atelier petite pierres,

Look Book #44: 2017

05:08 Unknown 8 Comments



Başlığın sebebini hepiniz anlamışsınızdır sanırım. Yılbaşı gecesinin sonundan birkaç fotoğraf. Gecenin başında dudaklarımda ceket elbisemi tamamlayıcı lacivert rujum vardı Nyx'ten. Gece'nin sonunda ruj yerine kaş makarasını yanıma aldığımı fark ettim. İçmeden şarhoş olanlar derneği kulübü başkanı bu şapşallığımı onayladı. 

Oysa lacivert dudaklarımla çok daha cool'dum. 1 ay boyunca arayıp tarayıp bulduğum pek sevdiğim ceket elbiseme daha layık hissediyordum kendimi. (Elbise şu an indirimde, link'i ekliyorum.) 
Gece'nin sonunda işler değişti. Aslında o gecenin sonunda değişen işler bununla sınırlı kalmamıştı. 300 metre ötemizde terör saldırısı ile işler de, olaylar da modlar da değişti. Hayatımız yine biraz daha karanlık oldu. Bazılarının ise kararacak hayatı kalmadı...

 Yeni yıla umutlu girme yeni yıl kararları alma gibi saçmalıklardan pek haz eden biri değilimdir oysa ki, mesela geçen sene bir yeni yıl kararı olarak kalori sayımıyla diyet yapayım dedim, 1 ayın sonunda sinir hastası oldum; kalori saymamak için yemek yemeyi bıraktım. Aslında iyiydi de. Neyse, depresyonla ilgili derin ve uzun bir geçmişi olan biri olarak mevsimsel depresyondan da mustarip biri olarak kış aylarını mutlu ve sevinçli geçirmem imkansıza yakın, imkansız olmamasının tek sebebi buna yenilmemek için canla hıraş çalışmam. Bu umut döneminde, umut ya da beklentisi olmayan beni bile biraz daha umut dolu bir başlangıç olmamasına isyan ettirdi olanlar. 
Kafam kazan gibi olduğundan yazının sonuç paragrafını maddeler halinde özetliyorum.
1- Hevesle yaptığım kombinim çok güzel bir akşamın anılarına sahip olsa da sonrasında çok korkunç bir gecenin de anılarına eşlik etmek durumunda kaldıklarından yüklemeye bile elim zor gitti.
2- Hemen hemen her sene olduğu gibi bu sene de kış depresyonumla haşır neşir olduğumdan, buralardan uzak kaldım. Genel olarak hiçbir şey yapmak istemiyor ve hiçbir şeyden tat almıyorum. Bir tür ruh gribi. Kişisel hayatıma dahil insanlar bu yazımı okuyorsanız, sesi soluğu çıkmaz ve huysuz şirin gibi davranırsam; beni kendi halime bırakın. Zaten alışmış olmanız lazım.
Mart'ta daha iyi ve daha aktif olmayı umuyorum. Nisan'la beraber manik yanım ortaya çıkacaktır. 

Ayrıca bakın hemen altta, çok ender görünen bir doğa olayı var; ekrana bakıyorum. Daha önce de dediğim gibi ekrana bakmamamın tam olarak sebebi bu. 'Fak yu' diyen tam bir 'Resting Bitch Face'.

Dress Blazer/ Ceket Elbise: Miss Guided  (tık tık) |  Lace Cami Dress/ Dantel Gecelik Elbise: M&S
Knee Boots/ Çizme: H&M  |  Clutch: İnci 

Choker: H&M (sezon)  |  Necklace/ Kolye: Atelier Petite Pierres

You Might Also Like

8 yorum:

  1. mavi rujun olsun olmasın yine de harika görünüyorsun zeynepcim .-)) yılbaşı olanlar hepimizi üzdü moralimiz bozuldu ama yine de ileri bakmak zorundayız yapacak bir şey yok.. umarım her anlamda güneşli günler bizi bekliyordur.. sevgiler canım :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İremcim çok teşekkür ederim <3 İnşallah dediğin gibi güneşli günler bizi bekliyordur, her manada. Çok öpüyorum,
      Sevgiler!

      Sil
  2. 2017 biraz olsun güzel olacak derken, o gece yaşananları ben de asla unutmayacağım. Özellikle sana ulaşmaya çalıştığım saatleri, kabus gibiydi ve hatırlamak bile istemiyorum.🙈
    Elbiseni çok beğendim Zeynuşum ve ruj yerine maskara almak cidden sadece bizden beklenir hakeketler🙈 Bizi bundan sonra güzel günler bekliyor olsun lütfen❤❤ Öpüyorum kocaman❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Blanam, insanları nasıl terörize edeceklerini bilen varlıklarla iç içeyiz maalesef. O saatleri ben de unutmayacağım, telefonumun şarjı olmaması şahane bir ayrıntıydı... Çok şükür iyiyiz diyebiliyoruz hala.
      Beğenmene çok sevindim Blanam ^_^ Valla elektrikler gitti hazırlanırken, ona atmak istiyorum suçu ama tamamen kendi şapşiliğim bunu da biliyorum :D
      Umarım bundan sonrası güzel günlerle dolu olur. Öpüyorum kocaman ben de! <3

      Sil
  3. Ah Zeynep'çim içim çok buruk benimde.. Ama sen harika görünüyorsun. Bak bahar da geliyor, arada güneş de görüyoruz. Neşeleniriz belki yavaş yavaş. Kocaman öpüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O burukluk içimizden hiç gitmemecesine yerleşmemiştir umarım Gökçecim, bunu umuyorum. Çok teşekkür ederim, beğenmene sevindim <3 İnşallah baharla beraber bizi neşeli aydınlık günler bekliyordur.
      Öpüyorum çok!

      Sil
  4. Çok şık olmuşsun Zeynepcim. Dediğin gibi yeni yıla iyimser bir umutla bakarken bir anda herşey değişti. Şu aralar çevremde de çok sık duyar oldum bu kış depresyonunu, şurda bahara ne kaldı diyerek çook öpüyorum :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Sehercim, beğenmene çok sevindim :) Umarım her şeyin daha iyiye gideceği bir dönemece de gireriz artık. Mevsim depresyonu insanı çok etkileyen bir şey, pek bilinmese de; kronik olarak yerleştiğinden hayat kalitesini çok düşürüyor. Bahar çabucak gelsin umarım!
      Öptüm çook!

      Sil