golden rose,

Mini Velvet Matte Lipstick (Golden Rose Velvet Matte Mini)

17:26 Ece Ruşen 9 Comments



Watsonslarda satılan, Golden Rose Velvet Matte Mini Ruj Set'ten bahsedeceğim bugün size. 6 tane 12 kullanımlık mini rujdan oluşan bu set bir vişne çürüğü(29 numara), 2 kırmızı(19 ve 17 numara), bir kahve alt tonlu pembe(10 numara), bir şeftali tonu(05 numara) son olarak da sütlü kahve renginde(01 numara) ruj içeriyor.







12 kullanım ibaresini abartı buldum öncelikle. Bence 12 kullanımdan da uzun gidecektir. Herbiri 0.5 gramlık.
Genelde bu ürünlerin testerlarını bulmak hayatın anlamını bulmak kadar zor biliyorsunuzdur. Bu noktada ben gözümü karartıp internetten beğendiğim rengi gidip alıyordum direkt. Bu set böyle durumlar için kurtarıcı olmuş zira fiyatı 14.90tl, bir ruj fiyatına 6 ruju da denemiş oluyorsunuz.

Şimdi herbirinin duruşuna ve rengine gelelim:



Golden Rose Velvet Matte #01




Farklı ışıktaki hallerini, fotoğrafların arasındaki ten rengi farklılıklarımdan anlayabilirsiniz. 



Golden Rose Velvet Matte #05









Golden Rose Velvet Matte #10











Golden Rose Velvet Matte #17










Golden Rose Velvet Matte #19







Golden Rose Velvet Matte #29








Sitesinde Mix 1 ve Mix 2 olarak 2 versiyonu satılıyor. Benimki Mix 1 ki zaten sadece o vardı Watsons'ta. An itibariyle Mix 2'nin renklerine bakmak için siteye girdiğimde tükendiğini gördüm, sanırım bir benim geç haberim olmuş bu cicilerden :) 


Sevgiler,
Ece




You Might Also Like

9 yorum:

  1. Ece'cim, Gratis'e bakarsan bu rujların tek tek satıldığını da göreceksin. Ben kendim 6'lı setimi istediğim numaraları seçerek oluşturmuştum :) 05 ve 10 bende de vardı ve her ikisi de favorim oldu. Minikleri bitince, tam boylarını alacağım her ikisinin de. Seçtiğim diğer renklerse 16, 14,27 ve meşhur 02 idi. Bu arada, Golden Rose her bir miniğin 12'şer kez kullanılabileceğini söylüyor. Bombeli kısmı sıfırlandığında fırça ile kullanmaya devam edersen doğru. Yani ne kadar minik olsalar da, kullanım süreleri uzun ve testerı bulamayan, bulup da dudağında denemeye cesaret edemeyenler için aslında 3-5 kere kullanılsa bile dev hizmet diyorum :))) Sevgiler!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o daha iyi fikirmiş :) keşke gratis'e gitseymişim.
      eleştirenler olmuş çok küçük bunu alacağıma büyüğünü alırım diye ama denemek için bundan iyi fırsat olamazdı bence. cidden dev hizmet.

      güle güle kullan :)

      Sil
  2. Ben Gratis'ten istediğim renkleri seçerek bir 6'lı set oluşturmuştum. Tatilde de yanıma alıyorum, hem yer kaplamıyor hem de seçenkler artıyor. Denemek için de harika bir yol, keza ben tester ürünleri mümkün değil süremem. Keşke, her ürünün böyle minikleri olsa...

    YanıtlaSil
  3. Yanıtlar
    1. biraz zor bir renk ama tam yaz rengi, capcanlı ^^

      Sil
  4. Evet bu rujlar tek tek de satılıyor. Kasa da ilgimi çekmişti çünkü. Bu arada velvet matte #01benim tonum. Sana da o tonları daha çok yapıştırdım canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. en kısa zamanda bir gratis ziyareti şart oldu o zaman bana :)

      Sil
  5. Bu minikleri cikarmalari cok güzel oldu,herkesin sürdüğü testerlari kullanmaktan sa bunları almak en guzeli:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kesinlikle çok kullanışlı ve akıllıca bir satış yöntemi ayrıca dediğiniz gibi daha hijyenik ve güvenli :)
      Sevgiler!

      Sil