alışveriş,

Alışveriş - Kasım 2016

05:41 Glam Sight 19 Comments


Herkese Merhaba!
Bu alttaki paragraflarda size Pandora'nın kutusundan az renklice içimi açtığım satırları bulacaksınız. Fenalık geldi senin bu konuşmalarından diyenler; bir alttaki resimle beraber alışveriş ürünlerini okuyabilirsiniz.

Kasım başı Ekim alışverişimi yazarken oldukça umutluydum. Sizden utanıp alışveriş yapmam diye düşünüyor, bunu umuyordum. Anlaşılan o ki, ben arlanmaz bir insanım! Bu ay zıvanadan çıktım. Project Pan utanç içinde fakat, alışveriş yapsam da yeni aldığım ürünleri beklemede tutup PP ürünlerimi kullanıyorum hemen hemen her zaman. Geçen ay yaptığım,bu ay yapacağım tüm alışverişlere bir kulp buldum!

Birincisi, geçen ay olduğu gibi bu ay da tüm cilt bakımı ve temel kozmetik ihtiyaçlarımı fırsatlar, indirimler olduğunca almaya çalışacağım. Çünkü kıçısına nişadır yemiş eşek gibi depar atan Dolar kur'unun Ocak'ta bize bir çok alanda olduğu gibi kozmetik bakım ürünlerinde de güzel bir tokat atacağını biliyorum. İkincisi, Ocak'ta tekstil grubu güzel indirimlere gidiyor ve bu sefer varlığımı buna dökeceğim. Çünkü sezonda ürün almayı asla sevmiyorum, çok pişmanlıklarım var. Peki bu Ocak ayında kozmetik alışverişi yapmayacağım anlamına mı geliyor? Tabii ki hayır. Sadece Ocak'ta kozmetik dilek listemi sevenlerime şutlayacağım. Çünkü 30!!

Çünkü Ocak'ta doğumgünüm var ve beni tanıyanlar bilir ki; Ocak 1 ile Zeynuş'un 'Kutlu Doğum Ay'ı başlar Doğumgünü haftama girince olaylar yoğunlaşır, kutlu doğum haftası olur, Sonra doğumgünü olur, sonra da hemen bitti doğum günüm diye depresyona girmemek adına ay sonuna kadar devam eder. Bu 1 ay boyunca her şekilde şımarma ve şımartılma hakkımı saklı tutarım. Resmen evlat olsam sevilmem gibi bir intiba yarattım sanırım, ama yapı olarak pek şımarmam; evin en büyük çocuğu olma etkisi. Ondan herhalde hala bir kaç sevenim var sanıyorum. Yani korkmayın, siz de sevebilirsiniz :( 


Nip+Fab Dragon's Blood Fix Hyaluronic Shot: Nip+ Fab Glikolik Asit'li Pedlerden çok memnun kalınca o gün dikkatimi çekmiş DragonBlood serisini inceleyip bu ürünü istek listeme ekledim hemen. Hyaluronik içeren bir serum, şu an deneme turlarındayız. Fikrim oturduğunda burada olacak.

L'oreal Mucizevi Yağ Cilt Güzelleştirici Bakım Kremi-Gece: Bu Meksika'lı gibi bitmek bilmez isme sahip kremi Başak'ın şuradaki yazısında bahsetmesi ve beğenmesiyle keşfettim, haftasonunda %50 indirimde bulunca da tabii ki kaptım. PP sebebiyle henüz başlamadım, yakında o günler de gelecek =)

Nip + Fab Gylicolic Scrub Fix: Yine bir glikolik ped memnuniyeti sonucu Nip + Fab alışverişi ürünü. Oldukça güçlü bir ürün, iyice deneyimledikten sonra sizlerle beraber olacak.

