H&M Ikili Kozmetik Süngeri

16:05 Unknown 5 Comments



H&M İkili Sünger
             





Merhaba!
Bugün inceleyeceğim ürün H&M'den pek de bir beklenti içinde olmadan aldığım Beauty Blender tarzı makyaj süngerleri. Bunu almamda en büyük etken göz altı burun kenarları gibi dar alanlara uygulama yapmak için olan ufak maviş sünger.
Hiçbir beklenti içinde olmayıp, olmadı aydınlatıcı/kontür ürünlerini yaymada kullanırım dediğim bu süngerlere BA-YIL-DIM!!
Hiç Beauty Blender kullanmadığımdan onunla bir karşılaştırmasını yapamayacağım ama şimdiye kadar kullandığım Eklips, Watson's ve Yves Rocher süngerleriyle kıyasladığımda bu ürün benim favorim oldu.


Yüz için olan pembe sünger boyut olarak kendi klasmanındaki süngerlerden daha ufak; boyut karşılaştırmasını alttaki fotoğrafta görebilirsiniz. Aynı zamanda da yumuşacık, kuru haldeyken bile sert olmaktan uzak bir yapısı var; kullandığım en yumuşak sünger. Ayrnı şey mavi sünger için de geçerli.
Islattığımızda ise yumuşaklığına rağmen boyutunda pek de bir fark olmuyor. Hatta ben uzun uzun suda bekletip bol bol mıncıkladım ki suyu içine aldığından emin olayım. Suyu emiyor fakat şişmiyor.




H&M Sünger vs. Yves Rocher Sünger



En sevdiğim özelliği ise ürünü emmesinin çok çok düşük olması; ürünü hiç ziyan etmiyor desem yeridir. Bu tür süngerleri çok sevsem de en sevmediğim kısmı ürüne ortak olup bir kısmını kendine saklamaları; H&M süngerlerde bu sorun da olmadığından favorim olma yolunda hızla yükseldiler.

Yine ürünü fazla emmedikleri için ürünün kapatıcılığını azaltmıyorlar; süngerle elde edilen daha doğal ve canlı sonucu elde ediyorsunuz fakat nemli bir süngerle uygulamadan ötürü oluşan kapatıcılığın düşmesi sorunu bu süngerlerle daha az.

Mavi sünger gibi ufak, dar alan süngerini ilk kez kullandım; benzerleri yine Beauty Blender ve Nascita'da bulunmakta. Bence bazı kişilerin para tuzağı, tüketim çılgınlığı gbi görebileceği bu ürün oldukça kullanışlı ve pratik. Özellikle gözaltı kuruluğu yaşayan kişiler süngerle uygulamanın verdiği görüntüyü daha çok sevecektir; çünkü nemli süngerin yaptığı uygulama fırçalarınkine göre daha az kurutucu ve daha doğal.



Kuru halde.


 Ben pek gözaltı kuruluğu çekmesem de ten rengim çok açık olduğu için kullandığım ürünler de içindeki daha yüksek olan beyaz oranından dolayı olsa gerek daha tebeşirimsi olmaya meyilli.- Şimdiye kadar denediğim fondöten açmaya yardımcı beyaz fondötenler yüze uygulayınca tebeşirleşmeye meyletti.- Bu yüzden bu süngerle olan uygulamayı çok sevdim, boyutu sayesinde de göz makyajımı bozmadan rahatça uygulayabiliyorum, Yüz süngerlerinin ince ucu bu konuda bir rakip olamıyor.

Diğer sevdiğim kısmı ise ürünü az emmesinden ötürü olacak ki temizlemeleri çok çok kolay. Çok hızlı temizleniyorlar ve üstlerinde hiç leke kalmıyor; adeta yeni açılmış gibi! Kaldı ki ben bu süngerleri kullanır kullanmaz temizlemiyorum, gece eve döndüğümde makyajımı temizlerken onları da yıkıyorum ve geriye lekesiz tertemiz süngerler kalıyor. Böylesi öncesinde başıma gelmemişti.
Temizlik hissi ve bunu gözlerle görebilmek güzel bir his.
Dipnot; Sünger temizliği için ben naturel, zeytinyağlı sabun kullanıyorum.

Bu ürünle sevmediğim bir şey olmadı; fiyat performans açısından başarısı %100; şu an 2-3 tane alıp stoklamadığıma yanıyorum; en kısa sürede bulabilme ve stoklama dileklerimi de kendime iletiyorum.




Islak halde.


Bir başkasının sevmeyeceği bir özellik olarak aklıma gelen tek şey boyut olarak daha ufak olmaları sebebiyle yüze dağıtırken 3-4 pıt pıt daha fazla yapmanız gerekliliği. Bu benim için sorun olmadı fakat bu tür şeylere takılan biriyseniz çok sevmeyebilirsiniz.

Herkese tavsiye edebileceğim kadar sevdiğim, pek bir performans beklemezken çok beğenmeme sevindiğim bu ürün;
9,90TL - H&M mağazalarının kozmetik departmnında bulabilirsiniz.

Sevgiler,
Sendromsuz Pazartesiler!
Zeynep

You Might Also Like

5 yorum:

  1. Ya bir bulabilsem alacağım bu ikiliden ama Ankara'daki mağazaların hiçbirinde bulamadım ki :/

    Arkadaşım bana Nascita'nın minik yeşil süngerlerinden aldı. Bugün denedim ve sevmedim. Ürünü emmiyor, kendi üstüne yapıştırıyor :/ Yapısı da yumuşak değil zaten. Belki daha kalın ve örtücü kapatıcılarımla daha iyi anlaşır ama ilk etapta bayılmadım.

    Güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben stoklamadığıma pişman oldum resmen, öylesine aldığın şeyler böyle kıymetlenince nasıl stokçu olmaya meyil göstermeyelim ama?!! Nascita'nın minnak süngerleri merak etmiştim ama senin youmundan sonra üstüne bir çizgi çektim vallahi.
      Başakçım en kısa sürede h&m turlarına çıkacağım sünger için resmen; sen de aklımdasın bulursam senin için de atıcam sepete!
      Sevgiler!

      Sil
    2. Çok tatlısın Zeynep, valla hayır demem! Zaten bulamazsam artık BB alcam, muadil bulacağım diye verdiğim para BB'yi geçti zaten :)))Öptüm çok!

      Sil
  2. ben de ilk gördüğüm anda almıştım ve çok memnunum gerçekten başarılı Nascita süngerle kıyas bile edilemez bence...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nascita süngerleri ben de merak ediyordum fakat bugün sevgili Başak'ın yorumunu görünce merakım geçti. Keşke bu süngerleri devamı gelen bir seri olarak üretseler; gerçekten çok sevdim!

      Sil