bioderma micellar,

Cyrene Sensitive Yüz&Makyaj Temizleme Suyu

10:30 Ece Ruşen 21 Comments






Merhaba,
Bugün size piyasadaki en sevdiğim makyaj temizleme suyunu tanıtacağım: Cyrene Yüz ve Makyaj Temizleme Suyu





Beni bilenler bu konudaki sıralamamı bilirler. Benim için en iyi makyaj temizleyiciler sırasıyla şöyledir:

1. Cyrene
2. Bioderma Micellar Makyaj Temizleme Suyu
3. Loreal 3 Etkili Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu

Farkındaysanız Garnier'yi listeye bile katmadım. Katmayı da asla düşünmüyorum. İçeriğinin Bioderma ile aynı olduğuna aldanıp almayın, bir zamanlar bunun placebo etkisi olduğunu söyleyenler olmuştu, gülüp geçiyorum sadece.


Her neyse.

Öncelikle makyaj temizleme konusunda çok başarılı. Kullandığım göz ürünlerinin çoğu waterprooftur ve buna rağmen makyajımı silerken zorluk yaşamıyorum. Kalıntı bırakmadan güzelce silip süpürüyor.
Cildimde herhangi bir pütürlenmeye, kaşınmaya, hassasiyete, kızarıklığa sebep olmuyor. Aksine yatıştırıcı özelliği de bulunmakta.
Ben karma/yağlı ciltli bir insanım. Buna rağmen kuru ciltler için olanını kullanıyorum çünkü verdiği hafif nemlendirici etkisini de seviyorum. Benim cildimin yağlı kısımları cidden yağlı, kuru kısımları da aşırı kurudur bu nedenle yağlı ciltler için olan versiyonundan sonra cildim biraz kuru kalıyordu. Ama bunda öyle bir sıkıntı yaşamıyorum.
Yapış yapış ya da gergin bir his bırakmıyor. Sırf bununla sildikten sonra bile pamuk gibi oluyor cildim. Bu da beni cilt temizliğimin sonraki fazları için daha çok motive ediyor. Küçük şeylerle mutlu olan bir insanım :)

Düzenli kullanımda cildi dengelediğini farkettim. Bunu da başka ürünlere geçiş yapmak zorunda kaldığım durumlarda farkettim.
Bazen yüzümü yıkamaya bile üşendiğim günlerde oturduğum yerden yüzümü pamuğu bembeyaz bırakana kadar silmek işime geliyor.
Yağ, etil alkol, esans, renklendirici ve paraben içermiyor. Cyrene'in diğer ürünleri gibi bu da cruelty free.
500 ml boyu sitesinde 52tl gibi bir fiyata satılıyor. Ben takıntılı bir insan olduğumdan ve bir temizlemede en az 3 pamuk harcadığımdan bu boyut beni anca idare ediyor. Su gibi içiyorum diyebilirim.


Benim cildim için durumlar böyle. Sizin Cyrene'den sevdiğiniz, beğendiğiniz ve önerdiğiniz ürünler var mı? Mesela şu yeni Daily Peeling Powder'ı denediniz mi? Yorumlarınızı bekliyorum!

Sevgiler,

Ece



You Might Also Like

21 yorum:

  1. Cyrene markasını hala deneyemedim Ece, bu yılbaşı kendime bir deneme seti oluşturacağım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. denemeden önce cyrene'e mail atıp cildinin durumunu da anlat hatta, çok faydalı tavsiyeler verebiliyorlar :)

      Sil
  2. Ece'cim, annem de çok seviyordu bu misel suyu. Bir süredir almıyoruz. Cyréne fiyatları konusunda abartılı bir yaklaşım sergilediğinden beri tercih etmiyorum pek. Bazı ürünleri güzel ama cidden. Daily microfoliating powderını da merak ettim ama denemedim; yine fiyatı abartı geldi. O fiyata rüştünü ispatlamış diğer markadan almayı tercih edebilirim :) Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. fiyatlar konusunda hak veriyorum. ben de bu sebepten 1-2 ürününü bıraktım mesela. toniğin yerini dolduramadığıma üzülüyordum ki zeynep'in verdiği sephora toniği deneyince o açığı da kapattım. daily powderı aşırı merak ediyorum ben de ama deneme boyuna bile o fiyatı verebileceğimi sanmıyorum. belki zeyneple deneme boyunu alır ikiye bölüp dener aşırı memnun kalırsak tam boyuna geçeriz onun da. ama ne yazık ki benim cildimde bu miselar suyun yerini dolduracak bir şey bulamadım :( sevgiler <3