Ildong Isıtıcı Pedler: Havaların eski sevgilinizin kalbinden bile soğuk olmaya başladığı şu günlerde, böyle ısıtıcı pedleri almayı düşünüyordum. Daha araştırma yapamadan sevgili Gül* Kore Bakım Ürünleri satan http://www.limonian.com/ 'da promosyon kodu verdi biz takipçilerine =) Resmen hızır gibi yetişti. Şu an açmak için muayyen günümü bekliyorum resmen! Limonian'da üye oluşa özel %10 indirim var, normal fiyatlar da uygun; mutlaka göz atın derim! Tester verme konusunu da asla atlamıyorlar!
*(kendisinin 200k'lık bir fenomen olması için Instagram'da takip edin! @buraliolmayan


Our Herb Story Shea Butter Foam Cleansing: Çok sevdiğim ve artık Gratislerde satılmayan Amie yüz temizleme jelimin sonlarına yaklaşırken yeni bir temizleyici ararken karşıma çıktı. Shea yağı içermesi cildimi kurutmama umudumu körüklüyor. Amie bittikten sonra açılacak. Limonian'da bulabilirsinz. İndirimde 12 tl gibi bir fiyata almıştım.

Batiste Fresh Kuru Şampuan: Bu da bir Gratis'in 400. mağaza açılışı indirimi ganimeti. Saçları gri bir insan olarak saçımda pudralı grimsi görünüm dert olmuyor çünkü anlaşılmıyor; ama bu türü gerçekten pudralı görüntü yaratmıyor. Kokusu da güzel, kendisi de devasa. İndirimde aklınızda olsun derim! 


Our Herb Story Hand Cream- Shea Butter: Bu el kremini de yine soğuktan çıldıran ellerime Shea içeriğiyle iyi gelr umuduyla aldım. PP ürünlerinden ötürü hala denemedim fakat indirimli olarak 9,90 tl gibi bir fiyatı olunca almak kaçınılmazdı. Memnun kalırsam 3'lü set halinde alacağım, 29,90 çünkü! (ve ben şapşi olduğumdan %10 kayıt indirimimi kullanmadım, oley!)

Beyond Intensive Ampoule Hyaluronic Acid: Blanacığımla (tık tık)Forum İstanbul AVM diye gittiğimiz birkaç kıtalık alanda Başak sayesinde tanıdığım(ız) Beyond'u bulmak çok sevindiriciydi. Ürünleri uzun uzun karıştırdık, bilgi aldık. Çok beğendiğim ve almak istediğim ürünler oldu. Blana benden daha cesur davranıp güzel bir alışveriş yaptı, o sırada da aşırı tatlılık yapıp bana da bu kağıt maskeyi almış kaşla göz arasında. Bunu da zor günler için saklıyorum, Yani çok soğuk havalarda cildimin attan düşmüş gibi hissettiği günlere. Bu sanırım bu hafta demek oluyor. Kendisine buradan tekrar çok teşekkür ediyorum! 😍😍


Oseque Creme Mask - Beyazlatıcı, Şeffaflaştırıcı 5'li: Limonian alışverişimden bir başka ürün. 5'li pakette indirimde 16tl'ye gelince dayanamadım. İyi ki dayanamamışım, Gül bu maskelerin şaşırtıcı şekilde nemlendirici olduğunu söyledi! Kağıt maske aşkım beni kazançlı çıkarttı; bunlar hep kış için yatırım =) Beyazlatırsa sonum ne olur bilemiyorum ama. 😂😂

Nip + Fab Gylicolic Fix Facial Pads: Bu ürün artık ya biterse diye mutlaka stoklayacağım ürün olacak çünkü hayat değiştiren bir ürün oldu! Önerdiğim arkadaşlarımın da memnun kalması bunu benim için tekrar doğrular nitelikte oldu. Eğer oldukça detaylı incelemesini okumadıysanız buradan okuyabilirsiniz.

Flamingo'lu Kartlık/ Kartvizitlik: Watson's'ta 25tl üzeri alışveriş yapınca 9tl gibi bir fiyata düşüyordu sanırım. Flamingoları çok severim, kendilerini doğal ortamlarında beslemek,onlarla takılmak gibi hayalim var. Bu kartlık da hem kartvizitler hem de diğer kartlar için çok kullanışlı olacak!💓💓 Bunu bana alan Aysu'ma da buradan tekrar teşekkürler. Okuyor mu hiç bilmiyorum ama. 




