dupe,

Golden Rose Holographic Nail Colour - 04

07:30 Ece RuÅŸen 6 Comments



Merhaba, 
Bugün size çıkışıyla ortalığı kasıp kavuran, bana en az 3 maÄŸaza gezdiren ancak sanırım halen sadece online satışı olan,  tam bir yaz ojesi tanıtacağım. Golden Rose Holographic Nail Colour. Bendeki 04, çok tatlı bir mor rengi. 
Kendisi Color Club Halo Hues holografik ojelere muadil olarak çıkmış. Bu iÅŸlevini de gayet yerine getiriyor. 
Kalıcılığından bahsedeyim öncelikle. Ãœstüne defalarca yıkanmam ve bulaşık yıkamama raÄŸmen 4. günün sonunda sadece uçları silindi. Ben 3 güne kadar çift kat sürdüm, 3. gün bir kat daha ekledim. Buna raÄŸmen kalın bir tabaka gibi durmuyor, çatlayıp dökülmüyor. 


Ä°lk günkü parlaklığını muhafaza etmiyor elbette ama güneÅŸ ışığı altındaki holografik etkisinden de bir ÅŸey kaybetmiyor. Aseton ile normal bir oje gibi, çok kolay siliniyor. 
GüneÅŸ ışığı olmayan, loÅŸ veya kapalı ortamlarda ise aÅŸağıdaki fotoÄŸrafta olduÄŸu gibi sedefli ve tatlı bir lila(milka :) ) rengi olarak görünüyor. 
Fırçası, kolay sürüme uygun. Taşırdığım olmadı ki ben bu konuda ne kadar yeteneksizim beni en iyi siz biliyorsunuz :)


Fiyatı şu an 17,90tl sanırım. Çok uygun bir fiyat olduğunu söyleyemeyeceğim. İçimdeki "tüm seriyi almalıyım" dürtüsüne engel olabileceğim kadar fazla hatta bana göre. Ama 1-2 holografik ojem olsun diyorsanız aldığınıza da değiyor bir yandan. Şimdi benim gözüm gri renginde ancak kendimi şimdilik tutuyorum :)

Siz bu ojeler hakkında ne düşünüyorsunuz? Kullananların, kullanmayanların yorumlarını merak ediyorum! 

Sevgiler, 
Ece

You Might Also Like

6 yorum:

  1. ben bu seriye bayıldım bütün renkleri itina ile topladım :-)))

    YanıtlaSil
  2. Ya ben çok çok beğendim bu ojeleri, gerçekten başarılı yapmış adamlar! Fakat Türk markası için 17,90 TL benim de tüm seriyi almama engel olmuyor değil... Bir de, Makyaj Saati'nin yaptığı indirimlerle 10 TL civarı Color Club alabilecekken onu alırım diye de düşünmüyor değilim :) Güle güle kullan, öptüm çok!

    YanıtlaSil
  3. Ay nasıl güzelleeeer öyle *.* İlk defa birinde üneş ışığı dışındaki halini gördüm Ece'cim. Öyle bile harika duruyormuş. Ben hala almayan taraftanım , kaldıysa benim gibilerden :D Gri renginin tamamen masum bir şekilde koleksiyonuna katılması dileğiyle .. :D Öpücükler :*

    YanıtlaSil
  4. Ece'cim oje sana çok yakışmış , öncelikle bunu söylemeden geçemeyeceğim. Benim en marjinal renk ojemi biliyorsun, dolayısıyla aklım serinin 02 numarasında (kahveli olan, umarım numarayı kafadan atmamışımdır). Morları vs kendimden başka herkeste görünce gözlerimden kalpler fışkırıyor ama kendime sürünce hep hayal kırıklığına uğruyorum, sanırım alışkanlık dolayısı ile böyleyim.
    Bu holo serisinin fiyatları cidden yüksek ama Color Clublarla kıyaslarsak bence alınabilir ojeler.
    Güle güle kullan canımcım, kocaman öpüyorum <3 <3

    YanıtlaSil
  5. harika bir renk.. seri de muhteşem.. GR en sevdiğim oje markası neredeyse ama son dönemde fiyat politikası iyice abartıldı. Klasik ojeleri bile 6- 7 lira olunca, hele halogramlara 17 lira vermek içimden gelmiyor.

    YanıtlaSil
  6. bayıldım ama çok pahalı kuzu

    YanıtlaSil