allık,

Dupe Alert: Wet n Wild Don't Flutter Yourself Allık

07:30 Unknown 4 Comments


Merhaba,
Ufak bir ara sonrası sizlerle bugün son zamanlarda çok beğendiğim ve gelmesi için sabırsızlandığım bir koleksiyonun çok güzel bir parçasını paylaşacağım. Wet n Wild'ın bahar aylarında çıkarttığı, gelmesi için sabırsızlandığım ve şansımıza ülkemize geç olmadan gelen Flight of Fancy koleksiyonundan Don't Flutter Yourself adlı allığı.

Koleksiyonda toplamda 3 allık bulunmasına rağmen, ülkemize 2 rengi geldi biri şeftali tonlarındayken, diğeri toz pembe, gelmeyen 3. allık ise göz alıcı bir fuşyaydı. Allıkların üzerinde en sevdiğim, belki de eski evimde pencereme ziyarete geldiği için kalbimdeki yeri pekişen Sinekkuşu adlı kuş türünün bir kabartması var. Bu da allığı kullanmayı zorlaştırıyor, çünkü kıyamıyorsunuz!


Paketlemesi klasik  WnW markası klasikliğinde olsa da, normal paketlemelerine göre biraz daha sağlam bir his verdiğini söylemem gerek. Açıp kapatırken sıkı sıkı kapanıyor, bu da makyaj çantasında başına bir iş gelme ihtimalini oldukça düşürüyor.

Wet n Wild ürünlerinde görmeye alıştığımız tarzda, sevimli kelime oyunlarıyla adlandırılmış bu allık, oldukça açık ve soğuk tonda bir pembe; öyle ki, buğdaydan esmere doğru tenlerde biraz fazla açık ve küllü duracaktır. Soğuk alt tonuna rağmen içindeki sıcak alt tonlu ışıltılar bu allığı her tür alt tona sahip kişiler için kullanılır kılıyor. Bahsettiğim bu ışıltılar kabında sim sim durup göz korkutacak türde olsa da ciltte asla bu şekilde durmuyor ve güzel bir ışıltı ve yansıma katarak sağlıklı bir görünüm sunuyor.

Pigmentasyon ve kalıcılık açısından son derece başarılı! Fırçaya hiç uğraştırmadan kolayca geliyor, bu sırada tozutmuyor, cilde rahatça, homojen bir biçimde uygulanıyor ve uzun bir gün sonunda hala olduğu yerde kalarak -ki bu dönemin sıcak yaz ayları olduğunu da hesaba katmak gerek- fiyatının çok üzerinde bir performans sunuyor. Bu allığı da özellikle yakın zamanda aldığım ve en sevdiğim allık fırçası olan Wet n Wild'ın yeni fırça koleksiyonundaki allık fırçası. Onu da tavsiye ediyorum laf arasında.

Limitli bir koleksiyonda çıkan bu allık aynı zamanda pahalı bir markanın bu sene çıkmış bir allığının ucuz ve Cruelty Free bir muadili! Bu sene başında çok severek aldığım Nars'ın Free Soul allığına ışıltılarından, rengine, pigmentasyonundan kalıcılığına kadar bire bir dupe'u diyebilirim. Kesinlikle şahane bir alternatif.

Tüm bunlar sonunda aklınızda olan soru, "Peki ben bu koleksiyonu nasıl bulacağım? Tüm koleksiyon standı boş." ise size bir sır vereyim. Bu koleksiyonun popüler ürünleri allıklar ve farları WnW'ın normal stantlarında diğer ürünlerinin arasında bulabilirsiniz. Özellikle de küçük veya daha merkezden uzak Gratislerde. Zira ben allıkları ve far paletlerini tam da bu şekilde buldum. :)


Wet n Wild hayvanlar üzerinde test yapmayan, uygun fiyatlı ve vegan içerikli ürünlere de sahip bir marka.

Bir sonraki yazıda görüşmek dileğiyle,
Zeynuş








You Might Also Like

4 yorum:

  1. Bu allığın simlerini görünce birlikte bir şok geçirmiştik ama yüzde öyle durmamasına çok sevindim😍 Sayende benim de bir tane var ve free soul u almadığıma şuan çok mutluyum! Kışın bol bol süreriz😍 O muhteşem sinek kuşu deseni kullandıkça silinmese ne olurdu, diyorum sadece.
    Güle güle kullan Zeynuşum, kocaman öperim❤️

    YanıtlaSil
  2. çok güzel yakalamışsın :-)) bu rengini almadım ama pişman oldum almadığıma güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  3. Süper bu allık şuan yüümde bu var😍😍😍😍😍😍😍😍😍

    YanıtlaSil