Nip + Fab Glycolic Night Pads Extreme: Bu pedler diğer klasik pedlerin daha yoğun asit içeren hali. Diğerinde %2,8 oranında asit varken, bu türünde %5 asit bulunuyor. Hassas ciltler için haftada 1 kez gece önerdikleri için şu an o şekilde kullanıyorum. 

No More Dark Circles Kağıt Göz Maskesi & No More Black Head Siyah Nokta Bandı: Limonian alışverişimde gelen deneme ürünleri.  No More Dark Circles'ı merakla kullanmayı bekliyorum.Bu aralar göz altlarım çok kurudu, kendisini özel bir günde kullanmayı planlıyorum, mesela yılbaşı öncesi. Evet amacı dışı bir beklentim var.
Siyah nokta bandıysa benim gibi burnundaki dolu gözeneklerle kafayı kırmış biri için çok iyi geldi!

Milk Shake Chantilly Hair Cream: Kendisi saç bakım köpüğünün lideri. Gratis'te 18tl gibi bir fiyata gelince, ve de fiyat politikası alıp giden Urban Care'in Shake 'n Repair'ın indirimli halinden de indirimli olunca tabii ki tercihimi Milk Shake'ten yana kullandım. Yine PP nedeniyle kullanmaya başlayamadım. Ama bir kez denedim ve aşık oldum! İndirimde buldukça alırım 2'şer 3'er!


Gelelim kozmetik alışverişime. İlk fotoğrafta merkezde duran 5 ürün benim alımım, geri kalanları eşantiyon. Yani o kadar sapıtmadım kozmetikte


.

Tom Ford Traceless Perfecting Foundation: Sapıtmadım derken, Tom Ford Fondöten hariç diyebilirim. Fakat kendisini enbüyük hobim olan kozmetik açık artırmasında orijinal fiyatının yarısından az fiyatlarda görünce dayanamadım. Rengi açık gibiydi de yorumlar da hep güzeldi. Teklif versem mi diye sorgulayıp ürün araştırırken geçirdiğim o 40 dakika çok adrenalinliydi. Üstelik Ece ve Mustafa da destekledi, nasıl almayayımdı? Blana ve Başak beni sakinleştirmeye çalıştı, ama ben bir kısrak gibi gelmişim dünyaya. Sorry, not sorry.  

Instagram'daki @mallofcosmetics hesabından yaptığım bu alışverişten çok memnun kaldım, Demet hanım çok ilgili ve hızlı dönüş yapan bir sayfa sahibi. Ürün'ü kontrol ettim, orijinal ve tarihi geçmemiş. İlgisinin yanı sıra güzel hediyeler de yollamış denemem için.

Dior Lip Maximizer: Yıllardır methini duyduğum bir ürünü deneyeceğim için oldukça heyecanlıyım. Dudak dolgunlatıran bu lipgloss, bir lipgloss'u sevmeme sebep olacak tek şey olabilir. Tabii allahtan daha belanı mı arıyorsun ne dolgunluğu diyecek olursanız; siz de haklısınız, ne diyeyim.

Tom Ford Lip Color Shine 03 Quiver: Tom Ford beni yavaş yavaş bağımlısı haline getirmeye başladı arkadaşlar. Şu an sanırım 3-4 ürününü çılgınca aşeriyorum. Neden bu kadar pahalı aşermelerim var... Bu hediye ruj da aşermelerimi dindirmeme yardımcı olmadı, tam tersini yapmış olabilir =) Dünya'nın en tatlı pembe rujlarından, doğal duruyor. İsterseniz birkaç defa geçp yoğunluğu artırabilirsiniz. Parlaklığı ise Lustre bir ruj kadar, ki bu benim için çok iyi! Dahasını bünyem kaldırmazdı.

YSL Baby Doll Maskara: Seveni de var sevmeyeni de. Şu an 1 kez deneme fırsatım oldu, pp'den ötürü. İlk izlenimim günlük bir Maskara olabileceği. Düzgünce deneyince yazısı gelecek.


