cilt bakımı,

Project Pan Final - Ece

08:00 Ece Ruşen 14 Comments






Merhaba,
Biraz geç de olsa final yazısını hazırlayabildim sonunda. Bu yazı "Project Pan nasıl yapılmaz?" sorusunun cevabı olacak. Hazırsanız başlıyorum.








The Balm Sincere ve The Balm Charming rujlarım bitmedi. Bitemedi. Neden? Çünkü inat gibi o günden itibaren neredeyse ruj sürmedim. Evet. Ama ikisini de ne kadar sevdiğimi biliyorsunuz <3


Ange ou Demon Le Secret Poetry of Winter parfümüm bitti! Tam da mevsimi gelmişken bitti ama olsun. Ağlayarak söylüyorum ki Lancome Tresor Midnight Rose da bitti. Kendimi ödüllendirmek için sağlam bir bütçe ayarlaması yapmam gerekecek gerçi. Ama bildiğiniz gibi bazı şeyler bitmesi gerekiyorsa bitmelidir, uzatmanın anlamı yoktur. 


Şu 4 üründen bitirebildiğim tek ürün Blistex Med Plus oldu. Ne Lola Bomb Lip Scrub'ım bitti, ne de Creighton's el kremim. Blistex Med Plus yerine, yine Lola Bomb ürünü olan bir dudak kremi aldım. Yves Rocher Monoi yağı da kullanmaya fırsatım olmadı. 

Bu ojelerin hiçbiri bitmedi. Neden? Çünkü tam Pan'a başladığım ay Golden Rose'dan harika bir oje bulmuştum. Şimdi onu da sürmüyorum gerçi. Pan bitiminde tekrar bu listedeki Pastel Blush'ı sürmeye başladım. Scumbag brain!


Pastel Dipliner hiç bitmeyecek gibi görünse de bitti. Kendimi ödüllendirmek için Zeynep'in tavsiyesi L'oreal Superliner almayı bekliyorum. Mac Paintpot Painterly'yi neden Pan'a koyduğumu sorguluyorum zira hiç bitmeyecek gibi görünüyor. Maybelline Fit Me hala bitmedi, ki kendisi en çok kullandığım üç malzemeden biri. 

L'oreal Miselar'ı Pan güncellemesinde bitirdiğimi söylemiştim. La Roche Posay Effaclar yüz temizleme jelim bitmedi çünkü bir süre ara vermek durumunda kaldım. LRP Effaclar Duo+ bitti tabii ki, yenisi bile alındı. 

Sonuç olarak minimal olmasına rağmen, olmayınca olmuyor dediğim bir pan süreci oldu. Bunda beynimin beni trollemesinin büyük bir etkisi var gerçekten. Pan'a koyduğun ojeyi pan süresince kullanmayıp pan bitince yeniden kullanmaya başlamak ne demektir. Bu da bana ders olsun diyor, sizi kocaman öpüyorum :* 

- Zeynep'in PP final'ine buradan ulaşabilirsiniz, diğer PP da ortağı bloggerların mevcut linkleri de o yazıda mevcut! - 

Ece



You Might Also Like

14 yorum:

  1. Hahahaha Ece ya, valla benzer şeyleri ben de yaşadım, ne yalan söyleyeyim. Sen-ben-Zeynep rocks demek istiyorum :))) Ben bir daha PP yapmayacağım; zaten akıllanmıyorum alışveriş konusunda, bir de vicdan azabı oluyor. PP yapmadan da ürün bitiriyorum, bari kendimi strese sokmayayım diye düşünüyorum artık hehehe :) Öptüm çok!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok yok ben de yapmayacağım, bu bana ders oldu. öpüyorum kocaman :*

      Sil
  2. Ece'cim olsun bitmese de baya kullanılmış ürünler var içlerinde yeni PP yaparız sene içinde artık hep beraber :-)) sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ya ben artık pp yapsam da daha fazla rezil olmamak adına paylaşmayacağım ama yine de sağım solum belli olmaz bilemedim :D sevgiler :*

      Sil
  3. Project pan nasıl yapılmaz, hayli güldürdün beni :) Tresor' un kokusuna bayılmıştım! belki doğum günümde kendime bir kıyak geçerim =)
    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mutlaka geçmelisin bambaşka bir koku, pişman olmayacağından eminim <3

      Sil
  4. Olsun olsun, yine de gayet iyi :)
    Ben de kaç defa yapmış olmama rağmen bir sürü aynı ürün çeşidinden koymuşum, proje hatası :)
    Yeni pan yarın başlıyor, seni de merak ve heyecanla bekliyorum :)
    Tebikler ve sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben bir süre pan yapamam herhalde, önce bu yenilgiyi hazmetmem lazım :p sevgiler canım :*

      Sil
  5. Ece, paint potlar sanırım 3 seneden evvel bitmiyor :) Parfümler konusunda seni tebrik ediyorum keza, benim bir senede bitirebildiğim miktarı üç ayda bitirebilmişsin :) Ben parfüm bitirmek konusunda tam faciayım. İkinci pp ye bence hepimiz daha farklı bir bilinçle katılacağız :) Öpüyorum çok <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hayatım boyunca çabuk bitirebildiğim tek kozmetik ürünü parfümdür herhalde, bülent ersoy geni taşıyorum sanırım :p kocaman öptüm :*

      Sil
  6. Yalnız değilsin ürün bitirememe konusunda Ece, üzülme. Ben sana eşlik ederim bu konuda zira özellikle renkli kozmetik bitirmek benim için bir hayal :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ya her gün sürdüğüm bir eyelinerın bile milyon yıl sonra bitmesi çok korkunç. ama fit me'nin bitmemesi sevindirici oldu ne yalan söyleyeyim :) neden pan'a koydum bitmesini istemiyorsam, o da meçhul. bazen ben bile kendimi anlayamıyorum :)

      Sil
  7. Yemin ederim hepimizi birbirimize vurmak lazım :D Bir gazla koyduk ürünleri sonra onu kullanmadık , proje bitince kıymetli oldu , kullanmaya başladık -bilakis ben- :D Umarım bize ders olur desem de olmayacak ki , biliyorum :D
    Neyse çaktırmadan yeni projeye diyorum Ece'cim <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahahah ya aynen, projenin bitişi ile kullanmaya başlamak nedir bu nasıl bir selftrolling biçimidir :D
      yeni projeden önce ben bi mola vereyim :p belki o zamana kadar bilinçlenirim

      Sil