aydınlatıcı,

NYX Dosyası: 1 Ürün 3 Yorum- Duo Chromatic Illuminating Powder - Twilight Tint

07:30 Unknown 18 Comments




Merhaba!
Nyx yazı dizimizin bugün konuğu ilk çıktığında mağazada görme fırsatı bulup, görmemle almamın bir olduğu Duochromatic Illuminating Powder serisinin Twilight rengi.

2016'nın sonuna doğru patlayan duochrome trendi 2017de hızını kaybetmeden, hatta artarak devam ediyor. Uygun fiyatlı klasmanında yer alan Nyx de bu trendi takip ederek duochrome aydınlatıcı serisi çıkaran ilk markalardan; en azından ülkemizde.



Duochromatic Illuminating Powder 5 renkten oluşan bir seri, Twilight ise sedefli beyaz bir baz üzerinden mavi-lila yansımalarıyla aralarında en soğuk tonlu olanı. Fotoğraflarda yakalaması oldukça güç olan bu yansımalar aslında tende oldukça baskın ve belli, dolayısıyla kullanırken eli korkak alıştırmakta fayda var. Yoksa kendinizi yüzünüzde mavi-lila renkte şeritlerle bulabilirsiniz.

Pigmentasyon konusunda bir önceki cümlem büyük bir ipucu vermiştir sanırım; oldukça yoğun biçimde renk veren bir ürün. Sık kıllı bir fırçayla veya yoğun, üst üste yapılan uygulamalarda aydınlanmaz, renklenirsiniz. Fan fırçayla  kontrollü bir uygulama en sağlıklısı olacaktır.

Twilight ellediğinizde biraz kuru bir yapıya sahip, bundan dolayı tozutacak veya ciltle bütünleşmeyecek gibi geliyor ama uygulama kısmında böyle bir durumun söz konusu olmadığını görüyorsunuz. Ciltle kolayca bütünleşiyor ve asla bir katman gibi kalmıyor. Tozutma derecesi ise sıfıra yakın.
İçinde sim bulunmuyor, yüksek derecede sedefli en sevdiğim denge <3 Bu sayede salyangoz gibi dokunduğum her yerde ve kişide yaldır yaldır iz bırakmadan yaşayabiliyorum.



Kalıcılığından oldukça memnun kaldım, gün içerisinde aydınlığından yansımasından ve duo chrome'luğundan bir şey kaybetmedi.

Serinin bu rengi bana göre daha dar bir kesime hitap ediyor. Beyaz ve açık buğday tenden daha koyu tenlerde beyaz bir baza sahip olmasından ötürü biraz daha küllü ve mavi lila yansımaları aydınlıktan ziyade renk olarak duracaktır. Klasik bir makyaja eşlik edemez de biraz daha sıradanlıktan çıkılmak istenen zamanlarda rahatça kullanabilir daha koyu tene sahip kişiler. Çok soğuk bir yansımaya sahip olmasından ötürü özellikle.

Ambalajı oldukça sade ve sağlam. Kapağı sağlam biçimde kapanıyor ve kolayca çatlayıp kırılacak kadar narin bir plastikten değil. Üzerindeki yazıların fontunu da çok sevdiğimi söylemeden geçemeyeceğim; punk rock bir çekicilik katmış.

Geçtiğimiz dönemde çıkan ve arzu nesnelerinden birine dönüşen Becca Prismatic Amethyst için güzel bir dupe olan Twilight Tint ( Becca Prismatic Amethyst Nyx Twilight Tint ile Lavender Steel arasında bir ton ) toplamda 6 gr ürün içeriyor ve 39Tl'ye Nyx mağazalarında ve Online'da bulunabiliyor.

Bence olmazsa olmaz bir ürün mü? Tüm temel makyaj ürünleri dışındaki ürünlere vereceğim cevap gibi, hayır değil. Özellikle kozmetik merakınız, koleksiyonunuz ve makyaj yapma hobiniz yoksa ihtiyaç duyacağınız yokluğunu hissedeceğiniz türde bir ürün değil. Yenilikleri takip etmeyi, ürün biriktirmeyi seviyorsanız Duochrome akımını uygun fiyata takip edebileceğiniz en iyi ürünlerden biri olduğunu söyleyebilirim.
https://www.instagram.com/p/Ba31j3EDXp5/?taken-by=glamsight
Nyx Türkiye Halloween yarışmasına katıldığım makyajda yüz ve vücut makyajımda yoğunluklu olarak bu aydınlatıcıyı kullandım. Yani burada devasa bir swatch'a bakıyorsunuz :) -makyajda kullanılan tüm ürünler için fotoğraf altındaki linke tıklamanz yeterli-

Bu aydınlatıcıyı 1 Ürün 3 Yorum kapsamında sevgili Blana ve Başak da bloglarında incelediler. Biraz alışılagelmişin dışında kalan bu aydınlatıcının farklı ten renklerinde ve alt tonlarda nasıl durduğunu görmek -ki kesinlikle çok iyi bir fikir- ve ürünün performansı konusundaki deneyimlerini okumak isterseniz isimlerinin üzerine tıklamanız yeterli! :)

Bir sonraki yazıda görüşmek üzere,
Zeynuş

You Might Also Like

18 yorum:

  1. Zeynuşum tam bana göreymiş baayıııldııım😍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmene sevim, mutlaka mağazada denemeni tavsiye ederim o zaman :)
      Sevgiler!