Urban Decay Naked Skin Concealer: Bu ve Bundan sonraki tüm ürünlerin ana suçlusu Sephora'nın Black Friday'de ikinci ürüne %50 indirim yapması. Naked Skin Kapatıcı'nın Fair Neutral rengi de  oldukça açık ( Nars Chantilly, Mufe Uhd y21 gibi) açık olup onların aksine kurutmayan bir yapıda olunca, hasretiyle yandığım Tarte Shape Tape kapatıcıya da kavuşamama ihtimalimi ve Ocak'ta zamlanacağı ihtimalini (gerçeğini) de göz önünde bulundurup sonuncusunu kaptım.

Urban Decay Vice Lipstick Backtalk & Disturbed: Backtalk Vice koleksiyonu geldiğinde ilk göz koyduğum rujdu, kısmet diğer canikom Conspiracy'yeymiş. Kendisi leylak tonlu bir ruj, nasıl almayayım? Adımı Leylak diye değiştirsem mi diyen bir insanım ben! Kapatıcının yanında %50 indirimle 29tl'te geldi. Yakında fiyatı 90tl olacak denen bir ruj için müthiş bir fırsat. 
Disturbed rengi ise yarı fiyata almak istediğim Beauty Blender'ın buddy'si oldu. Bu rengi bana Mustafa yakıştırıp seçti. Nefis, çok koyu bir bordo.. Bordo ruju çok seven sevgilimi kıracak halim yoktu ya?! Tam fiyatından aldım bu ruju da. Böylece belki Vice serisinin defterini kapatmışımdır. (Belki de kapatmamışımdır, Çünkü seride UNICORN adında bir ruj var! Bu Zeynuş'a yapılır mı?!)

Beauty Blender Original: Bu süngeri 7 yıldır bilip denememek... Çünkü azcık içim acıyor fiyatına, sonu çöp olacakken. Ama her kullananı yeri dolmaz diyorken, %50 indirimle 27.50tl'ye alma fırsatını atlamak olmazdı. Original olanını hem en iyi performansı gösterdiği hem de pembiş olduğu için tercih ettim. Kullanmak için sabırsızlanıyorum.

Sephora alışverişim sonunda Tester rica etmem sonucu verilen ürünler. 
La Vie Est Belle: Bu parfümden hiç hoşlanmıyorum, bana verdiği tek şey migren. Anneme vereceğim,çünkü bu parfümü çok seviyor, keşke sevmese. Ama en azından gerekli durumlarda şişesini değil bu tester'ı taşısın yanında. 
Tresor La Nuit: Denemeye alacağım, ama beğenmezsem merak eden birilerine denemesi için hediye ederim.
Lancome Teint Idol Ultra 24H 03: Rengi bana çok koyu olduğundan anneme verdim. Rengi uydu fakat kapatıcılığını az buldu. Ben de bu konuda kendisine katılıyorum. Azdan ortaya doğru kapatıcılıkta, saten bitişli bir ürün. En azından annemin cildinde o şekilde durdu. 24 saat iddiasını ise test edemedik tabii ki, ama gün içerisinde yerindeydi.
Lancome Visionnaire: Deneyeceklerim kutuma girdi. Ürün açıklaması olmadığından şu anda kendisinin baz olduğunu düşünüyorum.Kullanmadan evvel bir araştıracağım.
Sephora Metamorphosis Exfoliating Powder Tester: Ece için görevliden rica edip bir tester kabında aldım; bu tür bir ürün isterken ve hepsi de çok pahalıyken bunu denemesini istiyordum. Sephora tonik Cyrene toniğe özlem duydurmayınca bu da işe yarayabilir dedim :)

İşte bu ay alışverişimin yazısal dışavurumu bu şekildeydi. Şok edici gibi, ama değil gibi de. En azından cilt bakımına daha çok düşmüş olmam beni sevindiriyor. 
Bu yazının ana fikri;
Sorry, Not Sorry!

