collistar maskara,

Maybelline Lash Sensational Maskara

07:22 Ece Ruşen 15 Comments




Merhaba,
Bugün sizlere instagram'da bir paylaşımda rastladığım, methine dayanamayıp aldığım bir üründen bahsedeceğim: Maybelline Lash Sensational Maskara.


Elimdeki Maybelline the Falsies Volum' Express Maskara bitmek üzereydi. O da güzeldi ama günü kurtarıyordu. İçten içe maskara arayışlarım devam ediyordu. Bir ara elime bir Collistar Art Design Panaromic Volume'ün sampleının geçmesiyle kafayı ona takmıştım ama bir türlü gidip alma imkanım olamadı.

Bu ürünü öğrenmem ve bulabilmiş olmam beni arayışlarımdan kurtardı diyebilirim. Zeynep'e sorduğumda hiç denemediğini ama L'oreal False Lash Wings 'in süper olduğunu söyledi. Ayırdığım bütçe yeterli olmadığından tekrar Maybelline standına yöneldim. Zaten fırçasına baktığımızda birebir aynı yapıda olduğunu görünce içimde kalmamış oldu :) Eğer L'oreal indirimsiz haliyle size de fazla gelecekse siz de Maybelline'e yönelebilirsiniz.

Hilal şeklinde fırçaya sahip dolayısıyla ürün şu şekilde kullanılıyor;
İç ve kısa taraflarıyla kirpiklerinizi güzelce tarıyor ve ayırıyor, dış ve kalın tarafıyla da dolgunlaştırıp kıvırıyorsunuz.




Yalnız şöyle bir uyarım var, internette bu konuda birçok şikayet okudum çoğu kişi sevmemiş hatta bu sebepten, o sebep de şu, fırçayı çıkartıp direkt kirpiklerinize sürdüğünüzde çok ürün geliyor ve yapış yapış oluyor. Ben de aynı hataya düşmüştüm. Ancak artık sürmeden önce bir peçeteyle fazlalıkları alıp öyle sürüyorum, bu şekilde sıkıntı yaşamıyorum. Tabii bir kısmı ziyan olacak ama zaten 20tl bir maskara, bu fiyatın da üstünde bir performans sergiliyor, çabuk bitse de ulaşmak kolay yani. Şahsen benim içim yanmaz.

Ben ergenlik dönemimdeki aşırı göz kalemi kullanımımdan(ve o göz kalemi ile uyumaktan) alt kirpiklerimin çoğunu feda ettim :) Bu nedenle alt kirpiklerime süremiyorum zaten sürmeye çalışsam da bulaşıyorlar. Kirpik yok ki! Ancak üst kirpiklerimdeki etkisi fotoğrafta da görüldüğü gibi. Hatta Collistar ile bir karşılaştırma fotoğrafı koyayım, hangisi daha güzel siz seçin.


Collistar Art Design Maskara
Maybelline Lash Sensational Maskara







Çıkmamasından şikayet edilmiş ki bazı temizleyiciler için çok doğru, zor çıkabiliyor. Ama şu an kullandığım temizleyiciyle tek pamukta çıkartabiliyorum. Onun yazısı için tık tık !


Sevgiler,
Ece:) 


You Might Also Like

15 yorum:

  1. Ece'cim, Maybelline Collistar'ı harcamış diyorum! Ki zaten benim de açık ara en sevdiğim rimel kendisi! Tek rimelde istediğim bütün etkiyi alabiliyorum :) Temizleme yağları ile de rahatça çıkıyor ... güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. drugstore rimellerin kraliçesi adını taktım ben de kendisine <3
      teşekkür ederim sen de güle güle kullan ^^

      Sil
  2. Maybelline daha güzel durmuş bence 😊 Benim de favori maskaram bu son zamanlarda ayrıca çok da kolay temizliyorum çift fazlı bir temizleyici ile

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de maybelline'in duruşunu daha çok sevdim :) artık kirpiklerim var çok mutluyum :D

      Sil
  3. Ben elimdeki bitmek bilmeyen rocket bittiğinde, bunu açacağım. :) Ece şahane durmuş sende, ben de heveslendim görünce :)

    YanıtlaSil
  4. elimdeki maskara bittiğinde buna bir göz atacağım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. beğenmeyenini görmedim daha :) umarım siz de memnun kalırsınız

      Sil
  5. çok yakışmış güzel durmuş =) ben ilk aldığımda çok beğenmemiştim ama zamanla hafif kurudu, o ıslaklığı azaldı ve şimdi harika olduğunu düşünüyorum =) eline sağlık canım =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o ıslaklık tek olumsuz yanı ama hafif kurumasını bekleyince, ya da benim gibi sabırsızlık edip fırçadaki fazlalıkları alıp sürünce gerçekten fiyat performans konusunda şok oluyor insan :)
      teşekkür ederim, öpüyorum :)

      Sil
  6. Rimel olmasının hakkını veriyor çok başarılı buldum ben de.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. şimdiye kadar rimeli makyajım eksik kalmasın diye kullanıyordum, collistar'dan sonra ilk defa bir rimeli zevkle kullanıyorum :)

      Sil
  7. Müthiş fark var aralarında. Maybelline rimelleri beğeniyorum zaten. Çok yakışmış sana..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler :) hayatımda ilk defa kirpikli dolaşmanın keyfini çıkarıyorum <3

      Sil
  8. Çok seviyorum bu maskarayı tüm gün kirpiklerimi havada tutabiliyor

    YanıtlaSil