazen ortalığı ben sakinleştiriyorum; taraflar arası orta yolu bulmaya falan çalışıyorum.
Bunda hiçbir terslik yok.

I have to admit that I talk to myself, way too often. Moreover, time to time there are some debates going on with at least 2 sides (no limits); at the same time I am the adjudicator so I have to manage to lowering the tension, and find a way to reach a compromise.- and always stay objective, a.k.a clueless)
There's Nothing Wrong With It.



Kolyemi ne kadar sevdiğimi ilan edebilir miyim? Kendisi tam bir 'Statement Piece', Türkçe 'öne çıkan parça' diye çevrilse çokda abes olmaz sanırım. Alırken ben bunu neyle takarım bilmiyorum ama umrumda da deil diyerek aldım. Çok da güzel yaptım.Kolye yamuk durmuyor bu arada, tasarımı böyle. Çok seviyorum. Aslında markayı çok seviyorum. TopShop'ın gidişiyle yas tuttum.
Her ne kadar yurtdışındaki mükemmel ürünlerini getirmedilerse de, en azından bizimdi. Umarım döner. 
Bu arada kolyem kadar parlayan -belki daha fazla- diğer şey aydınlatıcım. Bebeğim Sleek Solstice Aydınlatıcı Paletim. Tüm Makyajı en altta görebilirsiniz.
Bugün çok konuşmamın iki sebebi kolyem ve aydınlatıcımdır. Ama tulumumu da seviyorum.

I cannot tell how much I love my necklace! This babe is a total 'Statement Piece' and quite unique to me. At first glance I wasn't sure if I can combine this or how to combine this but I grabbed it anyways. I am glad I did.
BTW can you say what's as dashy as my Necklace? Lemme tell you; it's my highlighter. My new babe Sleek Solstice Highlighter Palette. You can see full face makeup right at the bottom.
These two are the reasons why I talked(well, wrote, does it matter?) too much. However I love my jumpsuit as well. 





Jumpsuit/Tulum: TopShop
Flats/Ayakkabı: Mango
Clutch/Çanta: Mudo
Necklace/Kolye: TopShop






Face/Yüz: Nyx Concealer (02&11) / Max Factor Creme Puff Blush / Mac Next To Skin Blush/ Guerlain Meteorites / Sleek Solstice Highlighter Palette

Eyes/Göz: The Balm Put a Lid On It / The Body Shop Eye Palette/ Armani Eyes to Kill Mascara / Pastel Nude Eye Pencil

Lips/Dudak: Makeup Forever Aqua Lip - Lip Liner 11C / Burberry Lip Velvet - Oxblood

You Might Also Like

13 yorum:

  1. Yalnız kolye konuşuyor! Ne yapacağını bilmeyen ellerde değeri anlaşılamazdı, tulum-saç ve makyajla müthiş kombinlemişsin Zeynep, bayıldım! Güle güle giy/kullan hepsini! (Bir de, İngilizcelerini okumak da pek keyifli geldi, like :D) Öptüm!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O kolye'ye kedi gibi gidip gelip baktım sonra dayanamayıp aldım. Top Shop'ın full ürünlerine kavuşamadık şu ülkede, oysa bir sürü enfes şeyler var! Ben bu kolyeyi napıcam bilemediğimden 1 yıl sadece baktım kendisine aldıktan sonra ahahaha doğru parça ve doğru zamanı bekliyormuş meğerse. Beğenmene sevindim, ben de kombinlerken heyecanla kombinlemiştim ^_^
      Ben de ingilizceleriyle destana dönüştü lookbook post'um diyordum iyi bari onlar da kendilerini okutmuş, cheers mate! :D
      Öperim!

      Sil
  2. ay wow diyorum harika hem makyaja hem kıyafete bayıldım :-)) yalnız bir de saçlara ayrı bayıldım ne kadar hoş olmuş ve çok da yakışmış sana :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler İremcim ^^ saçlarımı mor şampuanla spontane bir biçimde lilaya çevirdim; sonucu ben de çok sevdim, yakıştırmana da mutlu oldum =)
      Sevgiler!

      Sil
  3. Zeynep ben tuluma bayıldım ve kolyeyle harika olmuş :D Aydınlatıcı yakıyor cidden :D Top shop bence de gitmeseydi iyiydi :-/ Öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu tulumu indirimde 50tl'ye almıştım şaka gibi ama gerçek! Top Shop gümbür gümbür geri gelse keşke! Aydınlatıcıyla ciddi düşünüyorum; bebeğim oldu daha ilk günden :D
      Çok öptüm!

      Sil
  4. Aydınlatıcı + kolye zaten zirvedeydi o saçlarla daha ne kadar mükemmelleştirecektin ? *.* BA YIL DIM ! Öpücükler .:*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aydınlatıcı ve kolye geceleri reflector olarak kullanılacak cinsten oldu Nisacım, cayır cayırlar :D Saçlarımın bu tonunu ben de çok sevdim, çok teşekkür ederim adeta şımardım ^_^
      Çok öpüyorum <3

      Sil
  5. Merhaba
    Saçlarının rengine Bayıldığım doğrusu çok yakışmış😊 benim bloğuma da uğrarsan çok sevinirim takipdesin

    YanıtlaSil
  6. Çok teşekkür ederim, beğenmene sevindim :) Hemen ziyaret ediyorum blogunuz,
    Sevgiler!

    YanıtlaSil
  7. Çok güzel bir yazı olmuş :) Bloğunuzu takip ettim bende sayfama beklerim:)

    YanıtlaSil
  8. Mükemmel bir yazı olmuş..

    Kombin çok şık görünüyor bayıldım..

    Makyajı da çok güzel yapmışsın canım <3

    Saçlarına hayran oldum desem yeridir :)

    Hemen takibe aldım, bana da beklerim ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Fatmacım, beğenmene çok sevindim :) Ben de keyifle kombinlemiştim bu parçaları!
      Saçlarımın bu halini ben de çok seviyorum ^_^
      Biz de hemen takibe aldık, hoşgeldin!
      Sevgiler.

      Sil