absolute new york,

Alışveriş: Eylül-Ekim 2017

07:30 Unknown 8 Comments



Geçtiğimiz iki ayın alışverişini yazabilmek şimdi nasip oldu; oysa Eylül ayı için ne kadar gururluydum! Minimal alışverişimle kendimi tebrik ediyordum. Durup da "Ayın yarısını şehir dışında medeniyetten uzakta geçirdin diye alışveriş yapamamış olmayasın sakın?!" demiyordum, hem de hiç! Ekim ayıyla beraber işler yine eski haline döndü. O zaman üstteki fotoğrafta yer alan Eylül alışverişiyle başlayalım.

Missha Signature BB Cream- No. 13  |  66.5 TL
Uzun süredir istediğim fakat 13 numarasının tester'ı da 20ml'lik küçük boyu da satılmadığından bir türlü alamadığım bu bb kremi, Ağustos ayında %30 indirimle sevgili Blana aracılığıyla alabilmiştim. Kavuşmamız Eylüle kalınca Eylül listesine dahil oldu. Elimdeki fondötenleri bitirmeden kullanmamam gerek ama, dayanamayıp birkaç kez kullanmış ve bayılmış olabilirim. ¯\_(ツ)_/¯ 

H&M Unicorn Şeffaf Makyaj Çantası  |  15 TL
E Unicorn ve makyaj çantası olunca ne olur? Tabii ki alırım! Formunu, boyutunu çok seviyorum. Bir de aynı formda denizkızı kuyruğu renginde halo efektli olanı vardı. Onu bulamıyorum ama, görürseniz haber verir misiniz?

Mac Fruity Juicy 126 Split Fibre Large Face Brush |  83 TL
Yazın çıkan Mac Fruity Juicy koleksiyonunda Limited Edition olarak yer alan, benim de koleksiyondan almak istediğim son üründü bu fırça. Bir yarısı gerçek, bir yarısı sentetik fırçalardan oluşan bu fırçayla Mac Mua'sı Bronzer uygulaması yapınca aşık olmuştum! İndirimde de sahip olma şansına nail oldum. Seviyorum.

Mac Prep+Prime 24H Extand Eye Base | 78 TL
Sevgili Blana ile varlığını öğrendiğim, hem Başak'ın hem de Blana'nın bir numaralı far bazı olmuş bu ürünü almamam oldukça zordu. Özellikle far bazına gerçekten ihtiyacım varken! İkisinin de beğendiği kadar var, ben de kendisinin fanıyım artık!

H&M Face Brush | 25 TL
Tombik kafalı bu fondöten fırçasını yine Başak tavsiye ettiği ve sevimli tipinden ötürü aldım. Fondötenleri muazzam uyguluyor, performansı 2 kullanımda düşmüyor, bulabilirsem yedekleyeceğim.


Mac x Nicki Minaj
Baby's All Right  |  İnceleme 
Among the Butterflies  | İnceleme  |69 TL

Eylül ayında Türkiye'ye gelen Nicki Minaj Ruj serisinden Baby's All Right ve Among the Butterflies renkleri Ekimdeki ilk kozmetik alışverişim oldu. Her ikisinin de ayrıntılı incelemelerine üstteki inceleme kelimelerine tıklayarak ulaşabilirsiniz.


Blistex Lip Relief Cream  |  8 TL

Piyasada bulunan en sevdiğim iki dudak balmından biri; diğeri ise şu.
Çatlamış, kurumuş dudakları rahatlatıp onarıyor. Kışın dudakları kurumaktan yara olan erkek kardeşimi de rahatlatıyor. Ben gece cilt bakımımda dudak bakımı adımı olarak kullanıyorum. Sabahları pürüzsüz nemli ve nemden dolgun dudaklarla uyanıyorum.

Maybelline Super Stay Matte Ink 20- Pioneer & 50- Voyager | 16 TL

Ağustos'ta  15-Lover'ı alıp yapısına, rengine, kalıcılığına hayretle hayran kalınca kış aylarında zevkle kullanacağım kırmızı ve bordo renklerini de almaktan geri kalamadım. Serideki tüm renklerin tek tek incelemesi için Başak'ın şuradaki yazısına bakın derim mutlaka! Benim karar vermemde oldukça yararlı oldu.

