1 koleksiyon 3 yorum,

1 Koleksiyon 3 Yorum - Mac x Nicki Minaj Nude Ruj Serisi - Baby's All Right

07:30 Glam Sight 11 Comments




Merhaba!
Mac 2013'te Viva Glam serisi için işbirliği yaptığı Nicki Minaj ile yeniden çok daha büyük bir ortak bir çalışmaya imza atıp, ikisi Nicki Minaj imzalı ambalaja sahip olmak üzere 20 ruj, 8 dudak kalemi, 6 lipglass'tan oluşan Nude ruj koleksiyonunu geçtiğimiz aylarda satışa sundu; ülkemizde de geçtiğimiz ay raflarda yerini alan bu koleksiyonu uzun zamandır bekliyordum. Zira içerisinde bir çok ten rengine hitap edecek tonlarda nude renkler bulunuyordu. Koleksiyon gelir gelmez keşfe çıktım diyebilirim.

Koleksiyonda kalıcı seriden birkaç rengin dışında yepyeni renkler mevcut. Ben mat ruj seven biri olarak serinin en açık renkleri mat olmadığından biraz burukluk yaşasam da gözlerimin parlamasına sebep 3 ruj gözüme kestirdim. Bugün sevgili Başak ve Blana ile 1 Ürün 3 Yorumu daha farklı bir versiyonuyla ele alıyor olacağız. Ben Baby's All Right'ı incelerken şansıma onlar da beğendiğim diğer iki ruj olan Mmmmmm ve Among the Fireflies'ı anlatacaklar.

Baby's All Right Mac'in sitesinde soğuk-nötr bir pembe olarak nitelenmiş. Bence bu niteleme rengin güzelliğinin hakkını verememiş. Baby's All Right nötrlüğünü mor alt tondan alan griye bakmayan güzel bir pembe leylak.

Mat bitişli olan bu ruj, yapı olarak yağ gibi kayan, dudakta kuruluk hissi yaratmayan, kurulukları vurgulamayan, çizgilere dolmayan çok güzel bir formülasyona sahip. Mac'in mat ruj yapıları zaten oldukça başarılıdır fakat sanki bu rujda biraz daha güzel olmuş.

Kalıcılık olarak Mac'in mat rujlarına aşikarsanız benzer bir performansı var. Likit mat rujlardaki dayanıklılığa sahip olmasa da kolay kolay silinmiyor, solmaya başladığında ise homojen bir biçimde silinip dudak çevresinde dağılma ya da taşma gibi sorunlarla yüz yüze getirmiyor.



Uzun zamandır Mac Faux rujda gözü olan fakat bir türlü almaya fırsat yaratamamış ve biraz da keşke bu ruj satin değil de mat bitişli olsaymış diyen biri olarak, bu koleksiyonda gözüm kapalı ilk aldığım ruj bu oldu. Baby's All Right, Faux'nun mat bitişe sahip biraz daha koyu kardeşi gibi, benzer renk ailesine ait bir ruj. Eğer Faux'yu seviyor, kendinize yakıştırıyorsanız bu ruju da beğeneceksinizdir.

Bu rujla ilgili keşke dediğim tek şey bu rujun da ambalajının klasik ambalajdan ziyade Nicki Minaj imzalı rujlar gibi orijinal bir ambalaja sahip olması oldu. Neyse ki renginin güzelliği bunu kompanse ediyor. :)

Rujları 69 TL'den satışta olan ve sınırlı sayıda üretilen renklere ev sahipliği yapan koleksiyona Mac mağazalarından ve online mağazasından alabilirsiniz.
Top/Üst: Mmmmm -Larcenciel
Bottom/ Alt: Among the Fireflies -Kırmızı Rujlu Blog

Koleksiyonun -benim için- diğer iki star rengi olan ve hala gözümün kaldığı ve mutlaka almak istediğim Mmmmmm'ı Başak'tan okumak için
Buraya;
Şahane bir sonbahar rengi olan ve adı kadar yapısına da hayran kaldığım ve sahip olduğum Among the Fireflies'ı Blana'dan dinlemek için
Buraya tıklamanız yeterli!

