bb cream,

Kiehl's Actively Correcting & Beautifying BB Cream

09:37 Ece Ruşen 15 Comments






Merhaba,
Zeynep'in bana sampleını vermesiyle tanıştığım bir üründen bahsedeceğim size.

Kiehl's Actively Correcting&Beautifying BB Cream

Bendeki Light rengi. Yüzünüze yaymadan önce rengi size koyu görünebilir ancak yüze dağıttıktan sonra cildinizin rengi ile bütünleşiyor. 

Öncelikle ürünün vaatlerine bakalım: 



C vitamini ve SPF50 güneş korumalı BB krem
  • Eşsiz BB Cream formülümüz cilt dokusunu anında aydınlatır, cilt tonunu eşitler ve daha pürüzsüz bir görünüm sunar.
  • SPF 50 PA +++ ile etkin güneş koruması sağlar.
  • Cildi tüm gün nemlendirir.
  • Gözenek ve ince çizgi görünümünü azaltır.
  • Tüm cilt tipleri için uygundur.
  • Paraben, silikon, koku ve mineral yağ içermez


Şimdi bunların ne kadarını gerçekleştiriyor görelim: 


- Cildi gerçekten aydınlatıyor. Çoğu BB krem bunu yüzünüzü mum gibi parlatarak yapıyor ama bundaki aydınlık bildiğiniz doğal ve sağlıklı bir görüntü yaratıyor. Cilt tonunu eşitlediği de doğru. Yanaklarım ve burnum gün içerisinde kızarır, minik minik kırmızı sivilcelerle falan dolu suratım. Bunları da kapattı. 




- Güneş korumasının 50 faktör olması müthiş bir olay. Yüzünüze güneş kremi sürmek zorunda değilsiniz artık. 

- Nemlendirici etkisi için bir şey diyemiyorum zira ben yüzümü sildiğim anda kullandığım ürünlerden dolayı kuruyor cildim. Karma/Yağlı cilt kısır döngüsü diye bir şey var biliyorsunuz. Ama en azından şunu diyebilirim ki sürdükten 4 saat sonra bile cildime dokunduğumda yumuşaklığı hissediyorum.

- Hah işte bu madde benim için efsane oldu. Yanaklarımda kocaman kocaman gözenekler barındırırım ben. Bunları Baby Glow haricinde gizleyen bir ürün bulamadım hiç. Baby Glow bile Meteorites pudra sürene kadar %40 oranında kapatırdı gözenekleri. Bu arkadaş %60 oranında kapatıyor. Tabii ne yazık ki sıcak havalarda normal insanların 2 katı terlediğim için yarım saat sonra duruşu hafif bozuldu. Bu yüzden bu ürün benim sonbahar ürünüm olacak. Yazın cildime bb krem ya da fondöten süremiyorum artık. 




- Bu konuda bir şey diyemem ama en azından benim karma/yağlı cildim ile çok iyi anlaştılar. Parlama yapmadı ki parlama sorununu Baby Glow'da bile (az da olsa) yaşamıştım. 

- Parfüm içermiyor evet ama koku içermediğine katılmıyorum. Garip bir kokusu var kesinlikle. Sürerken biraz  rahatsız edebilir. Bir süre sonra kayboluyor. 


Ben üzerine Guerlain Meteorites pudra uyguladım çok hafif. İyi anlaştılar. Ancak kıyasla daha kalın yapılı bir pudra ile uyumu nasıl olur bilemiyorum. 

Günün 4-5 saatin sonunda şu an halen yüzümde duruyor. Halen bir ekstra bir parlama yapmadı. Sadece terlememden dolayı pudra biraz pütür pütür bir görüntü oluşturdu -ki buna alışığım çünkü normal bir insan evladından fazla terliyor yüzüm - o da fotoğraftaki kadar belli olmuyor. 

Günün sonundaki duruşu

Not: Fotoğraflara dikkat ederseniz her fotoğrafta farklı renk ve parlaklıkta görünüyor. Bunun sebebi şu an kullanmakta olduğum telefonun kamerası. Odaklanmaya çalışırken ışığı saç rengime göre ayarlamaya çalışıyor bu nedenle ortaya bukalemun bir Ece çıkıyor.  


