alışveriş,

Alışveriş - Aralık 2016

08:18 Unknown 21 Comments


Merhaba,
Kutlu doğum ay'ımın kutlu doğum haftasını geride bırakırken şımarıklığı da bir kenarı bırakıp sahalara geri dönmenin vakti geldi dedim. Geçtiğimiz Cumartesi doğum günümde Aralık alışverişimin son ve en güzel parçası da koleksiyona katıldığına göre yazmamın vakti geldi. Aralık ayında oldukça uslu davrandığımı düşünüyorum;özellikle indirimleri düşününce!
Bakalım neler almışım;

Gratis alışverişimde oldukça sakin davrandığımı düşünüyorum;açıkçası beni çok heyecanlandıran ve cezbeden fazla bir şey olmadı.
Sebamed Göz Kremini Blana'nın şuradaki yazısında okuduktan sonra, göz kremi arayışımı onunla sonlandırmaya karar verdim. Normal fiyatı 60tl olan bu kremi,indirimle 36 tl'ye aldım. Yeni kullanmaya başlamış olsam da oldukça memnunum diyebilirim.
The Balm Appetit palet kendim için değil, izleyicilerimiz için almaya karar verdiğimiz bir paletti. Renklerin çoğuna içim gitmiş olsa da kendimi Modern Renessaince ile motive edip şahsıma alışveriş yapmadım. 
The Balm Balm Beach, Allık/Bronzer kategorisinde, gelmesini uzuun bir süre beklediğim bir üründü. Yılbaşında stantta yerini aldığını görünce kayıtsız kalamadım. Balm Desert'a göre daha açık bir ton olduğundan beyaz tenliler için güzel bir bronzer seçeneği diye düşünüyorum. Balm Desert'ı almam diyemiyorum yine de. (Guerlain Joli Teint Terracotta - 00 Clair Blondes tenine uyunca Bronzer alma konusunda cesaretlenen Zeynuş'un dramı.)


Sephora Super Regenerating Oil-Serum, Ece'nin Sephora alışverişinde bu ürünün iki tester'ını eklediklerinde, birini Ece bana vermişti. İlk kullanımda aşk yaşayıp, ilerleyen günlerde de çok memnun kalınca almayı kafaya koymuştum. Yılbaşında Sephora kendi markasında %25 indirim sağlayan bir kod gönderince almadan edemezdim. Normalde fiyatı 98tl iken indirimde 73 tl'ye aldım. Fakat beklesem olurmuş, çünkü Sephora indirimde bu Serum'u 30tl'ye indirmiş. Kuru ciltliyseniz mutlaka bakın derim! Ben bu indirimde de yedekledim, hatta Blana ve Başak'a da aldım. (Buradan da tester vermenin ne kadar efektif olduğunu yetkililere göstermiş bulunmak isterim...)
Yanında yer alanlar da eşantiyon ürünler, Lancome'a boğdular beni sağolsunlar =) Bir de ürünlerin adı kadar aslen ne işe yaradığı da yazsa keşke.



Urban Decay Naked Smoky Palet,Urban Decay'in sitesinde 1 geceliğine bu paleti 199tl'den 99tl'ye indirmesi sonucu kayıtsız kalamadığım bir palet oldu. Aslen kendime değil, anneme yılbaşı hediyesi olarak aldım, tam onun sevdiği tonlardan oluşuyordu. Renkleri ve ambalajı çok beğendi. Bence de en şık Naked ambalajı Smoky palete ait.Tabii ki blog için de ben de kullanıp incelemesini yapacağım.
Nxy Liquid Suede - Oh Put It On likit ruj, seriye yeni eklenen renklerden ve koyu morcivert rengiyle oldukça marjinal bir renk. Marjinal olan biziz diyerek aldım, kendisi yılbaşı makyajımın yıldızı oldu. Fiyatı 25tl civarıydı.


TheBody Shop yılbaşı için özel çıkmış bu setleri almamda suç ortağım Blana'dır! Seçili ürünlerde %50 indirim vardı, ben de bu iki sete dayanamadım! 
Soldaki Vanilla Chai esanslı duş jeli, body butter ve minnak bir duş lifi içeriyor. Kokusuna bayıldım! Hem sıcak hem fresh ilginç bir karışım, tam bu mevsime uyacak türden bir koku. 
Sağdaki Shea Butter body butter ve dudak balmı ikilisi; tam yılbaşı süsü gibi bir tipi vardı, aslen bir kurdelesi de var tepesinde. Hiç açmayıp, asıp seyredebilirim.
Hala bulunuyorsa, sık karşılaşabileceğiniz bir esansa sahip olmadığından Vanilla Chai serisini bir koklamanızı tavsiye ederim.


Cyrene Miselar Su, Ece'nin şuradaki yazısından sonra aklımın bir köşesine yazdığım bir üründü. Kendisi sonra bir de denemem için tester hazırladı ve bayıldım! Yüzümü germeyen kurutmayan bir ürün; Cyrene yılbaşından 2 al 1 öde kampanyasıyla sununca fırsatı kaçırmadım.


