giorgio armani,

Likit Ruj Swatchları ve İncelemesi (Pastel Day Long Lipcolor Kissproof, Rimmel Apocalips, Pastel Supergloss, Giorgio Armani Lip Maestro ve dupe)

14:47 Glam Sight 2 Comments



Merhaba,

Bugün size elimdeki likit rujları, swatchları ile tanıtmayı düşünüyorum. Hemen başlayalım o halde :)

Giorgio Armani Lip Maestro 500 - Çok tatlı bir somon rengi. Oldukça kalıcı. Kurudukça pudramsı bir yapıya bürünüyor bu nedenle dudak üzerindeki hissiyatı mükemmel. Her makyaja yakışan bir renk. Kalıcılığı oldukça uzun.
- Bu ruja uygun fiyatlı bir muadil isterseniz bu linke tıklayın! -




Pastel Day Long Lipcolor Kissproof 05 - Bu ürünü internetten edinecekseniz, internetteki resminde daha pastel bir renkte olduğunu ama gerçekte sedefli bir ruj olduğunu aklınızda bulundurun. Ben elime ulaştığında şaşkınlık yaşamıştım. Ancak şık duruyor bu bir gerçek. Kalıcılığı mükemmel, gerçek anlamda gün boyu silinmeden dudağınızda kalıyor. Uygularken dikkat edin hatta bir fırça yardımıyla sürün derim. Farkında olmadan fazla ürün kullanabiliyorsunuz çünkü. Koyu bakır rengi. Referans olması açısından hemen alttaki bu ürünü kullandığım makyaja bakabilirsiniz.

Pastel Day Long Lipcolor Kissproof - 05

Rimmel London Apocalips Lip Velvet Matte 206 Atomic Rose - Swatchlardan da anlaşılabildiği üzere aslında en son yazacağım Giorgio Armani Lip Maestro 500'e seve seve dupe olabilir. Çok hafif bir ton farkı var. Gerçi bu dudağınızın ana rengine göre de değişebilir ama az çok benim dudak rengime yakın bir renginiz varsa Lip Maestro'ya o kadar para vermenize gerek yok, bunu alabilirsiniz. Kalıcılığı orta-uzun aralıkta. Akşama kadar silinmeden kalıyor diyemem ama çok dikkat çekecek kadar da ortalıktan kaybolmuyor.

Pastel Supergloss 55 Claret - Pembe tonlu kırmızı bir lipgloss. Her lipgloss gibi bulaşıyor ama dudağınızda izini bırakıyor. Yani komple ortadan kaybolmuyor. Aşırı dikkat çekmiyor bu nedenle lipgloss diye kırmızı olmasından korkmayın.







Pastel Day Long Lipcolor Kissproof 12 - Yine sedefli bir gül kurusu rengi. Kalıcılığından yukarıda bahsetmiştim. Yine aynı :)

                             
Giorgio Armani Lip Maestro 401 - Bir kırmızı ruj hem bu kadar dikkat çekici olup hem de bu kadar asil durabilir mi sorusunun cevabı. Bu ruju sürün, gözünüze rimelden başka bir şey sürmenize gerek kalmıyor. Yine her tarza uygun, aşırı kalıcı. Çok seviyorum. Bunun da dudakta duruşunu altta bulabilirsiniz.


  
 

You Might Also Like

2 yorum:

  1. Çok Güzel bir paylaşım olmuş paylaşımın için teşekkürler :) Hepsi bir birinden güzel ama daha güzel saçlarınızmış :)

    YanıtlaSil