Siz bu ay 'Sorry, not sorry!' diyeceğiniz neler aldınız? Aralığın ilk haftasını geride bırakırken Aralık nasıl geçiyor? Yılbaşıalışveriş listesini hazırladınız mı yoksa?
Bu sorularımın cevabını istiyorum aşağıda!
Hepinizi öpüyorum,
Zeynuş Son Alışveriş Bükücü

You Might Also Like

19 yorum:

  1. Zeynuuuuş! Seni sevmeyen ölsün diyorum!!! Yalnız şu kutlu doğum ayı olayı iyiymiş, onu ben de yapıcam bu sene zira 38 ya ühühüh...
    Ay ben de sebep olmuşum bu alışverişlerin bir parçasına, utanç içerisindeyim... yalnız Gül'ün 200k'ya giden yolunca verdiğin destek gözlerimi yaşarttı Zeynuş! Olacak bu iş, inanıyorum!
    Ay Zeynuuuş, o Night Pads'i geçen sene Onur'la delileeer gibi arayıp arayıp bulamamıştıki gelmiş mi yaa!!! Watson's boykotu da var, gizli gizli mi gidip alsam bilemedim allahııım... neyse sen bi kullan da ondan sonra bakayım ben de, merak merak!
    Renkli kozmetik kısmını da güle güle kullan Zeynuş, bulduğun kılıflar nedeniyle bir şey demiyorum hehehe. Yalnız BB bence gayet iyi olmuş. Kullanınca yeri doldurulamaz diyenlere hak vereceksin kanımca. O Sephora'nın toz peelingini ben de merak ediyorum aşırının aşırısı. Ece denesin bakalım, sonra belkim biz de alırız. Güle güle kullan her şeyleriiii!!!! Öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahahaha Başak öyle deme, bu laf yüzündengaliba savaşlar falan çıktı,sevmeyen çoksa kdlgjdfkgj
      Kutlu doğum ay'ı benim en iyi icadım, herkese öneriyorum bu soğuk kış günlerinde içimizi ısıtacak yegane şeylerden :D
      Başakcım cilt bakımı önemli, hem de %50 indirimle almıştım; gayet güzel oldu! ^_^
      Gül'ü 1Milyon'a ulaştırarak koftiden vlogger/blogger'larınkökünü kzıyacağız;sonrasında Gül bizim de elimizden tutar işalla!
      Bir ara Nip+Fab stokları çok sıkıntıydı, ülkeye girişi gecikmiş bilmem ne,şimdi rahat bulunur ama Watson's ismini ve yaptıklarını temizlemeden elimiz almaya varır mı bilemiyorum.
      Minareyi çalan kılıfı hazırlarmış demişler Başak, ben de sağlam kılıf diktim bu sefer kdfjgdjg BB sanırım yılbaşını bekleyecek, tüm aldıklarımı yıl sonuna saklıyorum PP'ye saygım <3
      Toz peeling bizim cildimize göre olmayabilir, biraz kurutucu bir etkisi varmış sanırım ama bakalım Ece ne diyecek deneyince; bence nip+fab pedler bizim için biçilmiş kaftan.
      Çok teşekkür ederim, hepimiz pp dinlemeden aldıklarımızı güle güle kullanalım!
      Öptüm kocaman!

      Sil
  2. Zeynepcim güle güle kullan .-)) Tom Ford haricinde cilt bakımına yatırım olmuş fena da olmamış yani bence.. nip+fab'ın dragon blood serisini denemeyi çok istiyorum ama elimdeki serumlar bitmeden yok almayacağım diyorum her seferinde bakalım artık ona sıra gelene kadar nelere takılacak gözüm :-))) BF'de sephora'ya girmedim bile ki çok iyi olmuş artık yılbaşına bakacağım ne var ne yok diye.. sevgiler canım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de pek pişmanlık duymuyorum açıkçası, laf aramızda Tom Ford rüya gibi çıktı sanırım, onda da pişmanlığım yok, umarım çıkmaz da! =)) Dragon Blood serisiyle ilgili Ece'yle beraber farklı ürünleri inceleceğiz, belki karar vermene faydalı olur =)
      Yılbaşında Sephora'da bir şeyler olabileceğini senin söylemenle fark ettim, yutkundum. #direncüzdan
      Sevgiler İremcim!

