alışveriş,

Alışveriş: Haziran 2017

07:30 Unknown 6 Comments




Bayram sürecindeki alışverişimi indirim bitmeden paylaştıktan sonra biraz rehavete kapılıp diğer alımlarımı paylaşmadım. Ayın öncesi ve sonrasında da iyi bir almama performansı sergilediğime inanıyorum. Bir adet lüks ihtiyaç bir adet de yedekleme dışında Haziranda da güçlü durabildim =)

Alışverişin ilk kısmında Bayram indiriminin son gününde Eve Shop'tan aldıklarıma bakalım;

L'oreal Botanicals Fresh Care Aspir Besleyici Balsam: Bu durulanmayan saç bakım ürününü bayram indiriminde alıp etkisine bayılınca indirim bitmeden yedekleme arzuma karşı koyamadım. Zira tatile gidecektim ve denizden sonra saçlarıma sürsem ne de güzel olacaktı. Tatil planlarımızdan deniz devre dışı kaldı ama, güzel ürün yedeklemenin ziyanı olmaz. 

Garnier Ambre Solaire Resisto Kids SPF 50+: Garnier'nin bu sprey formdaki güneş kremini çok seviyorum, geçen yazdan beri de çocuklar için olan versiyonunu kullanıyorum. Zira deniz görünce bir çocuktan farkım yok ve de suya daha uzun süre dayanan bir formüle nasıl hayır derim? Bence kimse diyemez.

Gilette Venus Breeze: Kenarları jel barlı bu jilet başlıkları kesinlikle çok pratik ve kullanşlı. Özellikle tatil için (kafayı tatille kırdığımı yavaş yavaş anlamışsınızdır) Benim için tek eksisi hızlı bitiyor olması, fakat muhtemelen cüsseniz yaklaşık benim yarım kadar olacağından sizde bu bitim süresi daha uzun olacaktır. =) 



Mac Fruity Juicy - Calm Heat Lipstick: Mac'in bu koleksiyonu beni avucunun içine aldı desem yalan olmaz sanırım. En büyük başarıyı ise bana uygun bir Nude ruj üreterek elde etti. Online'da tükenmiş görünce indirimi bekleyemeden mağazada deneyip duruşuna da bayılınca hemen aldım. Hiç Nude Mat ruju olmayan biri olarak, bu alımım tam olarak bir lüks ihtiyaçtı. Pişman değilim.

The Body Shop Camomile Katı Temizleme Yağı: Bu serinin likit temizleme yağını Blanacım hediye etmişti ve çok severek kullanmıştım. Tek sorunu şişenin pompa kısmında yağ sızdırmasıydı.O bitince, Bu versiyonunu hem meraktan hem de katı yapısıyla seyahat dostu olacağından tercih ettim. Aslında kendisiyle ilgili beni düşündükçe mutlu eden hayallerim var, yazısında paylaşacağım. The Body Shop indiriminden %30 indirimle aldım.

Evet ben yine bu ay kendimle oldukça gurur duyuyorum. Bu ay da gayet iyi gidiyorum; Blanayla başladığımız Project Pan ile güzel bir harman olup daha az alacağımı umuyorum önümüzdeki aylarda. Fakat Ağustos hariç, o aralar zıvanadan çıkabilirim. Dinimiz, amin.

Herkese Şahane Haftalar!
Sevgiler,
Zeynuş

You Might Also Like

6 yorum:

  1. almama performansı harika :-)) ben de sprey formlu güneş koruyucuları seviyorum ama tercihim artık rossmann'daki sun ozon hem de daha uygun fiyatlı.. hepsini güle güle kullan canım sevgiler .-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sun Ozon'u da yazdım listeye,mutlaka bakacağım. Çok teşekkür edeim İremcim,
      Sevgiler!

      Sil
  2. Bence mutlu eden ve işe yarayan şeyler aldığımız sürece sorun yok, çok da şeyy yapmamak lazım :)) Hepsine ayrı ayrı bayıldım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle öyle, ne cüzdanımızı ağlatalım ne kendimizi =)) Çok teşekkür ederim <3
      Sevgiler!

      Sil
  3. Zeynuşum Botanicals tamamdır diyorsun, alırım o zaman :) Çıktığından beri seride gözüm var, hep erteledim. Gayet ihtiyaç alışverişi olmuş, güle güle kullan canım.. Çok öpüyorumm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şampuan ve saç kremi beni pek etkilemedi içerik incelerken fakat balsamın içeriğini de yapısını da çok sevdim. Silikon olmadığından ağırlaştırmıyor saçları. Bir de saç dipleri için bir serumları var onu merak ediyorum ben de. İhtiyaç alışverişi diye alabilirim =)
      Çok teşekkür ediyorum, çok öpüyorum. :*

      Sil