beyaz ten için charming,

The Balm Meet Matte Hughes - Charming (Ece'nin yorumu)

00:19 Ece Ruşen 8 Comments










Merhaba,
Bu ruju bu kadar popüler olmadan kısa bir süre önce Zeynep keşfetmiş, şurdaki yazısında yorumlamıştı. Ben de o yazıyı ve dudağındaki duruşunu görür görmez bu ruja vurulmuş ama hiçbir yerde bulamamıştım zira ben okuyana kadar çoktan popüler olmuştu bile.



Öncelikle herkesin aklında son zamanlarda şu soru var: The Balm Charming ton mu değiştirdi?  Evet yeni gelen seride ton farklılığı var. Hatta hiçbir Gratis'te bulunmuyorken bir Gratis çalışanı gelecek olan yeni serideki bu değişimden bahsetmişti. Eski serideki renk soluk bir gül kurusu rengiyken bu seride tık daha canlı bir renk olmuş. Ama benim dudağımda ana rengini kaybetmedi. Hatta bu yeni halini daha çok sevdiğimi söylemeliyim. Daha sıcak olmuş sanki.

Eski seri


Yeni seri







Serinin dudakları en az kurutan rengi bu bence. Kalıcılık konusunda bir Sincere olmasa da yine de oldukça kalıcı.  Her cilt rengi/tonu ve her saç rengi ile uyumlu, nereye gidersen git sür çık ruju.
Kış için tam bir beyaz kazak ruju olabilir. İç ısıtan bir rengi olduğunu düşünüyorum.
Bu renk de bukalemun gibi cilt rengi ve tonunuza göre farklı duran renklerden. Zaten the Balm'ın bu likit ruj serisindeki hemen hemen her ruj böyle. Dolayısıyla deneme imkanınız varsa deneyin derim.

Kalıcılığı için oldukça kalıcı demiştim, bir Sincere değil demiştim. Şimdi bir Sincere olmamasının avantajlarına gelelim. İyi bir makyaj temizleyicisi ile dudağınızdan 2 hamlede çıkıyor, sizi yormuyor. Sincere bu konuda Charming'ten bir tık daha zorlayıcı olabiliyor mesela.


Sevgiler,

Ece



You Might Also Like

8 yorum:

  1. çok güzel durmuş bu rujlardan hala almadım bakalım ne kadar direneceğim :-)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim <3
      elinde benzer tonda bir rujun yoksa öneririm her ortama ayak uydurabiliyor :)

      Sil
  2. Çok yakışmış Ece, instagramda da görüp bayılmıştım. NYX suede serisine bakacağım ben, onlardan umutluyum dudak kuruluğum konusunda :) Mutlulukla kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim ^^

      ı ıh ben az önce bu yorumu okumadım ve nyx suede serisini görmedim. hayır görmedim ajdhfjsf

      Sil
  3. Beyaz kazak ruju :))) Kış gelsin de beyaz kazakları çekelim di mi Ece ya? :)))

    Bu arada, ben ilk aldığımda Charming'i hiç sevmedim... dudaklarımı acayip kuruttu ve rengi de herkeste bir harikayken ben de epey koyu, abuk durdu. Belki yeni serisini severim; ama, elimde zibilyon tane mat ruj varken denemeye hevesim yok. Gel gör ki sana çok yakışmış! Güle güle kullan!!! Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ay çekelim şöyle en yumuş yumuş en tüylü tüylü olanlarından

      denemek istersen buluştuğumuz zaman yanımda getireyim
      çok teşekkür ederim <3 sevgiler!

      Sil
  4. Çok yakışmış Ece, güle güle kullan. Sincere kullanıyorum, hakikaten nasıl bir dudaktan çıkaramamak o öyle :))) Duruşu bendeki sincere duruşuna benziyor. Sanırım kahve alt tonlusu..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim :) sincere kalıcılık olayını biraz yanlış anlamış olsa da onu da çok seviyoruz <3

      Sil