      Sil
  3. Zeynuşum neler almışsın öyle :) Fakat şu kutlu doğum ayında biz de buluşup kutlayalım, bence yapmazsak o ay eksik kalacak :) Watsonsa artık gireceğimi sanmıyorum zira, zaten her girdiğimde küçük çapta cinnet geçiriyordum çalışanları yüzünden. Nip Fablar için başka bir yol bulacağım kısmetse (umarım insallah, amin).
    O Beyond maskeyi ben çok beğendim, umarım sen de seversin. Sanırım işe başlayınca (o da umarım yakında olur) gidip depolayacağım. Güle güle kullan tatlışım <3 Veee denedim, limonian sıcak pedler işe yarıyor, Gül'e duacıyım, 200k yı hak ediyor :)
    BB'yi sonunda almana çok sevindim, o sünger bir harika dostum ve olay bir fiyata almışsın :)
    Hepsini güle güle kullan canım benim. Kocaman öpüyorum <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blana bu aldıklarım var da, asıl Aliexpress vardı söz etmeyi unuttum, gözden ırak olunca böyle oluyor kdfgdfldl Bu ay gelecek inşallah tatlışlarımız!
      Ay tabii ki buluşalım! Hatta onu beklemeye bile gerek yok ama daha iyileşicen sonra seni tatile yollıycaz, ondan bu ay zor gibi.
      Nip Fab ve Watson's birlikteliği beni çok üzdü açıkçası, cildimi adam etmiş tek ürün tek marka gerekli bir boykot yürütülen bir güzellik marketinde :( :( Başka yol bulursan bana da haber ver mutlaka!
      Beyond'dan denediğim tüm testerları beğendim ben de! İnşallah işimizde gücümüzde oluruz da rahatlıkla en kısa zamanda, amin!
      Maskeyi soğuklara çok maruz kaldığım bir haftaya saklıyorum. Allahım, Ankara'ya gidişimize mi saklasam? :D Ben de iyi geleceğine inanıyorum! Tekrar teşekkürler! :* Sıcak pedler kötü savaşçılara karşı elimde tuttuğum sihirli bir kılıç gibi geliyor şu anda!
      Blana makyaja uzak kimseye bir süngere 55 tl vermemizin sebebini açıklayamayız, belki 27.5'la kurtarırım demedim değil hahahaha
      Teşekkür ederim,
      Ben de öptüm kocaman!

      Sil
  4. Blana ve Başak'ın desteklemelerinden sonra kınıyorum seni. Akşam akşam parmaklarımı kartlara doğru uzattın. Hele UD Vice'ları görünce *.* Allahım 100 rengin 100'ünü de istiyorum AMİN. Sephoranın tester tatlışlığının hala şokundayım instagramda gördükten sonra. Bu konumuz değil.
    PP'ı parçalamak adlı eserimde seni kaynak göstericiğim haberin olsun :D
    Ay asıl Zeynep Dior 'un o muhteşem,fevkaladenin fevkinde lipgloss'unu bana dm'den update geç kullandıkça , yazısını falan bekleyemiciğim. Ne zamandır aklımda. Allahım onu da istiyrum AMİN. :D :D Öptüm büsbüyük :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nisa ama Ece ve Mustafa'nın da desteklemeleri vardı, ben arzularına yenik bir makeup junkie'yim. Dur ama sakın uzatma parmaklarını! Ay sonu yılbaşı indirimi var, işte o zaman uzatabilirsin! Ne diyeyim, o rujların hepsini istemekte haklısın, UD 12'den vurdu! Amarigalı youtuber olsaydık devasa çantada hepsini verirlerdi biliyorsun, değil mi? :(
      Aşkolsun Nisa, beni kaynak göstermesen ayıp olurdu, ben PP'nin atomunu bile parçaladım! Ahdsjfhsfsk
      Tamamdır bebiş geçerim tabii, 1 hafta kesintisiz kullanayım bakayım, o sırada seni de bilgilendiririm! Allahım dudaklarımıza bi sürü kıyak geçer misin? Çok amin!
      Ben de öptüm en büyüğünden! <3

