alışveriş,

Alışveriş: Mayıs 2017

07:30 Glam Sight 11 Comments


Merhaba!
Yoğun ve stresli bir Mayıs ve Haziran ilk haftası sonrası uzun süre ayrı kaldığım bloga dönmek çok güzel oldu!

Geçtiğimiz ay, kısa alışveriş uzun bir almamak üzerine yazdığım alışveriş yazısından sonra Mayıs alışverişiyle karşınızdayım! Hiçbir şey almamış olmasam da kendimi takdir ettiğim derecede az bir alışveriş yaptım; aldıklarım ise baktığımda kalbimi çarptıran ve o çarpıntının hala devam ettiği ürünler oldu. Nicelik olarak değil nitelik olarak yüksek alışveriş yapmanın getirdiği o hissiyatı tekrar yakalamış olmak güzel bir duygu. Bahsettiğim nitelik marka veya fiyattan ötürü değil elbette. Mayıs sonu mağazalarda yerini almış sınırlı üretim ürünlere sahip Mac Fruity Juicy koleksiyonundan 3 adet ürün seçtim. Peki neden seçtimi, nasıl seçtim, gelin anlatayım.




Mac Prep+Prime Fix Plus: Önceden de fix Plus kullanmış biri olarak, yaz gelmişken (Pek de gelemedi ama) tekrardan almak istediğim bu ürün hem tatlış şişe tasarımı, hem de hindistan cevizi esansıyla beni tavladı! Yaz aylarında dolapta tutup sıcak günlerde yardımıma yetişmesi, makyajımın da daha düzgün görünmesi için sık sık kullanacağım.

Studio Sculpt Defining Bronzing Powder - Delicates: İlk olarak Başak'ın buradaki (tık tık) inceleme yazısında gördüm bu güzelliği. Rengi benim gibi hastane duvarı beyazı ciltliler için büyük umut vadediyordu. Panda küllüye kaçıyor denebilecek türde soğuk tonda duran bu bronzer'ı mağazada uygulattım; ve bingo! Hem yumuşak fakat artırılabilir pigmentasyonuyla, hem de tonuyla beyaz tenlilere ve açık buğday tenlilere hitap eden bir renk bulmuş oldum. Bronzerlarla arasında 10 kol boyu mesafe olan biri olarak böyle bir ürüne ihtiyacım vardı; dolayısıyla pek mesudum.
Bu bronzerın duruşunu ve incelemesini bu hafta burada bulabileceksiniz.

Mac Pearlmatte Face Powder - Oh My, Passion!: İşte alışverişimin asla ihtiyaç olamayacak ayağı. İlk anda zannedileceği gibi desenlerine de vurulmadım. Hatta, sosyal medyada fotoğraflarını gördüğümde pek etkilenmedim bile, zira bana Flormar'ın benzer desendeki pudrasını hatırlattı ve ürünün yüz pudrası olarak geçmesinden dolayı aynı janr'dan olduğunu düşündüm. Tabii bu düşüncem yine Başakcımın lansman ile ilgili blog yazısında gördüğüm swatch ile kökten değişti! (burada) Neden pudra deyip geçmişler anlayamadım, çünkü bu minnoş dünyadaki en güzel ve seçtiğiniz alana göre ton değiştiren yansımalı allıklarından!
Fazla spoiler vermek istemiyorum ama bu güzelliğin de yazısı ilerleyen günlerde gecikmeden gelecek.

Anlayacağınız üzere alışverişimin çoğunluğunun sebebi Başaktır 😂😂 İyi ki almışım dediğim ve hala çekmecemde ayrı bir yerde tuttuğum görünce tekrar aynı şekilde heyecanlandığım bir alışveriş oldu ve bundan ötürü çok mutluyum. Bu ürünlerden hepsini almak isterseniz bu kararınızı yerinde bulurum. 🤗

Siz geçtiğimiz ay neler aldınız, aldıklarınız arasında vicdan azabı yaratanlar var mı? Yorum olarak. Bırakın.
Unutmayın, burası yargı olmayan bir alan 💖

Renkli Haftalar!
Zeynuş


You Might Also Like

11 yorum:

  1. nasıl tuttum ve hala tutuyorum kendimi almamak için o minnoş allığı :-/ güle güle kullan hepsini canım sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İremcim, bir başkası olsa boşver diyeceğim ama sana demiyorum; mutlaka uygulat ve gün ışığında duruşuna bak, direnmek çok zor kesinlikle <3 Çok teşekkür ederim, öpüyorum çok!

      Sil
  2. Bronzer benim de aklimi celiyor aslinda, hatta Basak'ta gorunce bayagi merak etmistim. Elimde baska bronzerlar oldugu icin simdilik frenliyorum kendimi :) Gule gule kullan hepsini!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onurcum ben de bronzer kıtlığında yaşadığım için tutmadım kendimi, bence yapısını incele, duruşunu test et. Ben çok memnun kaldım, yazısı da geliyor bu sabah. Fotoğraflar ve duruşu fikrini oluşturmanda biraz daha yardım eder belki.
      Sevgiler!

      Sil
  3. Dont judge u but vurun kahpeye yazısı olmuş! Az ve öz alışverişinde seni tebrik ediyorum. Ama o minnoş allığı seninle konuştuktan sonra hemen almaya gittim ama bende gözükmedi bile -.- Elfler için yapılmışcasına! Hadi kullanmaya kıy da yazısını okuyalım :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Az öz ve cep delen alışverişler yapıyorum artık, teşekkür ederim kgldfgj =)
      Nisa beybim, allığı yanlış fırçayla uygulamışlar kesin, bende tok bir allık fırçasıyla çılgınca pigmentli oldu üzerine fondöten fırçasında kalanı geçtim sakinleşsin diye =)
      Yazısı geliyoor! <3
      Öperim kocaman!

      Sil
  4. o desenlerin güzelliği =) cıvıl cıvıl bir koleksiyon, güzel günlerde kullan canım!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Duyguncum, gerçekten Mac bu aralar eski yıllarındaki performansına geridönüyor; ama bu bizim için ne kadar hayırlı, orası tartışılır =))
      Sevgiler!

      Sil
  5. Ambalajlar ne kadar cezbedici,valla takıldım kaldım orada :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ambalajlar cıvıl cıvıl, insanı mutlu ediyor, içindekilerin de ambalalardan geri kalır yanı yok ama kesinlikle <3
      Sevgiler!

      Sil
  6. Zeynuş'um öncelikle tebrik ediyorum, sadece 3 ürünle alışveriş yazısı yazmak bizim için başarı!
    Fix+ larımızı iyi ki aldık valla, ben de pek mesudum :) Bronzerdan vazgeçsem de, o allık hala aklımda ama uzak durmaya çalışıyorum. Dünya'daki tüm allıkları alamayacağıma kendimi ikna etmem şart! :D
    Hepsini güle güle kullan canım, çok çok öpüyorum <3

    YanıtlaSil