Absolute NY Velvet Lippie - Wonderland  | 12,90TL

Bu çılgın renge göz koymuş, ay ortasındaki indirimde de almaktan geri durmamıştım. Mavi-Lila renkteki bu ruju nerede ne zaman kullanırım bilmiyorum, ama kullanacağımı biliyorum. :)


L'oreal Paradise Extatic Maskara  | 26,90 TL

Elimde özerklik ilan eden maskara sayısını düşününce ne kadar uzun süredir merakla bekliyor olsam da almayı planlamıyordum. Ne zaman ki Gratis %50+ %5 indirimi yaptı, kendimi tutamadım. Geçtiğimiz haftasonu denedim ve etkisini gerçekten beğendim.

Absolute NY Eye Artiste - Posse | 9,90TL

Yine Başak'ın instagram gönderisinde görüp bayıldığım bu tekli farı ay ortası indiriminde sepete attım, markanın tekli farlarının hepsi bu renkle aynı kalitedeyse hepsini almak farz diyebilirim!

Maybelline Color Tattoo Eternal Silver | 9,90 TL

Kendisini makyaj yarışmasında kaşlarımda ve kirpiklerimde kullanmak için almıştım. Bu seriyi çok beğeniyorum fakat bazı renklerin performansı düşük olabiliyor. Bu renk de öyle olacak diye düşündüm ama beni yanılttı. Pigmentasyon, kalıcılık harika.

Maybelline Brow Precise Micro Brow Pencil - 01 Blonde | 15TL

Kaş kalemim bitmek üzereyken Ezgi'nin önerisiyle bir şans verdim ve çok beğendim. Kaşları açık kumral olanlar beğenecektir. Bence bir ton daha açık olabilirmiş, ama yine en açık tonda kaş kalemlerinden. Cumhuriyet Bayramı indiriminde de yedekledim, zira ince uçlu ve düşük gramajlı bir ürün ve benim en hızlı bitirdiğim kozmetik ürünü kaş kalemi. İndirimdeyken akıllılık ettim.


Ecotools Sheer Finish Blush  | 20,90 TL  &  Ultimate Concealer Duo  | 18,90 TL

Ecotools'un bu yeni frça serisindeki tüm fırçaları toplamak istiyorum ve sanırım yapıyorum da. Yazın Highlight & Contour ikilisini aldıktan sonra indirimde bu allıkları hafif olarak uygulamak amaçlı kullanılan allık fırçası ve iki kapatıcı fırçasını aldım. Bir sonraki hedefim göz fırçaları ve süngerleri. Bulursam pudra fırçası. Çünkü hiç fırçam yok...


L'oreal Botanicals Fresh Care Aspir Besleyici Terapi Saç Maskesi  | 29,90 TL

Saç maskem bitmek üzereyken, hem serinin banyo sonrası durulanmayan bakım kremini oldukça beğendiğimden, hem de Perishcope Berna Hanım şuradaki yazısında menuniyetle bahsettiğinden, hem de iyice bir içeriğe sahip olduğundan bir denemek istedim. Umarım etkisi çöllere dönen saçlarıma yeter ve etki eder.

Sebamed Anti-aging Q10 Göz Çevresi Bakım Kremi  |  33TL

Kendisi benim aldığın ikinci tüp. İlkinin sonlarına yaklaşırken, nasıl bir cevher olduğunu kaş çatmaktan ileri gelen kaş arası çizgime sürüp, bu çizginin 1 ayda çılgınca hafiflediğini gördüğümde keşfettim. Gözlerime inanamıyorum hala. 30 yaşını geçmişseniz ve hem nem verecek hem de çizgilerle savaşacak bir krem arıyorsanız tavsiye ederim. Yazısı gelecek.