      Sil
  5. Sabah bir baktım ki 200 K olmuşum, bu hafta sayenizde 300 500 diye gideceğim buna inanıyorum. Sizler olmasanız ben naparmışım :))) Blana, Zeynep, Başak iyi ki varsınız :)
    Ocak ayında patlaman lazımdı Zeynep, aralık benim kutlu doğum ayım benim patlamam lazım :))) Gerçi çok çok az patladım :)) Özellikle Urban cicilerini güzel günlerde kullan.. Kocamaaann öptüm seni şeker kız..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gül, ben planı yaptım seni 1M yapıp piyasadaki kalitesiz tüm blogger vloggerları siliyoruz. Ne diyorsun? Sonra elimizden tutarsın bizim de!
      Ocak ayında hediyelerle patlıycam ya, kutlu doğum ayında cüzdanım patlamasın. Gül kutlu doğum ayında insanlara istek listeni dağıtmalısın, daha ayın başındayız, bunu yap!
      Çok teşekkür ederim, kıyabilirsem, PP de izin verirse (utanmadan pp diyorum) kullanıcam! Kutlu Doğum Ayında Urban Decay standı senin olsun! Koskocaman öptüm canikom! :*

      Sil
  6. Kutlu doğum güzel :) Ben de doğum günü yani o gün sona erdiğinde bi tuhaf oluyorum :D
    Öncelikle güle güle kullan diyerek başlamak isterim. Bence güzel şeyler almışsın :)
    O ismi upuzun olan bitmek bilmeyen mucizevi yağ kremi seveceksin :)
    Ayrıca çok güzel bir tüyo verdin, ocak ayında hangi sektörden alışveriş yapılabilir kısmı bana ışık tuttu ^^
    Teşekkürler :)
    Mutlu günler ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fatmacım yılın 365 günü yaşarken sırf 1 günü doğumu kutlamak mantık hatası Fatmacım,kutlu doğumu tavsiye ediyorum!
      Çok teşekkür ederim, ben de aldıklarımı yatırım olarak görüyorum eheh
      Kreme başlamayı sabırsızlıkla bekliyorum, Project Pan ürünlerim bitmek üzere sonrasında hemen başlayacağım.
      Ocak ve Haziran tekstil indiriminin başlangıcı, listemi hazırlayıp ürünleri yavaş yavaş alıyorum, çok iyi oluyor =) İşine yaramasına sevindim!
      Sevgiler!

      Sil
  7. Çok güzel bir alışveriş olmuş. La vista <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim İlkecim daha güzelleri senin olsun,
      Sevgiler!

      Sil
  8. ayyy Zeyneeep kutlu doğum ayı tamamdır, derhal planlarım arasına aldım . Henüz Nip+ Fab denememiş bir kişilik olarak kendimi kınadım çünkü bundan sonra da deneyemeyeceğim sanırım. Belki Gratis getirir kendisinde olmayan markaları belli mi olur. Tom Ford şu aralar en takıntılı olduğum markalardan ! Fondüyü çoook merak ettim. Ayrıca tester konusunda gerçekten gıcığım Sephora'ya. Biz tester isteyince böbreğini istemişiz gibi bakıyor çalışanlar.
    Sözün özü güle güle kullan canıms :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nilgün kutlu doğum ayı çok verimli ve yararlı bir şey, ısrarla tavsiye ediyorum! Nip+Fab'e Watsons's'ın profesyonellikten uzak davranışı yüzünden uzak kalmak gerçekten üzücü :(
      Tom Ford benim de yeni gözdem, kendisinin tüm ürünlerini toplayıp gitmek istiyorum!
      Bize en son boş testerverdiSephora, sağolsunlar ahhahaha neyse sonra telafi ettiler en azından.
      Çok teşekkür ediyorum, kocaman öpüyorum canım! ^_^

      Sil
  9. haylice güzel olmuş alışveriş. limonian göz altları bantlarını seveceğini düşünüyorum, o sıcak ped de çok enteresan ama etkili idi fakat belime taktım ben :D

    YanıtlaSil
  10. Ausemm ^_^ <3 <3 çok sevindim sevmene,benim de en çok kendim olduğum yazılar bunlar çünkü =) Çok teşekkür ederim!
    Çok öptümm!

    YanıtlaSil
  11. Ben de hiç pişmanlık duymadım açıkçası, Project Pan'e rağmen =) göz altı bantlarını güzel bir gece öncesi özel bakım olsun diye ayırdım =) Bence bele takmak da mantıklı, kesinlikle deneyeceğim =)
    Sevgiler!

    YanıtlaSil