Umarım sizin için aydınlatıcı bir yazı ve ortak çalışma olmuştur.
Bir sonraki yazıda görüşmek üzere,
Sevgiler!
Zeynuş

You Might Also Like

11 yorum:

  1. çok güzel bir renk canım alt tonun soğukluğu tam sana uygun olmasını sağlamış güle güle kullan..:-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim İremcim, beğenmene yakıştırmana çok sevindim. Soğuk tonlu rujları sevenlere güzel bir seçenek, nötr alt tonuyla bir çok tene yakışır diye düşünüyorum.
      Sevgiler!

      Sil
  2. En beğendiğim iki renkten biri satın aldığım Mmmmmm, diğeri ise buydu Zeynuş! Allahım şu an kpşaraktan MAC'e gidip bunu da almak istiyorum :))))) Sende de haaarika durmuş, leylakların kraliçesiii!!! Ellerine sağlık şekerim! Ayrıca, çok tatlı bir collab oldu bu; daha nicelerine diyorum!! Kocaman da öpüyorum!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başakcım zevklerimiz karşılıklı; benim de gözüme kestirdiğim iki renkten biri bu diğeri Mmmmmm rengi, ikisi benzer tonlar diye Baby's All Right'ı aldım ama amplified merakımdan ve rengin güzelliğinden şu an koşup Mmmmmm'ı da almamak için %50'mi evde zor tutuyorum 😂😂
      Benim de favori collab'ım bu oldu sanırım; umarım meraklılarına da faydası olmuştur!
      Öptüm çook!

      Sil
  3. Zeynuş'um bu kesinlikle senin rengin ve sende fevkaladenin fevkinde duruyor. Alt ton uyumunu sağlayanların kaçırmaması gereken bir ruj olduğunu düşünüyorum.
    Bence de, keşke tüm rujlar Nicki imzasını taşısaydı.
    Bu şahane işbirliği için çok teşekkür ederek, kocaman kocaman öpüyorum seni <3
    Güle güle kullan şekercim <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Blanam; bu koleksiyon şahane leylaklarla işimi zorlaştırdı. Bir de among the fireflies tuz biber oldu ama asla pişman değilim 💖
      Ben teşekkür ederim hem sana hem Başak'a, çok güzel bir iş yaptık bence 😍
      Sen de güle güle kullan!
      Öpüyorum çok 😘

      Sil
  4. Kinky Unicorn Lovers olarak üçünüzün rujuna ayrı aşık oldum. Nicki Minaj hayranlığımı sorgulatmam haftasonu alıyorum , bunlar hepsiiii sizin suçunuz değil tabiki :D Yalnız acayip yakışmıışşş *.*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahahahha Nisacım elindeki sponsor gücünü yabana atıp almamazlık etme; pişman olmayacaksın 😂😂
      Şimdiden güle güle kullan, sendeki duruşunu ve düşüncelerini de merakla bekliyorum.
      Çok teşekkür ederim, öperim!

      Sil
  5. HANGİ MAĞAZAYA GİTTİYSEM BİTMİŞ. HEM NICKI'S NUDE RENGİ , HEM DE SİZİN RENKLER. NEDEN????

    YanıtlaSil
  6. Merhaba öncelikle yazınızı çok beğendim. Tonu çok güzel. Yazı için ellerinize sağlık. Farklı bir ton olsada, benimde kullanmış olduğum Mac Angel Ruj hakkındaki yazımı inceleyebilir, dilerseniz yorumlarınızı bırakabilirsiniz.

    Mac Angel Ruj

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunuz için teşekkürler, blogunuza uğradım, takibe aldım.
      Sevgiler!

      Sil