      Sil
  2. Zeynuşum bir çılgınlık yapıp twilight tintten ben de almış olabilirim :) Ama çok güzeldi, oralarda öksüz kalacaktı :)) Sende duruşu muazzam gerçekten...
    Güle güle kullan, kocaman öpüyorum <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu satırları gelecekten okuyup içim acıdı biraz. Milka'nın kaybolması sonrası kırık gelen aydınlatıcın ve hiç alaka göstermeyen müşteri hizmetleriyle neler oldu sormak aklıma gelmedi. En kısa sürede beraber kullanırız umarım! <3
      Öperim çok!

      Sil
  3. Bu bende de var; aslında NYX'in gönderdiği paketten çıktı ve ben elimi korkak alıştırmadan uygulayıp bir ofis gününü Şirinler gibi geçirdim eheheh :) Senin uygulama fotonu görünce ise nefesimi tuttum valla 1-2 dakika! Bunu Insta'ya post edip NYX'i etiketlemelisin bence (gözlerinden kalp çıkan emoji koyuyoruz buraya). Ben de senden feyz alıp fan fırçayla uygulayacağım bir dahaki sefere, ama baya soğuk tonlu makyaj yapmam lazım benim cilt tonumun kendisini kaldırması için :) Diğer yazdıklarına da tamamen katılıyorum. Seni de çok öpüyorum!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ofistekiler şanslıymış, uslu bir çocuk olmuşlar ki bir adet Şirine görmüşler <3
      Gelecekten bildiriyorum o foto paylaşıldı ama Nyx'in umrunda bile olmadı. Şaşırdım mı? Hayır. Sosyal medya detoksu ise çok rahatlatıcı.
      Fan fırçalı haliyle çok güzel duracağına eminim, ama kış vaktini ve soğuk makyajları harmanlarsan elin daha sık gidecektir diye düşünüyorum.
      Kocaman öpüyorum!

      Sil
  4. Ankarada mağazasını bulamadım ben :(( Bundan sonra takipteyim kuzu <3 Çok güzel bir ürün güle güle kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gözünüz aydın, yakında Ankara şubesi açılıyor. İstediğiniz ürünleri gönlünüzce bulup kullanmanız dileğiyle. Takipteyiz.
      Sevgiler.

      Sil
  5. Great post!

    You have a nice blog!

    Would you like to follow each other? (f4f) Let me know on my blog with a comment! ;oD

    Have a great day!

    xoxo Jacqueline
    www.hokis1981.com

    YanıtlaSil
  6. Thanks for following, we are following back as glamsight, too!
    xx

    YanıtlaSil
  7. Yanıtlar
    1. Aynı fiyat gamında benzeri olmayan bir aydınlatıcı, ben de çok seviyorum :)

      Sil
  8. holloween makyajına bayıldım zaten ve bu renk sana çok yakışmış bende çok beyaz duracaktır.. bu aydınlatıcılara pek ilgi duymadım ben zaten bir aydınlatıcı detoxu yapsam da çok iyi olacak sanki :-)) güle güle kullan canım sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kısıtlı bir kitleye hitap ediyor, hem renk hem de bitiş olarak. Aydınlatıcı detox'u çok zorlayıcı bir görev, şimdiden başarılar İrecim =))
      Teşekkür ediyorum,
      Sevgiler!

      Sil
  9. Ya bence bu aydınlatıcıyı böyle 1 ürün 3 yorum yapmamız süper oldu; çünkü gerçekten zor bir renk ve alacak kişilerin kesinlikle fikir sahibi olması lazım! Biraz megalomanca olacak ama, inşallah bu yazılarımızın kıymeti biliniyordur :)) öptüm!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de şahane oldu, farklıten rengi ve alt tonlarında nasıl duruyor zahmetsizce göstermiş olduk meraklılarına. Megalomanlık değil bunlar gerçekler =)) Ne kadar kıymet görüyor bilmiyorum ama günü gelecek hak ettiğimiz takdiri görecek diye umuyorum! Öperim! <3

      Sil
  10. Zeynepcim sana inanılmaz yakışmış. Bu arada daha önce de söylemiştim Nyx Türkiye Halloween yarışması için hazırladığın makyaja bayıldım! Çok öpüyorum, sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Sehercim! Makyajı beğenmene de çok sevindim ben de çok severek hazırladım makyajı ^_^ Öptüm çok, sevgiler!

      Sil