kozmetik,

The Balm Meet Matte Hughes - Doting

00:32 Ece Ruşen 4 Comments









Merhaba,
Bugün yine klasik bir "Gratis'te tester bulamama" vakası ile benim dürtü problemimin birleşiminin ürünü ile karşı karşıyayız. The Balm Meet Matt(e) Hughes Doting likit mat ruj.
Neden aldım, ihtiyacım var mıydı, çok mu lazımdı sorularını bertaraf ederek kısa ve öz anlatacağım size izlenimlerimi.



Öncelikle yapısından bahsedeyim. Kolay sürülüyor, dudağı diğer renklere(özellikle koyu tonlara) kıyasla daha az kurutuyor. Ben yine de gün içinde üstüne lip balm sürdükten sonra yeniliyorum.

Bazı fotoğraflarda alt ton bangır bangır turuncumsuyken, bazı fotoğraflarda daha pembemsi çıkmış. İlk bakışta dikkat çekmese de dikkatli bakıldığında anlaşılıyor. Hayatımda ilk defa, ışığa göre bu kadar bariz değişebilen bir ruj gördüm. Sürdüğünüz fondötenin tonu bile değiştirebiliyor kendisini. Özellikle eve gelip yüzümde fondöten yokken denediğimde yaşadığım şoku Zeynep bilir. Ertesi gün fondötenle deneyince daha çok sevdim. Benim tenimde çok kullanışlı durdu diyemem. Fotoğraftakilerden daha turuncumsu durdu hatta. Ama yaz ayları için uygun renklerle kombinlerseniz çok tatlı durabiliyor.


 

 


Tekrar alır mıyım? Sanmıyorum. Ama tenine yakışan şanslı azınlıktansanız çok severek kullanacağınıza da eminim.

Sevgiler :)
  

You Might Also Like

4 yorum:

  1. bunları deneyemedim henüz hep alayım diyorum sonra kalıyor güzel renkler de var ama öncelik bu sefer maybelline'de olacak ilk indirimde :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. maybelline'e ben de bir göz atayım yarın :) genel olarak rujlarının yapısını seviyorum çünkü

      Sil
  2. Bence yakışmış bu renk :) Turuncu rujlar bence beyaz tenlilere yakışıyor, ben kendimde de seviyorum. Işığa göre pembe durması garipmiş gerçekten.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. fondoten ve ışık sağolsun rengi baya güzelleştirdi :) ama turuncu tonlu bir ruju nasıl oldu da pembe tonlu gibi gösterdi ışık onu ben de hala anlamış değilim :)

      Sil