clutch,

LookBook #33 :Stars&Stripes

01:31 Unknown 9 Comments




Galaksi'nin merkezinin Frambuaz tadında ve Rom gibi koktuğunu biliyor muydunuz? Bilim insanları öyle demiş. Doğruysa, Tanrı'nın damak zevkini takdir ettim, şuraya da biraz çırpılmış krema ekleyelim.

Did you know that the center of the Galaxy tastes like Raspberries and smells like Rum? It is what scientists say. If it's true, I'd really appreciate the gourmet delights of God. Can I add a bit whipped cream there?






Shirt/Gömlek: Koton Men (burada)
Shorts/Şort: Mango
Sandals/Sandalet: H&M
Clutch/Çanta: Mudo (benzeri)



You Might Also Like

9 yorum:

  1. Koton Men mi? Bravo diyorum :) İlk fotoğraf çok çok çok güzel Zeynep! Kombin zaten şahane olmuş... sürekli şortlara gözüm takılıyor benim; aslında indirim varken 3-5 kenara atsam ne güzel olur. Öptüm çok!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hobilerim arasında erkek ve çocuk reyonunda kendime uyacak parçalar bulmak ve almak vardır hahaha :) Erkek reyonları gerçek bir cevher Başakcım! Hele ki Zara men hayatımda gördüğüm en feminen çiçekli pantolonları yapmış ama beden kalmamıştı :/ Ayaklarım 41 numera olduğundan ayakkabılarından nemalandım :D Şimdi de erkeklere etek yapıyorlarmış, eteklerim Zara Men'den olacak gibi geliyor bana!
      Ben de bu yaz şortlara çalıştım; çünkü çok kullanışlılar, günlük veya şık kombinler yapılacak türden çeşitleri var; aklında şort almak varsa Mango'ya bakmanı öneririm, hala çok hoş modeller görüyorum askılarda.
      Ben de öpüyorum ^^

      Sil
    2. Lütfen İskoçya'da yaşamadığımız sürece erkeklere etek yapmasınlar, midem kaldırmayabilir :D Hoş, eşimin ve kardeşimin bacakları benimkilerden daha güzel ama olsun :D
      Çocuk reyonundan ben de ayakkabı alıyorum da (35 numero rocks), 158 boy ve 52 kiloyla (iki çocuk doğurdum taaam mııı??) erkek reyonunun hangi bedeni bana olur bilemedim :))))
      Ay ben Mango'ya bakayım yaa, yüksek belli şortları patlatayım da ikisinin toplamı 1 m'yi geçmeyen bacaklarım az biraz uzun görünsün akıskıskıs :D

      Sil
    3. Bu arada iltifatlarına teşekkür ederim,çok mutlu oldum beğenmene! Alışverişten bahsedince kendimi kaybetmişim :))

      Sil
    4. Ben bu sene tulum gördüm Zara men'de "Aa yanlış koymuşlar" diye baktım ki Zara Men ürünüymüş zaten ahahaha Etek modellerini merakla bekliyorum!
      Ya şu hayattaki özlemlerimden biri de küçük ayak sahibi olup çocuk reyonundan ışıklı ayakkabı alabilmektir; ondan çocuk reyonunun tadın çıkart! Kilon da ideal bence yani,çocuk doğurmamış insan kilosu gayet! Zara Men'de minnak ürünler olabiliyor bazen, boyfriend jean tarzı falan olabilir; ama tabii ben biraz devasa olduğumdan bana minnak gelen şeyler aslında minnak olmayabilir 0_0
      Vallahi patlat, şort sana çok yakışıyor ^_^ yüksek bel şort candır, bacak uzatır, göbek kapatır! Kalpler kalpler.

      Sil
    5. Çocuk reyonunun çok ekmeğini yedim! Bir keresinde Zara Kids'den bir keten bot almıştım; yıllarca insanlar yolda durdurup nerden aldığımı sordular :) Valla Zara'ya Ahmet bakarken bakasım geldi şu yazdıklarından sonra, bir de Koton'daki o Flamingolu gömleği Ahmet'e alıyorum süsü verip kendime uyarlayabilir miyim acaba? Kafamda deli sorular!

      Sil
    6. Kızkardeşim de Zara'dan elbise, etek, pantolon alıyor, hepsi de çok güzel! Keten bot ve çocuk fashionistalığının getirileri <3 cidden merak ettim o botu! Koton'daki Flamingo'lu gömlek cidden çok güzel, Keten gibi bir dokuması vardı, hafif ferah :) Eteklerle ve çeşitli pantolonlarla, şortlarla kombinlenebilir.
      H&M kids'i de tavsiye ederim bu arada, erkek çocuk kısmındaki kotlarını, tshirtlerini çok beğeniyorum. Kız çocuk bölümünde de çok güzel tulumlar vardı.
      Yaşasın alışveriş hastası olmak!

      Sil
  2. Koton Men görünce ben de bir baktım tekrar :) Zeynep'cim süper olmuş valla... Fotoğraflar da harika... Bu arada orası neresi çok merak ettim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Erkek arkadaşım için alışverişe çıkmanın getirileri he bunlar ama vallahi, Başak'a da dedim; alışverişte erkek ve çocuk reyonlarını es geçmeyin! Mesela şu an aklımda Koton Men'den Flamingo'lu bir gömlek almak var eheh :)
      Beğenmene çok sevindim Blanacım, fotoğraflar Alaçatı Marina'dan; gece güzeldi ama akşamüstü dha bir güzel olurmuş gibi geldi bana :)
      Öpüyorum!

      Sil