Fiyatı: 105TL 
Guerlain Meteorites Baby Glow 'un fiyat artışından sonra yola kendisiyle rahatlıkla devam edebilirim bence. Yani evet Baby Glow'un yeri bende ayrıdır ve bundan 1-2 tık daha iyidir ama bu ürün onun yarı fiyatında resmen. 



Sevgiler, 

Ece

You Might Also Like

15 yorum:

  1. Ece bence cildinde efsane güzel durmuş bu BB, bayıldım! Bir de saçlarına bayıldım! Hem rengine, hem şekline!! Güle güle kullan her ikisini de ^_^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim :) Zeynep sağolsun şimdiye kadar denemem için söylediği/verdiği hiçbir şeyden pişman olmadım

      umarım bu sefer boyatmadan daha uzun süre dayanabilirim ^^

      Sil
  2. Kremin duruşu gerçekten çok güzelmiş, cildin pürüzsüz duruyor :) Benim kuru cildimde nasıl olur diye düşündüm çünkü, ekstra güneş koruma kullanmak zorunda kalmamak harika olurdu :) Mutlulukla kullan Ece :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim <3 aslında Zeynep'le birebir aynı cilt tipine sahip olduğunuz için o beğendiyse sen de beğenebilirsin diye düşünüyorum :)

      Sil
    2. Blanacım, light rengi bana bi tık koyu gelmişti fakat testerını bir dene, yapısını beğenir rengi koyu gelirse kardeşin Almanyadan bunun bir ton açığı (fair sanırım) bulabilir. Normalde varmış ama napmışlar, getirmemişler. Çünkü biz arabız.

      Sil
    3. Bir tık koyu mu, şlkgfhggkl :))) Bir tık koyu ne ki :P Biliyorsun ben artık aştım kendimi, bronz cilt yeni favorim oldu ^^ Ben ilk mağazanın önünden geçişimde bir tester isteyeyim Zeynep'cim.

      Sil
    4. Blanacım tester isterken ten renginin macde nc60'a denk geldiğini söylemeyi unutma sakın!
      Hepimiz senin Beyonce beyazı olduğunu biliyoruz fkgjdlgj
      Kocaman öptüm!

      Sil
  3. Merhaba Ece, duruşunu çok beğendim. Kuru ciltliyim bende önce bir denesem iyi olacak. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  4. çok güzel durmuş ben de tester denemiştim çok da güzel durmuştu ama elimdeki BB fondöten karmaşasını aşıp alamadım sonra da BBlerle ilişkimi kesmeye karar verdim zaten.. güle güle kullan ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. şimdiye kadar kullandığım hiçbir bb'den memnun kalmamıştım ben de, ciddi anlamda ilk beğendiğim bb bu sanırım :)
      teşekkür ederim

      Sil
  5. Yine geldik yağlı cildime olmayan ama gözenek kapatan muhteşem bir ürüne. Yağlı ciltler zaten üvey evlat. Ne sevsem olmuyor. Neyi sevdiysem gidiyor.
    O odaklama sorunu bende de oluyor. Kameranın yakınlığından da kaynaklı tonlar değişiyor bazen.
    Ama BB kremde saçın da mükemmel.Ben bayıldım! <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. baby glow'u deneyebilirsin aslında, o bu kadar nemli bırakmıyor cildi ama çok sıcak günlerde parlayabiliyor. eğer uygun bir pudra ile bu sorunu kontrol altına alabilirsen baby glow ilaç gibi gelecektir :)

      teşekkür ederim bu arada ^^

      Sil
  6. Ellehim çok güzelsin çok çok! Ben kendimde yeterince glowy görmeyince sende olması gereken gibi olacaktı anlamıştım! Suck it Baby Glow! :( Fiyatıyla ayıp ederse böyle olur işte, tam boyunu da al mutlulukla kullan işalla!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sensin güzel :*
      baby glowcuğumun yeri hep ayrı kalacak ama kusura bakmasın hayat şartları ajfhjsf

      Sil