      Sil
  3. Ecoşum ben buna bayıldım! İlk kez yüzümü germeyen bir misel su denemiş oldum, dediğin gibi yumuşacık bırakıyor, Garnier gibi kaşıntı da yapmıyor... Ayrıca hassas deyip cildime alerji yapmaması da çok ender bir özellik jdfgdlfgj
    Başak fiyat konusunda haklı, özellikle taksitin de kalkmasıyla biraz silkinmeleri gerek. Misel su yine bir derece ama 96tl'ye exfoliation pad satmaları biraz ayıp hem 30 tane hem de ara vererek kullanamazsın, yoksa kururlar -.-
    Neyse işin özü
    Zeynuş <3 Cyrene Sensitive Misel Su

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen yeni çıkan Retinol serumlarının fiyatını gördün mü? Bir tanesi 340 TL!!!! Vay arkadaş dedim :)

      Sil
    2. Abboovv diyorum, başka nida kurtaramazdı! Bu fiyatları görünce kanatlı VS Angel da olduruyor mu diye soruyorum ben :))
      Ülkemiz kozmetikte bir Amerika olsaydı fiyatlar nice olurdu allah bilir!

      Sil
    3. Evet ben de fiyatı görünce kendiliğinden estetik ameliyat yapması lazım diye düşünmüştüm... Valla sorma Zeynep, olmayan alım gücümüzle bir de dalga geçiyolla...

      Sil
    4. 340? bildiğimiz 340? neye göre belirleniyor bu fiyatlar aşırı merak ediyorum! bu arada kozmetikte taksit tekin acar'ın bastırmasıyla geri dönüyormuş kızlar haberiniz olsun. daha ilk günden satışlar %50 düşünce bastırmışlar. ama taksit olsun olmasın, kimsenin bir retinol seruma hele ki görece yeni bir markanın ürününe 340tl vereceğini sanmıyorum.

      Sil
    5. bu arada beğenmene çok sevindim kuşum <3 güle güle kullan

      Sil
    6. Bildiğimiz 340 :D Valla neye göre belirleniyor bilmiyorum ama gerçekten benim vermeyi aklımın ucundan geçireceğim bir miktar değil. Ya taksit geri dönsün istemiyorum ben, çok da ciddiyim. Benim mantıklı kozmetik alışverişi yapabilmemin tek imkanı bu! Fakat ben tahmin ediyordum satışların acayip düşeceğini. %50 iyi bile hatta... dur bakalım neler olacak. Gerçi TA bastırıyorsa olur; malum yurt dışı alışveirşi de onlar yasaklatmıştı :/

      Sil
    7. evet oh olsundu hatta. ama işte kimin borusu ötüyorsa o oluyor :(

      Sil
    8. Tekin Acar'ı kaçırıp şantaj olarak yurtdışı alışverişini geri getirtmelerini istemeye var mısınız kızlar? Ahjfhsfsşfdsh
      Taksit geri gelsin ya neye istinaden kaldırdılar ben onu da bimiyorum ve anlamıyorum; iyi güzel kendimize hakim olalım da yeni yılda cilt bakımı alışverişi yapmaya kalksam taksitsiz ocağıma incir ağacı dikilir arkadaşlar, renkli kozmetik ve cilt bakımını ayırırlarsa varım ama! :D :D

      Sil
    9. Aaa bak Zeynep o olur! Cilt bakımında taksit mantıklı; renkli kozmetik daha lüks bence. Ayırırlarsa varım :)

      Sil
  4. Cyrene moonlight serumu çok seviyorum ben bide aha toniğini ^^ Gerçi diğer ürünlerini de tekrar alabilicek kadar memnun kaldım hep .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bazı ürünleri bende etki göstermese de(olumlu-olumsuz) etki gösteren ürünleri cidden gözle görülür fark yaratabiliyor :)

      Sil
  5. Ben de kullanıyorum Ece, benimki eski ambalaj sanırım çünkü pembiş pembiş etiketi :) Hiç aralıksız kullanmamıştım, sen anlatınca bir de öyle denemeye karar verdim. Bakalım benim kuru cildime nasıl gelecek :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. denedikten sonra yorumlarını paylaş hatta olur mu <3
      yeni şişeler de çok güzel ama küçük boylarda hala kapak sorununu çözemediler :(

      Sil
    2. Tamamdır, ilk sıraya alıyorum :)

      Sil
  6. Ben bu yazıyı atlamışım 😳 Cyrene favori markalarımdan biri başka bir misel suyu var elimde şu an yazısını da yazmıştım buna da bakarım o bitince gerçi misel suları tonik olarak kullanma alışkanlığım var benim cildi dengeliyorsa tonik niyetine iyi de olur bu 😄

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. toniğin eksikliğini aşırı aratmasa da sephora'nın toniği ile iyi bir ikili oldular :) onun da yazısı belki 1 ürün 2 yorum olarak gelebilir ^^

      Sil