armani beauty,

Armani Lip Maestro 401 Ürün İncelemesi

23:17 Ece Ruşen 6 Comments



Merhaba, 
Bugün size uzun zamandır tanıtmak istediğim bir ruju tanıtacağım: Armani Lip Maestro 401 numaralı bu şahane kırmızı ruj.


Tam anlamıyla bir ateş kırmızısı, bu renk ile dikkat çekmemek imkansız. Siyah eyeliner ile ya da sadece rimel ile bile oldukça klas ve dikkat çekici duruyor. Bence bu ruju sürecekseniz, göz makyajına ihtiyacınız yok. 
İnternet üzerinden kendisini araştırmış ve ürünün tenden tene duruşuna bakmışsanız, her ten rengine uyduğunu göreceksiniz. Bu bağlamda çok kullanışlı. Öte yandan yapısı tam bir kadife, yumuşacık. Sürüp bir süre kurumasını bekledikten sonra dudağınızda olduğunu bile unutuyorsunuz. 

Bulaşmıyor, fazlasıyla kalıcı. 

Tek bir sürüş ile tüm dudaklarınızı örtüyor, defalarca üzerinden geçmeye gerek duymuyorsunuz. 

Kendisi bir mat ruj ve dudağı kesinlikle kurutmuyor. Evet bunu ben söylüyorum :) Ku-rut-mu-yor. 

Ambalaj tam bir Armani Beauty klaslığında, sade ve etkileyici. 

Kendisi 2 buçuk senedir benimle ve şimdiye kadar ne kokusunda, ne de dokusunda bozulmaya dair bir işaret görmedim. 

Tek sıkıntısı, fiyatı. Ben aldığımda 3 haneyi görmemişti fiyatı ama şu an 130tl sevil parfümeri'de. Bir kırmızı rujum olsun, imza rujum olsun, bozulana kadar onu kullanayım diyorsanız fiyatını hak ettiğini söyleyebilirim gönül rahatlığıyla. 


Sevgiler,

Ece 


Kurumasını bekleyemeden çektiğim için ıslak bitişli dursa da 10 dakika içerisinde kuruyor ve pudramsı bir forma bürünüyor <3

You Might Also Like

6 yorum:

  1. Yalnız renk ve özellikler mükemmelmiş! Bence zaten kırmızı ruj alınacaksa böyle bastırıp parayı en iyisini almak lazım ki insanı rezil etmesin :) Ayrıca rengi sana da çok yakışmış! Armani kesinlikle aklıma yattı, teşekkürler Ece'cim, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hani gözünü kırpmadan önereceğin bir likit mat ruj serisi söyle deseler direkt önereceğim seridir lip maestro matları :) teşekkür ederim ^^ sevgiler

      Sil
  2. çok güzelmiş bayıldım renge güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  3. Armani'den ne kullandıysam verdiğim paraya asla acımadım. Fondöteni, likit farları ve klasik rujlarını severek kullanıyorum. İlk fırsatta bu seriye de bakacağım😊 Likit matlar beni perişan ediyor, kullanamıyorum, genel olarak cildim çok kuru. Zeynep'le de konuşmuştuk ve o da Armani ve NYX önermişti zaten😊😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zeynep'in önerdiği hiçbir şeyden pişman olmamış biri olarak o önermişse 2 katı doğrudur diyorum :) bu ruj şimdiye kadar kullandığım mat rujlar arasında dudağa en dost olanı ki ben dudak bakımıma aşırı özen göstermem çok su da içmem(aferin bana -.-)

      Sil