Gelelim bu alışverişin gözlerimden kalp çıkartan ürününe. 
Zoeva Cocoa Blend Palet. Başak'ın şuradaki yazısında gördüğümde aşırı beğendiğim, aklımda çok kalan ama buna rağmen Modern Renessaince'ı almak için almayacağımı söylediğim bir paletti. Tabii bu söylemim kısa sürdü; Blana da bana "Sakin ol Şampiyon" demeyince, koyverdim gitti. Aslında teknik olarak bunu ben almadım,annemin bana yılbaşı hediyesi. Ama ne aldığını bilmiyordu sadece :) Kendisiyle flörtleştikten sonra fotoğraflayıp bol bol kurcalayacağım. 😍😍

Bu paletleşme olaylarını saymaz -ki, sayılmaz çünkü hep hediyeleşme faslı bunlar- oldukça sakin bir ay geçirip Project Pan sürecinin en efendi ayını geçirdim diyebilirim; hem de indirimlere rağmen! Ocak ayı alışverişim hiç sakin geçmedi, ay sonuna yaklaştığımıza göre o da 1 hafta sonra burada olur sanırım :)

Bir sonraki renkli macerada görüşmek üzere,
Zeynep

You Might Also Like

21 yorum:

  1. Ehehehe valla Zeynuş, kendi Aralık alışverişlerimi düşününce, seninki aşırının aşırısı sakin bence! Hepsini güle güle kullan! Marjinal olmayı kimseden öğrenecek değiliz zaten (ben değil, sen; marjinalliğe en uzak kişi olabilirim ben zira). Zoeva paleti almakla çok iyi yaptın. Bence başka hiçbir palete gerek bıraktırmayacak güzellikte ve işlevsellikte bir palet. Kalitesi de düşünülünce "elinizde tek bir palet bırakmanız gerekse hangisi olurdu?" sorusunun tereddütsüz yanıtıdır bende!
    Bu arada, TBS'leri kaça aldınız? jkjsksksksks
    Güle güle kullan hepsini Zeynuş'um! Oooh sefan olsun!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başakcım Aralık bir alışverişten uzak yaşadım, iyi de oldu. Ocak'ta saçmaladım çünkü =| Bnece sende gizli marjinalsin, belki de üzüm üzüme baka baka kararıor ahahha
      Zoeva çok güzel ya, annem de bayıldı! İyi ki almışım; ama onu fotoğraflayacak gün ışığı İstanbulda gram bulunmuyor, bakışıp kalıcam bir süre anlaşılan. Gerçekten, başka palete mahal vermeyecek renkler var <3 (hala modern renessaince istiyorum kdjgldg)
      TBS'lerin ikisi toplamda 45-50tl gibi br şeydi =) )
      Teşekkür ederim canım benim, hepimiz güle güle mutlu günlerde kullanalım!

      Sil
  2. Zeynepcim güle güle kullan hepsini cocoa blend palete bayılacaksın bence:-)) ben de yılbaşından önce indirimden balm apetite palet ve parfüm haricinde çok kayda değer bir şey almadım ama bu ay bir alışveriş bombası geliyor ki sorma ben bile korktum sanırım kendimden :-)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim İremcim! Bence de, bir çift gözü olan ve makyaj zevki olan bu palete aşık olur, olmalı =)) Ay İrem sen alışveriş bombası diyorsan o ciddi bir bombadır! Ocak ayı alışveriş yazını sabırsızlıkla bekliyorum, karşılıklı olarak Ocak'ta nasıl çıldırdık yazıcaz anlaşılan hahaha =)

      Sil
  3. Bence çok isabetli kararlar ve seçimler olmuş :)
    Guerlain deyince akan sular duruyor bende de. Bir ara iyice inceleyip ona göre alışveriş yapacağım, güle güle kullan hepsini de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim! Ben de kendimi takdir ettim açıkçası =)
      Guerlain tam bir arzu nesnesi ürünler üreten bir marka, kullandığım tüm ürülerinden memnun kaldım, fakat iyi araştırma yapmak ve test etmek çok önemli kesinlikle ^_^
      Sevgiler!

      Sil
  4. Uhh, dolu dolu bir ay olmuş. Zaten kutlu doğum haftası ibaresini gördükten sonra bu yazı yoğun alışveriş içeriyor ışıkları yandı söndü :)
    Naked ambalajı ciddi anlamda şimdiye kadar olan tüm paletlerin en orjinali en güzeli olmuş.
    Hepsini güle güle kullan. Doğum günün tekrar kutlu olsun sağlıklı, mutlu ve huzurlu yaşlar dilerim.
    Sevgiler, İlke :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ocak ayı kadar saçma bir alışveriş yazısı olmayacak, asıl onu bekle derim hahaha! Naked çok sağlam ve çok şık gerçekten, insan ambalaja bakmaktan keyif alıyor adeta :)
      Çok teşekkür ediyorum güzel dileklerin için,
      Hepimize mutlu huzurlu günler olsun.
      Öpüyorum seni çok çokk!
      Sevgiler <3

      Sil
  5. Tbs Vanilla Chai ilk baslarda tuhaf gelmisti bana, kullandikca cok sevdim <3 Sanirim satistan kalkiyor, magazaya gittigimde birkac tane daha almak istiyorum eger hala varsa. Sephora yagi merak ettim, yorumlarini merakla bekliyorum. Gule gule kulla hepsini.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başta benim de aklım karıştı, sevdim mi garipsedim mi emin olamadım ama koku kafamda oturunca çok güzel olduğuna karar verdim :) Bence de stoklanmaya değer, rahatlatan bir koku. Umarım bulabilirsin ^_^ Sephora yağı çok sevdim, serum-yağ olmasından ötürü dğer yüz yağlarına göre daha hafif ama yine oldukça güzel nemlendiren bir ürün. Bir süre daha deneyimleyip mutlaka paylaşacağım :)
      Sevgiler!