Mumuso Compressed Face Mask  | 14.95 TL  /  Compressed Face Towel  |  9.95 TL  /  No Stimulation Cotton Pads  | 9.95 TL

Herkes Miniso peşinde koşarken ben Mumuso mağazasını buldum. Bakırköy Carousel AVM'de açılan Mumuso'da insanın gözünü döndüren bir çok güzellik vardı. Ben de  essence, toner, sıkılmış meyve,sebze suları içine atıp absorbe ettiği ürünle maske formuna dönüşen kapsül sıkıştırılmış maske,  suyla buluşunca şişip büyüyen sıkıştırılmış bez havlu ve farklı pamuk çeşitleri barındıran çok tatlı bir kutuya sahip hassas pamuklarını aldım.

Eylül Ekim ayları böyle geçti. Siz neler aldınız, sizi mutlu eden, memnun bırakan ürünler keşfettiniz mi? Öyle bir şey var sa biz de bilelim çünkü!

Bir sonraki yazıda görüşmek üzere,
Zeynuş

You Might Also Like

8 yorum:

  1. paradise rimeli ben de aldım henüz kullanmadım :)

    YanıtlaSil
  2. çok güzel şeyler almışsın Zeynepcim güle güle kullan .-)) H&M ve Ecotools fırçalar benim de favorilerim son zamanlarda sadece onları kullanıyorum ve hala fırça almak istiyorum evet benim de hiç fırçam yok çünkü :-)))))) mumuso palladium'da açıldı ben de en kısa zamanda gidip bir karıştıracağım bakalım sevgiler....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu fırçasızlığımızın sonu ne olacak hiç bilmiyorum 😂😂 H&M de Ecotools da övgüleri sonuna kadar hak ediyor ama! Mumuso çok güzel bir mağaza gerçekten, elin kolun boş git çünkü dolu dolu çıkmamak elde değil 😂😂
      Sevgiler!

      Sil
  3. Yalnız alışveriş yazılarında bu kadar çok adım geçince vicdan azabıyla karışık memnuniyet duyuyor olmam nasıl bişi acaba? :)))) Hepsini güle güle kullan Zeynuş'um!! Ya elimde zibilyon tane göz kremi var, nolur şu Sebamed'i yazmayın, almayayım hahahaha Mumuso'ların performansını merak ettim ama gözüm asıl o microfiber şeysinde. Öperim çoook!!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahahahha o hissiyatı anlayabiliyorum kesinlikle 😄😄 Güvendiğim kişilerin önerilerini almıycam da ne alıcam ama?!
      Sebamed'i elindekiler bitince bir dene derim ama, nemden memnundum ama göz çevremden ziyade alnımda çizgilenme var, ona kullanınca şaşkınlık yaşadım. Mumusoları da güle güle dene 🤗 Temizleme bezi güzel ama Flink&Sauber en birinci! Maske olanları da denemedim henüz ama çok merak ediyorum ben de.
      Kocaman öptüm!

      Sil
  4. Q10 eye cream benim de kaç tüp bitirdiğimi bilmediğim favori kremim. Cilt için de anti ageing serisini kullanıyorum. Çok memnunum. Yaşım da 50 üzeri. İnanılmaz başarılı. Allerji de yapmadı.

    YanıtlaSil
  5. Zeynuşum sebamed i beğenmene aşırı seviniyorum, o krem benim de favorilerimden ve elimdeki göz kremleri bitince kesin döneceğim!
    Voyager’ı bu indirimde ben de kaptım, bu seri benim için günlük kullanılacak gibi değil ama gece makyajlarında ve kısa süreli bir yerlere gittiğimde favorim😍 Rujun akıbetini sorgulamamak süper bir şey😊
    Mumuso ya sınavların bitince beraber gidelim, çok merak ediyorum😍 Absolute konusunda hala direniyorum, umarım direnmeye devam ederim🙏🏻 Ecotools fırçaları ben de çok sevdim ama allık fırçası benim Narslarda pek hafif sonuç vermedi, yine de çok güzel😍
    Hepsini güle güle kullan beybim, kocaman öperim❤️❤️

    YanıtlaSil