asos,

Look Book #43: Anniversary

08:12 Glam Sight 11 Comments


Rappel Amical à moi-même: Au milieu de l'hiver, j'apprenais enfin qu'il y avait en moi
un été invincible.

                                   -Albert Camus

Yukarıdaki alıntıladığım söz benim ilk dövmem olacak. Bu sözü sık sık hatırlaması gereken bir yapım var çünkü.
Bu kombinime gelirsek, sanırım üstümdeki her parçayı aşırı severek alıp giydim desem yeridir. Yıl dönümü kutlaması için hazırlanınca, sanırım insan en sevdiği parçaları giymeye daha bir hevesli oluyor.
 
İçimdeki Bralet'i bulana kadar tüm h&m'leri tavşan gibi gezip durmuştum; tulum, ilk görüşte aşktı. Eski sezon olsa da ara ara farklı renklerine rastladığım oldu.
Manto'nun peşinden çılgınca koştum geçen sene, hatta bedenim kalmadığından gidip bir büyük bedenini aldım... Clutch'ımın hakkını buradaki fotoğraflarda verememişim, ama, kendisiyle bir başka kombinde yaşadığımız aşkı kameralar önüne taşıyacağım. 
Ayakkabılar ise adeta bir statement piece, çünkü kendisine benzer bir ayakkabı daha görmedim; ayrıca herkesin seçmeyeceği beğenmeyeceği bir parça olması beni mutlu ediyor. 
Kendisini biraz 80'lerdeki Mullet denen şu saç stiline benzetiyorum; zira bu saç kesiminin mottosu; "Business in the front, party in the back". 80'ler moda namına çok karanlık bir çağ ama ayakkabımın önden bir iş adamı kılıklı tipinin arkada sandalet gibi bir şeye dönüşmesiyle, bu motto'yu kendisinde de geçerli kılıyor.


Bu arada bu duvarın dekoru harika değil mi? Kendi evimde de görmekten keyif alacağım türden bir çalışma olmuş. Bu dekora ev sahipliği eden mekan Rejans; google'larsanız harika mazisini görebilirsiniz. 
Ben birkaç yıl evvel İz Tv'de belgeselini izlemiştim. Orada öğrendiklerimden sonra gitme sansı bulmak çok daha ayrı bir tat oldu. Burası ile ilgili bir yazı yazacağım zaten. Laf arasında geçmekle kalmaması gereken özelliklere sahip,özellikle de biri bu özelliklerden gecemi daha da güzelleştirdi.


Sanırım senenin son Look Book post'u bu olacak; güzel bir detay oldu benim için. Umarım 2017'de her açıdan güzel anlar ve detaylarla dolu çok güzel günler yaşarız. Paylaşacağımız, sevdiğimiz insanlar da hep yanı başımızda olur. 

  Jumpsuit/Tulum: Mango  Bralet: h&m  Belt/ Kemer: Mango  
Shoes/Ayakkabı: River Island  Clutch: Asos Coat/ Manto: Zara

Bir sonraki post'ta görüşmek üzere! 
Sevgiler,
Zeynuş

You Might Also Like

11 yorum:

  1. Zeynuşum, tulum şahaneymiş, çok çok yakışmış :) Ayakkabışara da bayıldım ben, gerçekten farklılar.
    Yıldönümü yemekleri özel olmalı... Malum ben, evde mısır patlatan ve çay demleyen bir kocişe sahibim :D Fakat, o da kendi çapında romantik tabi :P
    Nice yıllarınız olsun, aşkla, huzurla...
    Ve nice yıllarımız olsun yan yana, 2017 iyiliklerle gelsin.
    Kocaman öpüyorum <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blanam, çok teşekkür ederim ^_^ Beğenmene sevindim, tulum çok pratik olmasa da ben de çok seviyorum :) Ayakkabılar insanı tekrar baktırtan cinsten çünkü kafa karıştırıyor, hahaha, en sevdiğim! Romantizm zor bu topraklarda ya, pratik yaptırtmak ödev vermek gerekiyor ki gelişme kaydetsinler (: ama mısır ve çay'ın sıcacıklığının tadı ayrı. =)
      Amin! İnşallah Blanam!
      Aşk mutluluk huzur sağlık dolu yıllarımızda, biz de birbirimizin mutluluğuna ortak oluruz!
      Çok Öpüyorum!

      Sil
  2. Of süper diyorum clutch dan başka ayakkabıları da başka postlarda görmek isterim ben güzel değişik bir seçim olmuş 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler İremcim! Ayakkabıları tekrardan kullanacağım bahar geldiğinde, senin de beğenmene çok sevindim!
      Çok öptüm! :)

      Sil
  3. Yaa yine süpersin Zeynepcim. Bralet harikaymış, gezmene değmiş :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Sehercim! Senin de bepenmene sevindim, gerçekten ben de gördüğümde gezmeme değdiğini anlamıştım! Öpüyorum çok! :)

      Sil
  4. Zeynep'çim woowww diyorum. Yakıştırmak başka bir beceri. Çok çok öpüyorumm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gökçecim çok teşekkür ederim! Beni şımartıyorsun ^_^
      Ben de öpüyorum kocaman!

      Sil
  5. Her detay o kadar uyumlu ve birbirini tamamlamış ki bayıldım tek kelimeyle :) Ayrıca mekan ile ilgili yazıyı da merakla bekliyorum :)

    YanıtlaSil