      Sil
  6. Aralık'ta ara gazı verip Ocak'ta asıl bombayı patlatacağını biliyor olmam bence biraz ürkütücü , birazda kıskançlık dolu. Tamam. Hemde ABH ve Zoeva paletten sonra.
    Aldığın OPI , Rival De Loop paletler vb günahlarının çıkarması Ocak ayına. Günahlarını çıkarırken seve seve yanındaki kabinde bulunurum ahahah :D
    The Balm paletine bende koşarak gittim , ama sanırım işime yarayacak tek bir rengi - o muhteşem bronz- için almak istemedim. Ama Trimony'i aldım *.* Nyx rujun için aynı günaha bende gireceğim yanında Stone Fox ve Alien ile. Marjinallik bizim işimiz ..
    Kinky Unicorn Lovers..
    Öptüm kocaman <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amacım hiç ara gazvermek diildi ama Allah öyle yazmış kaderimi fkgldfg, ABH paleti almadım, alan da olmadı, artık martta geldiğinde bakacağım sanırım;fiyatları nasıl olacak allah bilir -_-
      Opi ojeleri nasıl almam indirmişler nebçim jdfkjdfkhgd Allahım işalla Ocak başı alışveriş günahlarımdan arınacağım. Kabinde bekle!
      The Balm'ın en çekici rengi o bronz renk, ben kendisini testerlardan sökmek gibi bir ikirle geldim ama uygulamaya geçemedim ajkdjkhgs Trimony'de de gözüm var bak,niye hatırlatıyosun yine?
      Nyx'e beraber gitmemiz şart, Nyx'i yağmalamamız zorunlu, marjinallik kalp biz, çünkü Kinky Unicorn Lovers
      Öperim çok çokk!

      Sil
    2. ABH günahına beraber girelim mi? Ay sonu cehenneminde yalnız olmak istemiyöröm.
      Bana senin paletten biraz kazırız hahahhaha NYX yağmalamasına az kaldı. İkimizi geç Blana'yı kim tutacak? :D
      biricik KINKY UNICORN LOVERS 'ın

      Sil
  7. la vie est belleyi görünce gözümdem kalp fışkırdı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Annem de çok sever La Vie Est Belle',hemen ona verdim çantasında bulunsun diye ^_^

      Sil
  8. Hepsini güle güle kullan, paletlerin hepsi harika <3

    YanıtlaSil
  9. Zeynuş, TBS ler satıştan kalkmadan hızlıca yazılarını yazsam süper olacak, iyi hatırlattın :D
    Zoeva paletle ben de bakışıyorum ya :))) Elimde blog için sıraya koyduğum paletler var deyip, kendisini pamuklar içinde saklıyorum bu ara. Işık yok, dediğin gibi :-/
    Serum için çok çok teşekkür ederim, elimdeli superfiller bitince hemen kullanmaya başlayacağım :) Sebamed'i sevmene cidden çok sevindim, bence o fiyata alınabilecek en iyi göz kremi! :) Balm bronzerı ben de alayım dimi?! :)))
    Hepsini güle güle kullan canım benim, kocaman kocaman öpüyorum <3 <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de tbs'leri kullanmaya başlasam çok güzel olacak ama kısmet, seneye yazarım artık hhahaha
      Zoeva ile bakışmak istemesek bile çok zor, Güneş yıllık tatile çıktı adeta! Umarım Nisan'a kadar beklemeyiz O_o
      Gülegüle kullan canım benim, umarım memnun kalırsın; merakla bekleyeceğim düşüncelerini =)
      Sebamed bir değişiklik olmazsa uzun süre devam edeceğm bir ürün olacak, dediklerine tamamen katılıyorum.
      Balm bronzer güzel bir indirimde değerlendirilmeye layık bir ürün eheh
      Çok teşekkür ederim Blanam,
      Ben de öpüyorum çok çok! <3 <3

      Sil
  10. PP bitti tam gaz alışveriş tabiii, ben de evde sessiz sedasız kendi pp mi yapıyorum :)))))) Güle güle kullan Zeynep'çim.

    YanıtlaSil
  11. PP süresindeki en efendi alışverişimdi bence ya hahahha asıl bu ay sapıttım! Ay Gökçe gizli pp'nin sonuçlarını toptan yayınlayacak mısın? Çok merak ettim!
    Çok teşekkür ederim,
    Öpüyorum!

    YanıtlaSil